Vakgebied

Marketing
Innovatie
Ondernemerschap
Management
Leiderschap & strategie
Nieuwe technologie
Businessmodellen

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Economie & Financien
Innovatie & Trends
Technologie en ICT

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Michiel Muller is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator interviewer en panellid. Hij spreekt over ondernemerschap, leiderschap, marketing, innovaties, trends en duurzame ondernemerschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Michiel Muller

Spreker Michiel Muller is een groots ondernemer en specialist op het gebied van ondernemerschap, innovatie, het openbreken van markten en daadkracht. Op jonge leeftijd heeft Michiel, samen met oprichter Marc Schröder, de benzineketen Tango weten uit te bouwen tot een internationaal succes.

Na de verkoop heeft dit duo Route Mobiel opgericht, de concurrent van ANWB Wegenwacht. Naast deze bedrijven bedenken ze nog diverse andere innovatieve concepten, zoals de internethuizenveiling Bieden en Wonen en Vault79. Michiel Muller laat graag het businessmodel achter zijn ondernemingen zien. Zo worden opdrachtgevers geïnspireerd om zelf in actie te komen.

Spreker Michiel Muller is ook actief als investeerder en coach voor bedrijven en ondernemers. Fashiolista.com, een snel groeiende social fashion community, is één van zijn investeringen en is in 2011 bekroond met een award voor beste startup. Daarnaast is Michiel Member van de Advisory Board van het Amsterdam Center for Entrepreneurshop en van het Holland Program on Entrepreneurship HOPE en zit hij in de Raad van Bestuur van LaDress.

Boek van spreker Michiel Muller

Ook is hij lid van het Comité van Aanbeveling van de Philips Innovation Award en de EFR Business Week. In 2010 heeft Michiel het boek ‘Michiel Muller. Ervaringen van een serial entrepreneur’ uitgebracht, dat gekozen werd als beste ondernemersboek van 2010/2011. Daarnaast is Michiel winnaar van vele marketingprijzen. In 2015 startte hij met drie compagnons de online supermarkt Picnic. Michiel Muller is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator interviewer en panellid.

Lees meer
Toeval bestaat niet
Schermafbeelding 2020 03 17 om 11 45 51
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer