1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & panellid

Michiel Muller

Spreker Michiel Muller zet concepten om in succesvolle bedrijven. Hij is de oprichter van o.a. de online supermarkt Picnic, internet-huizenveiling Bieden en Wonen en Vault79. Tijdens zijn lezingen geeft hij het publiek graag inzichten over hoe zij de markt kunnen bestormen met nieuwe ideeën. Ze verlaten de zaal vol inspiratie, en met de handvatten om door middel van creatieve oplossingen de markt te bestormen. Michiel Muller is te boeken als spreker bij het Sprekershuys!

...Michiel Muller

Over Michiel Muller

Michiel Muller weet ideeën om te zetten in succesvolle bedrijven. Hij deelt graag hoe je kunt denken en bewegen als ondernemer of binnen jouw organisatie ondernemend kunt zijn zodat je met jouw creatieve oplossingen een verschil kunt maken. Michiel daagt je uit om het maximale uit jezelf te halen, want zo maak je impact.


Ondernemer

Spreker Michiel Muller is een groots ondernemer en specialist op het gebied van ondernemerschap, innovatie, het openbreken van markten en daadkracht. Op jonge leeftijd heeft Michiel, samen met oprichter Marc Schröder, de benzineketen Tango weten uit te bouwen tot een internationaal succes.


Na de verkoop heeft dit duo Route Mobiel opgericht, de concurrent van ANWB Wegenwacht. Naast deze bedrijven bedenken ze nog diverse andere innovatieve concepten, zoals de internet-huizenveiling Bieden en Wonen en Vault79. Tegenwoordig kunnen we hem kennen van Picnic: de online supermarkt die hij samen met drie compagnons startte. Michiel Muller laat graag het businessmodel achter zijn ondernemingen zien. Zo worden opdrachtgevers geïnspireerd om zelf in actie te komen.


Michiel Muller is ook actief als investeerder en coach voor bedrijven en ondernemers. Fashiolista.com, een snel groeiende social fashion community, is één van zijn investeringen en is in 2011 bekroond met een award voor beste startup. Daarnaast is Michiel Member van de Advisory Board van het Amsterdam Center for Entrepreneurship, het Holland Program on Entrepreneurship HOPE en zit hij in de Raad van Bestuur van LaDress. Hij laat niet alleen het belang en de kunst zien van investeren in bedrijven waar je in gelooft, hij leert je hoe je het maximale uit jouw bedrijf kunt halen om te groeien.


Auteur

Michiel is ook lid van het Comité van Aanbeveling van de Philips Innovation Award en de EFR Business Week. In 2010 heeft Michiel het boek ‘Michiel Muller. Ervaringen van een serial entrepreneur’ uitgebracht, dat gekozen werd als beste ondernemersboek van 2010/2011. Daarnaast is Michiel winnaar van vele marketing prijzen. In 2015 startte hij met drie compagnons de online supermarkt Picnic.


Spreker

Als spreker geeft Michiel het publiek de handvatten om te denken en bewegen als een ondernemer. Hij laat ze zien hoe ze door middel van creatieve oplossingen markten open kunnen breken, van een idee een succesvolle onderneming kunnen maken of ondernemend kunnen zijn binnen hun organisatie. Daarbij gebruikt hij zijn eigen ervaringen en pakkende voorbeelden uit de praktijk om de boodschap over te brengen.


Boek Michiel Muller bij het Sprekershuys!

Michiel Muller is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, business & management, strategie, innovatie & trends, technologie en ICT en economie & financiën. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Michiel Muller boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie, Nieuwe technologie, Marketing, Businessmodellen, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Michiel Muller

Michiel Muller is groots ondernemer en specialist op het gebied van ondernemerschap, het openbreken van markten en daadkracht.

Als ondernemer wil je weten welke strategieën werken en welke niet en een echte ondernemer als Michiel kan deze kennis overdragen. Michiel is een creatief denker en combineert dit met de gave om het publiek in zijn betoog te betrekken. Gezien zijn vermogen tot daadkracht, innovatie en het talent om markten open te breken kan Michiel zich specialist noemen in het ondernemerschap. Michiel is mede om deze reden een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Hij heeft een energieke en meeslepende wijze van presenteren en weet organisaties te inspireren om in actie te komen.

Toeval bestaat niet

Opening Academisch Jaar 2020 - 2021 - Bezoek bij CEO Michiel Muller van Picnic

Michiel Muller: Humor als instrument voor succes - volledige presentatie

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.