1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & ondernemer

Floris Venneman

Floris Venneman is een ondernemer in hart en nieren. Gedreven om het ‘echte’ ondernemersverhaal te delen als spreker, dagvoorzitter en auteur. Met zijn motiverende en energieke lezingen staat hij met grote regelmaat voor ondernemers, (hoger)management en beleidsmakers. Hij is expert op het gebied van ondernemerschap, digitale innovatie, leiderschap en verschillende generaties op de werkvloer. Floris Venneman is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator bij het Sprekerhuys.

...Floris Venneman

Over Floris Venneman

Floris Venneman zet jou op het puntje van je stoel. Zet jou aan tot actie. Hij prikkelt zijn publiek met inzichten en ervaringen die hij in 22 jaar ondernemerschap op heeft gedaan. Zowel de positieve, maar zeker ook de ‘leermomenten’. Uitdagend samenwerken met verschillende generaties op één werkvloer, tot het laten mislukken van nieuwe business modellen en zelfs een faillissement. Zijn boek heet niet voor niets ‘Hopeloos Succesvol’. Hoe ga je om met tegenwind, maar vooral ook: hoe zet je weer door.


Spreker

Met Floris op het podium is een energiek, authentiek en inspiratievol verhaal gegarandeerd. De wil om de zaal echt iets mee te geven, te spreken vanuit het hart en de eigen ervaringen. De zaal herkent de verhalen en voelt de aansluiting. De aanstekelijke energie maakt dat Floris een zaal meekrijgt. Hij zoekt de interactie met de zaal, waardoor elke lezing anders is en de zaal zich verbonden voelt met wat er op het podium gebeurt.


Ondernemer

Met recht mag Floris zich serial entrepreneur noemen. Na actief geweest te zijn met diverse ondernemingen in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, corporate venturing en de e commerce is hij nu dag in, dag uit bezig met The Aging Group. Als mede-oprichter, strateeg, en investeerder is hij vol energie bezig om van Nederland de beste plek ter wereld te maken om oud te worden. Daarnaast is hij als business coach actief betrokken bij verschillende start- en scale-ups om zijn ervaringen te delen.


Boek Floris Venneman bij het Sprekershuys!

Floris Venneman is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en is gespecialiseerd in een breed aantal thema’s zoals ondernemerschap, innovatie, leiderschap en digitalisering. Onder de kop 'Sessies' vindt je meer informatie over de mogelijkheden.


Spreker Floris Venneman boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

MKB, Innovatie, Jong ondernemerschap, Corporate innovation, Online en Offline, E-commerce, Nieuwe media, Netwerken, Ambitie, Retail, Leren van falen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Floris Venneman dagvoorzitterschap

Floris denkt als dagvoorzitter graag al in het voortraject mee over de opbouw van het programma. Wat is de juiste manier om de boodschap over te brengen? Welke werkvormen worden er gekozen? En hoe wordt er gezorgd voor de meest optimale manier om interactie tot stand te brengen?

Daarnaast besteedt Floris veel aandacht aan het neerzetten van de juiste sfeer. Waar nodig serieus en to-the-point, soms ook met een knipoog en humor. Als dagvoorzitter voelt hij feilloos aan waar er moet worden doorgepakt of dat er ruimte is, hij zorgt ervoor dat alle toehoorders het gevoel hebben dat ze “mee doen”.

Floris als dagvoorzitter betekent kiezen voor een scherpe, hoog energieke en betrokken regisseur van uw congres of bijeenkomst.

Lezing Floris Venneman

Floris Venneman geeft energieke lezingen waarin hij op interactieve wijze zijn publiek meeneemt. Vanuit persoonlijke ervaringen van successen, maar zeker ook de tegenslagen prikkelt hij de zaal met ideeën, denkrichtingen, maar vooral ook concrete tips. Gedachten om ondernemers (binnen of buiten bedrijven) mee te nemen in zijn 7 manieren om relaxter te ondernemen. Gebaseerd, uiteraard, op zijn boek Hopeloos Succesvol.

Naast lezingen over het ondernemerschap spreekt hij ook over het kiezen van een strategie, het ontwikkelen en realiseren van nieuwe verdien- en businessmodellen.

In de lezingen en sessies van Floris staan ondernemerschap en een scherpe blik naar de toekomst centraal. Met een flinke dosis energie en passie weet hij zijn publiek te enthousiasmeren. Door zichzelf open op te stellen, zijn eigen mislukkingen en fouten openhartig te delen maken zijn verhalen altijd spot-on en direct toepasbaar. Floris neemt de stap naar vernieuwing en denkt niet in beperkingen! Hij laat zien dat er veel kansen liggen en maakt bedrijven klaar voor de toekomst.

Iemand die nog nooit een fout heeft gemaakt, heeft nooit iets nieuws geprobeerd.

Gesprek met FLORIS VENNEMAN van BUREAUVIJFTIG: 'Anders Kijken Naar Ouder Worden'

Finale Adviesaward 2022

...
Floris is een energieke, creatieve, vrolijke, snelle denker en doener met een stevig portie lef! En vooral de combinatie van al die zaken maken hem een fascinerende en uiterst boeiende professional. Hij weet makkelijk te schakelen met zijn gesprekspartner of doelgroep en heeft volop ideeën, suggesties en aanbevelingen die ten alle tijden constructief bijdragen! Of hij nu als spreker, dagvoorzitter, adviseur of sparringspartner optreedt, met Floris erbij ontstaat er energie en kom je altijd verder!
Aafko Bergenhenegouwen
...
Floris heb ik leren kennen op een congres dat ik presenteerde als dagvoorzitter. Zowel vóór zijn presentatie als op het podium bruist hij van de energie en humor en heeft hij een helder, eerlijk en inspirerend verhaal. En van Floris mag je eindelijk weer eens stampen in een plas, zoals kinderen dat ook doen.
Johan Overdevest
...
Wij hebben Floris als Key-note speaker gevraagd voor ons eerste congres. Floris zijn titel was Eenzaamheid is Big Business. Perfect voor ondernemers die willen meestrijden tegen eenzaamheid. Enthousiast, Energie, Kansen, Out-of-the-box zijn de eerste termen die mij te binnen schieten!!
Stefan Barrett
...
Ik ben onder de indruk. Wat heb jij jezelf raakbaar (#hetnieuwekwetsbaar) laten zien op het podium in Haarlem. Wanneer kleinkunst niet je dagelijks werk is en je zo'n voorstelling kunt neerzetten dan heb je 'gewoon' talent!
Liesbeth Jansen

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.