1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & panellid

Bob van Oosterhout

Bob wordt al enkele jaren gezien als één van de meest invloedrijke mensen in de Nederlandse sportsponsoringwereld, waarbinnen Triple Double inmiddels als een van de toonaangevende bureaus wordt erkend. Hij richtte sportmarketingbureau Triple Double op in 1997. Bob werd in 2013 benoemd tot meest invloedrijke persoon in de Nederlandse sportsponsoringwereld. Bob werd verkozen tot ‘Sportmarketeer van het Jaar 2009’, uitgeroepen tot ‘Sponsor Personality van het Jaar 2010’ én hij won de BOV Trofee (Beste Ondernemersvisie) 2011. Bob van Oosterhout is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Bob van Oosterhout

Over Bob van Oosterhout

Bob wordt al enkele jaren gezien als één van de meest invloedrijke mensen in de Nederlandse sportsponsoringwereld, waarbinnen Triple Double inmiddels als een van de toonaangevende bureaus wordt erkend.


Bob van Oosterhout richtte sportmarketingbureau Triple Double op in 1997. Commercieel, creatief en enthousiast sportmarketeer, met een enorm netwerk in bedrijfsleven, sport en (sport)media. Bob adviseert met zijn team merken en bedrijven als Philips, Opel, Unibet, Essent, Ricoh, Aon, ABN AMRO, Jupiler, PSV, NOC*NSF, EY, AEGON, Johnson & Johnson, Herbalife en vele anderen.


Bob werd in 2013 benoemd tot meest invloedrijke persoon in de Nederlandse sportsponsoringwereld, waarbinnen Triple Double inmiddels als een van de toonaangevende bureaus wordt erkend. Bob werd verkozen tot ‘Sportmarketeer van het Jaar 2009’, uitgeroepen tot ‘Sponsor Personality van het Jaar 2010’ én hij won de BOV Trofee (Beste Ondernemers Visie) 2011. Sinds 2011 is hij tevens lid van DE 144. Hij is auteur van het in 2013 verschenen boek “De sportsponsors top 100 aller tijden”, maakt hij deel uit van het BNR Sportpanel en hij was ruim 1,5 jaar vaste sidekick van Humberto Tan in het radioprogramma BNR Sportzaken.

Daarnaast is hij initiatiefnemer van SX Sport Marketing en Media; een Sportmarketing Xenter die haar deuren in oktober 2014 heeft geopend en waar ruim 50 verschillende bedrijven, allemaal actief binnen de driehoek sport, marketing en media gevestigd zijn; een vernieuwend en uniek concept in Europa.


Boek Bob van Oosterhout bij het Sprekershuys!

Bob van Oosterhout is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van sportmarketing, leiderschap, motivatie, ondernemerschap en communicatie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Bob van Oosterhout boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sportmarketing

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Lezing Bob van Oosterhout

Bob van Oosterhout is een bevlogen spreker en dé spreker op het gebied van sportmarketing. Wil jij alle ins en outs weten? Bob brengt bedrijven en sport dichter bij elkaar, zodat je als bedrijf kunt profiteren van alle positieve emoties die sport in zich heeft!

“We sell magic”

I AM Booming - Aflevering 2 - Anne-Marie op bezoek bij Bob van Oosterhout

Booming Brabant op bezoek bij Bob van Oosterhout

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.