1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker en interviewer

Joris van Zoelen

Joris van Zoelen is sinds 1995 strategisch adviseur van grote en kleinere organisaties in Nederland en daarbuiten. Op een snelle, humoristische, maar ook confronterende manier zet hij de grote trends en thema's voor organisaties neer en verbindt met concrete handvatten en acties. Van Zoelen combineert rijke ervaring op het gebied van ondernemerschap, organisatiegroei en -ontwikkeling en leiderschap met menselijke drijfveren, inspiratie en idealen. Door ervaring met meer dan 1.500 organisaties is zijn interactieve verhaal altijd net zo inspirerend en praktisch. Joris van Zoelen is te boeken als spreker, panellid, interviewer en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Joris van Zoelen

Over Joris van Zoelen

Joris is geboren in een gezin waarin de Babyboomer de Idealist ontmoette opgegroeid met de vraag waarom mensen de idealen waar ze zo bevlogen over zijn, thuis laten als ze naar hun werk gaan.


Purpose en profit

Gefascineerd door wat mensen samen kunnen creëren, gedreven om te bouwen aan een wereld waarin organisaties succesvol zijn in purpose en profit. Combineert een doorbrekend optimistische benadering (“het kan wél, we gaan ontdekken hoe”) met een realistische visie op de ontwikkelkracht van organisaties en de markt. Is constructief kritisch, energiek en pragmatisch. Joris was bij de oprichting van Synergie in 1995 en ontwikkelde samen met de andere partners Synergie tot het strategische bureau dat het nu is voor organisaties die gaan voor ambitieuze impact en groei.


Business for Good

Joris bouwde in 30 jaar een rijke ervaring op als organisatiestrateeg en aanjager van vooruitgang in uiteenlopende organisaties. Als adviseur van de directie/Raad van Bestuur, maar altijd met veel verbinding in de organisaties die in beweging willen (en moeten) komen. Joris is een boeiende spreker over de Inspirerende 40, Business for Good, purpose, organisatiestrategie, leiderschap en transformatie. Actief als voorzitter en kwartiermaker in branche- en maatschappelijke organisaties en gastdocent in de programma’s van verschillende business.


En nu dan

Zijn bedrijven de boosdoener als het gaat om het uitputten van de aarde en het uitbuiten van mensen? Helaas is dat in veel gevallen nog zo. Lang niet altijd bewust en vanuit een verkeerde intentie, maar de echte prijs van veel ondernemerschap is pijnlijk confronterend. In het informatietijdperk groeit het bewustzijn dat dit anders kan en moet. Samen met Ariane Roos schreef Joris het boek En nu dan, waarin ze inzichten en ervaringen delen die zij binnen en buiten Synergie hebben opgedaan om handvatten te bieden aan iedereen die de stap wil zetten naar ondernemerschap dat de wereld beter achterlaat.


Boek Joris van Zoelen bij het Sprekershuys!

Joris van Zoelen is te boeken als spreker, panellid, interviewer en gespreksleider en is expert op het gebied van Ondernemen, Business & Management, Leiderschap, Duurzaam ondernemerschap, Strategie, Sales & Klantgerichtheid, Creativiteit & inspiratie, Maatschappij, Verandermanagement en HRM . Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Joris van Zoelen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

MVO, Duurzaam ondernemerschap, Leiderschap, Purpose, Duurzaam leiderschap, Strategie

In te huren als

 • Spreker
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Panellid

Tariefindicatie

€1950

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.