Verandermanagement

Verandering is de enige constante. Ben je op zoek naar een inspirerende spreker op het thema verandermanagement? Bekijk hier het aanbod van onze sprekers die een lezing kunnen geven voor zowel medewerkers als leidinggevenden, over omgaan met verandering en tegenslagen, verandertrajecten en toekomstgericht denken.

Verandermanagement Thema-pagina

Sprekers over Verandermanagement

Ontwikkel jouw vermogen en dat van je team om te veranderen

Verandermanagement is de discipline die gericht is op het begeleiden van veranderproces bij mensen. En daarmee is verandermanagement een cruciaal onderdeel van ieder verandertraject. Wanneer je een nieuwe koers wilt varen en de structuur, cultuur of werkwijze van je organisatie wilt verbeteren, kun je een gezonde dosis weerstand en tegenwerking verwachten. Hoe kun je individuen voorbereiden, begeleiden en ondersteunen om voor succesvolle veranderingen binnen je organisatie?

Iedere organisatie - en ieder individu - heeft het vermogen om te veranderen. Mensen maken of breken het succes van verandering. Onze sprekers leren je tijdens hun inspirerende lezingen welke factoren een rol spelen in (gedrags)verandering, hoe je omgaat met tegenslagen, wat de ingrediënten zijn van een succesvol verandertraject en hoe je meer draagvlak creëert voor nieuwe initiatieven.

Inspiratie
Rudy van Belkom lachend in zwarte blouse met groene achtergrond

Interview | Rudy van Belkom Deel 1

Deel 1 van een interview met toekomstonderzoeker Rudy van Belkom

...Meer