Vakgebied

Marketing
Social Media
Inspiratie&Creativiteit
Humor

Thema's

Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Creativiteit & Inspiratie

In te huren als

Spreker
Presentator

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Afgestudeerd als bouwkundig ingenieur in 2009 heeft Jordi van de Bovenkamp in de zomer van 2011 de wereld van de architectuur ingeruild voor de wereld van de reclame.

Als voormalig creative-director en partner van het Amsterdamse reclamebureau Boomerang Agency, waar hij acht jaar heeft gewerkt, werkte hij voor merken als Heineken, WNF, KLM en de Nederlandse Aardappel Organisatie. Jordi werd aangenomen als ‘eerste officiële werknemer’ en inmiddels telt het bureau een kleine 130 werknemers. Van strategen tot fotografen, van editors tot foodstylisten, van projectmanagers tot creatieven.

In december 2019 is hij begonnen als creative director Europe bij MediaMonks in hun nieuwe vestiging in de A'damse Houthavens.

Sinds het najaar van 2017 had Jordi zijn eigen item ‘Galerie Jordi’ bij RTL Late Night waarin hij de kijker meenam langs de mooiste en slimste creaties uit de wereld van reclame. Sindsdien schuift hij met regelmaat aan achter de desk bij RTL Boulevard om alles wat te maken heeft met reclame/marketing aan de kijker uit te leggen. Daarnaast is hij in 2013 verkozen tot Grappigste Twitteraar (‘we noemen ons ook nog steeds Europees Kampioen 1988’), werd hij tweede bij deze verkiezing in 2014 (‘Rondvaart!’) én is hij één van de grappenmakers in het BNN-programma ‘Padoem Patsss!’ waar alles om de oneliner draait. Oneliners slingerde hij ook elke week de ether in bij het item “Jordi aan de Oneline” in de Ochtendshow van Giel Beelen op 3FM.

Jordi is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen sociale media, marketing en creativiteit. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
This is what I laugh
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer