1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Ingrid Jansen

Als presentatrice van de Ochtendshow van 100%NL, (online) events en voormalig professioneel danseres, kan Ingrid Jansen al haar passies volledig kwijt in de rol die zij als spreker en dagvoorzitter vervult. Ingrid zet zich in voor een gezondere leefstijl voor jongeren, een missie waar zij als moeder maar al te goed het belang van inziet. Het vertellen van en anderen inspireren met verhalen vanuit haar jarenlange media- en danservaring is iets waar haar hart sneller van gaat kloppen. Hoe ga je met tegenslagen om en hoe jaag je je dromen achterna? Ingrid Jansen is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Ingrid Jansen

Over Ingrid Jansen

Voor Ingrid was op jonge leeftijd al één ding duidelijk: dansen is haar passie. Haar droom om professioneel danseres te worden, kwam steeds dichterbij nadat ze werd toegelaten op de Hogeschool voor de kunsten van Lucia Marthas in Amsterdam. Naast dansen ondervindt ze dat acteren haar ook goed ligt. Na Lucia Marthas te hebben afgerond, speelde ze ‘Monica’ in het tv-programma TopStars. Ze vervolgde haar danscarrière door samen te werken met onder andere Shakira, The Sugababes, LMFAO en de choreograaf van Michael Jackson. 

 

Media Queen

Ingrid won in 2008 het eerste dansprogramma van Nederland: Dancing Queen. Na dit hoogtepunt werd ze presentatrice van Club Kids bij Net5, Totally Fit Kidz op RTL8 en was ze lange tijd VJ van de muziekzender Xite. Ook haar acteertalenten bleven niet achter: ze had de hoofdrol in de, met goud bekroonde, Nederlandse bioscoopfilm “Body Language” en won als coach de laatste 2 seizoenen van het succesvolle dansprogramma Junior Dance van AVROTROS. Daarnaast heeft ze twee jaar een podcast waarin ze de ongefilterde belevenissen uit haar leven bespreekt.

 

100%NL Ochtendshow

Sinds november 2024 is Ingrid Jansen het gezicht van de ochtendshow op radiostation 100%NL. Samen met Giorgio Hokstam bespreekt ze diverse onderwerpen.

 

Lezing

Ingrid inspireert anderen met verhalen vanuit haar jarenlange media- en danservaring en spreekt over hoe ze van haar passie haar werk maakte, ondernemen, omgaan met tegenslagen en alle ballen tegelijk hoog houden. Hoe leer je omgaan met kritiek en hoe zet je negatieve ervaringen om in iets positiefs? 

Boek Ingrid Jansen als spreker bij het Sprekershuys!

Ingrid Jansen is te boeken als spreker, dagvoorzitter, panellid en gespreksleider en is expert op het gebied van mens & maatschappij, onderwijs, zorg, innovatie & trends en teambuilding. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden. 


Spreker en dagvoorzitter Ingrid Jansen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Onderwijs, Leiderschap, Kunst & Cultuur, Innovatie & Trends, Ondernemen, Maatschappij

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Ingrid Jansen als dagvoorzitter

Ingrid werkt als presentatrice voor tv, radio en (online) events. Zo presenteerde ze het populaire programma Club Kids bij Net 5, Totally Fit Kidz op RTL8 en was ze voor lange tijd VJ van de muziekzender Xite. Daar presenteerde ze o.a. het dagelijks het live programma Daily Noise, waar ze artiesten ontving en het nieuws van de dag besprak. Op Ziggo TV was Ingrid de filmdeskundige die de kijkers wekelijks bij praatte over de leukste kinder -en familiefilms.

Ingrid is een mensenmens met een groot empatisch vermogen en interesse in de verhalen en drijfveren van anderen. Ingrid heeft door haar 15 jaar media-ervaring ook veel voorbeelden die ze graag deelt om hiermee andere te inspireren of van haar fouten te laten leren.

Ingrid Jansen Lezing

Ingrid Jansen is gespecialiseerd in de onderwerpen:

 • Van je passie je werk maken
 • Ondernemen, hoe doe je dat?
 • Dromen en doelen
 • Omgaan met tegenslagen
 • Working Mom, hoe houd je alle ballen hoog?

In haar verhaal neemt ze je mee in haar reis, waarin ze alles opgaf voor het volgen van haar passie, dansen, hoe ze om leerde gaan met kritiek en negatieve ervaringen wist om te zetten in positieve.

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.