1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Debby Gerritsen

Debby Gerritsen is opiniemaker, journalist, bladenmaker en presentator. Ze kijkt met een kritische, open en een vooral nuchtere blik naar actuele en maatschappelijke thema’s. Bij voorkeur naar vrouw gerelateerde onderwerpen, feminisme en seksualiteit. Maar een inhoudelijk gesprek over voetbal, muziek of boeken gaat ze ook zeker niet uit de weg. Ze heeft een brede interesse, humor en stijl. Spreker en dagvoorzitter Debby Gerritsen is expert op het gebied van leiderschap, sport & motivatie, ondernemerschap en business & management. Debby is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Debby Gerritsen

Over Debby Gerritsen

Debby groeide op in het Sallandse Raalte waar ze als klein meisje droomde van een carrière als spion, schaatster of zangeres. Op haar 17e vertrok ze naar Amsterdam voor de studie Communicatie. Na haar studie werkte ze voor tijdschriften als Quote, Quote Finance, ELLE, Folia en Nieuwe Revu.


Bladenmaker

In 2010 startte Debby als founding editor de duurzame glossy VEGA (Sanoma Media) en in 2015 stond ze als hoofdredacteur aan de wieg van het literair erotische tijdschrift Oh (SANSYL BV). Van 2017 tot en met 2021 was Debby hoofdredacteur van het weekblad VIVA en van VIVA Mama (DPG Media).


Sport

Behalve voor haar werk, heeft Debby een grote passie voor sport. In de sportschool of als toeschouwer in het stadion of op de bank. Als fanatiek liefhebber volgt ze een uiteenlopend scala aan sportieve prestaties op de voet. Van voetbal, F1, tennis, schaatsen tot -jawel- darten.


Podcast

Debby is ook te beluisteren met haar podcast AD Over de liefde. Na vijf succesvolle seizoenen (te beluisteren via alle grote podcastaanbieders) is ze momenteel bezig met een nieuwe serie over dit fascinerende, onuitputtelijke onderwerp.


Boek Debby Gerritsen bij het Sprekershuys!

Debby Gerritsen is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, panellid en gespreksleider en is expert op het gebied van leiderschap, sport & motivatie, ondernemerschap en business & management. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Debby Gerritsen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Entertainment, Sport&Motivatie, Leiderschap, Storytelling, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Dagvoorzitter Debby Gerritsen

Debby Gerritsen is kritisch en heeft een open en vooral nuchtere kijk op actuele en maatschappelijke thema’s. Bij voorkeur vrouw gerelateerde onderwerpen, feminisme en seksualiteit. Maar een inhoudelijk gesprek over voetbal, muziek of boeken gaat ze ook zeker niet uit de weg. Ze heeft een brede interesse en is daardoor breed inzetbaar. Humor en stijl zijn heel typerend voor haar.

"Bedrijfstakken als entertainment en media zijn een cocktail waarin het snel mis kan gaan.”

Debby Gerritsen Stem van vrouwen wordt te weinig gehoord

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.