Vakgebied

Inspiratie&Creativiteit
Leiderschap
Ondernemerschap
Storytelling
Presentatie
Entertainment
Sport&Motivatie

Thema's

Leiderschap
Sport & Motivatie
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management
Communicatie & Media
Creativiteit & Inspiratie
Persoonlijke ontwikkeling

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Debby groeide op in het Sallandse Raalte waar ze als klein meisje droomde van een carrière als spion, schaatser of zangeres. Op haar 17e vertrok ze naar Amsterdam voor de studie Communicatie. Na haar studie werkte ze voor tijdschriften als Quote, Quote Finance, ELLE, Folia en Nieuwe Revu.

Bladenmaker

In 2010 startte Debby als founding editor de duurzame glossy VEGA (Sanoma Media) en in 2015 stond ze als hoofdredacteur aan de wieg van het literair erotische tijdschrift Oh (SANSYL BV). Van 2017 tot en met 2021 was Debby hoofdredacteur van het weekblad VIVA en van VIVA Mama (DPG Media).

Sport

Behalve voor haar werk, heeft Debby een grote passie voor sport. In de sportschool of als toeschouwer in het stadion of op de bank. Als fanatiek liefhebber volgt ze een uiteenlopend scala aan sportieve prestaties op de voet. Van voetbal, F1, tennis, schaatsen tot -jawel- darten.

Podcast

Debby is ook te beluisteren met haar podcast Over de liefde. Na een succesvol eerste seizoen (te beluisteren via alle grote podcastaanbieders) is ze momenteel bezig met een nieuwe serie over dit fascinerende, onuitputtelijke onderwerp.

Boek Debby Gerritsen bij het Sprekershuys!

Debby Gerritsen is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, panellid en gespreksleider en is expert op het gebied van leiderschap, sport & motivatie, ondernemerschap en business & management. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Debby Gerritsen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer