1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Shermin Chavoushi

Shermin Chavoushi is spreker, presentator, dagvoorzitter, journalist en eindredacteur. Ze werkte bij talkshow Jinek en is momenteel werkzaam bij Beau en Humberto. Ze heeft verschillende programma's gemaakt waarin ze elke keer maatschappelijke en sociale onderwerpen aan de kaak stelde. Shermin is altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter het verhaal en stelt vanuit haar journalistieke achtergrond prikkelende vragen. Door haar warme en enthousiaste uitstraling weet ze te verbinden met haar gasten en het publiek. Het liefst over onderwerpen rondom cultuur en maatschappij, journalistiek, diversiteit en inclusie en leiderschap. Shermin Chavoushi is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Shermin Chavoushi

Over Shermin Chavoushi

Shermin Chavoushi (30) is presentator, dagvoorzitter en eindredacteur. Ze was werkzaam bij talkshow Jinek en werkt momenteel bij Humberto en Beau als eindredacteur. Ze werkte eerder als redacteur bij De Wereld Draait Door, RTL Nieuws en FunX.


Shermin op Zondag

Bij de Rode Hoed presenteerde ze tot voor kort haar eigen maandelijkse programma 'Shermin Op Zondag' waarin ze gesprekken voerde met deskundigen die vooroplopen in maatschappelijke veranderingen. De thematiek varieerde van politiek tot technologie en van filosofie tot cultuur.


Programmamaker

Shermin Chavoushi heeft verschillende programma's gemaakt waarin ze elke keer maatschappelijke en sociale onderwerpen aan de kaak stelde. Shermin is altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter het verhaal en stelt vanuit haar journalistieke achtergrond prikkelende vragen. Zo maakte ze programma's over #MeToo, klassemigratie en de staat van de journalistiek. Shermin is een dochter van twee Iraanse politieke vluchtelingen. Tijdens haar master journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam verruilde ze als geboren en getogen Rotterdammer de havenstad voor Amsterdam. 


Boek Shermin Chavoushi bij het Sprekershuys!

Shermin Chavoushi is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, interviewer en gespreksleider en geeft lezingen over de onderwerpen maatschappij, kunst en cultuur en communicatie & media. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker & dagvoorzitter Shermin Chavouchi boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Inclusie, Journalistiek, Maatschappelijk welzijn

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Shermin Chavoushi lezing

Shermin Chavoushi heeft verschillende programma's gemaakt waarin ze elke keer maatschappelijke en sociale onderwerpen aan de kaak stelde. Shermin is altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter het verhaal en stelt vanuit haar journalistieke achtergrond prikkelende vragen. Door haar warme en enthousiaste uitstraling weet ze te verbinden met haar gasten en het publiek. Ze is te boeken als spreker op thema's als inclusie, maatschappij en journalistiek.

Shermin Chavousi als dagvoorzitter

Shermin Chavousi maakte programma's over #MeToo, klassemigratie en de staat van de journalistiek. Ze werkte eerder als redacteur bij De Wereld Draait Door, RTL Nieuws en FunX. Als dagvoorzitter is ze volledig zichzelf, zodat ze haar oprechte nieuwsgierigheid en interesse in de ander of het onderwerp kan laten bestaan. Ze verliest het publiek nooit uit het oog verlies en weet het gesprek altijd in goede banen blijf leiden.

Het leukste en bijzonderste aan haar vak is dat ze haar nieuwsgierigheid over uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen de vrije loop kan laten. Dat ze het gesprek mag aangaan met deskundigen en continue probeert de vertaalslag te maken naar het grote publiek. En het allermooiste is uiteraard als dat gesprek maatschappelijk iets los kan maken of invloed kan hebben op beeldvorming.

'Be truthful, not neutral'

Christiane Amanpour, journalist CNN

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.