1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Dounia Maakor

De in Nijmegen geboren en getogen Nederlands-Marokkaanse Dounia Maakor is een award-winning sociaal onderneemster. Op jouw event of voor jouw organisatie spreekt Dounia over bewustwording omtrent (arbeidsmarkt)discriminatie, kansenongelijkheid en sociale impact. Dounia heeft als missie om een verandering teweeg te brengen als het gaat om het uitsluiten van talentvolle mensen vanwege persoonskenmerken. In haar inspirerende talks legt ze uit hoe en waarom te focussen op talent, potentie en motivatie. Dounia Maakor is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Dounia Maakor

Over Dounia Maakor

Dounia Maakor is een sociaal onderneemster die de wereld verandert. Haar onderscheidingen en erkenningen spreken boekdelen over haar impact en toewijding aan een rechtvaardige samenleving. 


Spreker en schrijfster

Als spreker en schrijfster heeft Dounia haar stem gebruikt om de belangrijkste kwesties van onze tijd te belichten: diversiteit, inclusie en kansengelijkheid. Haar woorden zijn als een melodie die harten raakt en geesten inspireert.

Met trots is ze de oprichter van "Your Tone of Voice," een platform dat fungeert als een katalysator voor verandering. Door middel van workshops en krachtige keynotes onderwijst Dounia anderen over deze vitale thema's, waardoor ze mensen aanzet tot actie en reflectie.


Ontwikkeling van jong talent

Dounia's inzet voor de ontwikkeling van jong talent is een bewijs van haar geloof in de toekomst. Ze legt de nadruk op persoonlijk leiderschap, waardoor jonge mensen worden aangemoedigd om op te staan en hun potentieel te vervullen. Ze gelooft met passie dat deze nieuwe generatie de sleutel is tot verandering en dat ze de wereld kunnen transformeren naar een plek waar gelijke kansen voor iedereen vanzelfsprekend zijn.


Boek Dounia Maakor bij het Sprekershuys!

Dounia Maakor is te boeken als spreker en dagvoorzitter. Ze is expert op het gebied van diversiteit, inclusie en kansengelijkheid en is communicatiespecialist. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Dounia Maakor inhuren voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Racisme, Arbeidsmarkt, Kansenongelijkheid

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter

Tariefindicatie

€1000

Sessies

Lezing Dounia Maakor: Houston we have a problem

Wat hebben kansenongelijkheid en global warming met elkaar gemeen? Het probleem wordt erger - en de cijfers liegen er niet om. De impact van kansenongelijkheid (binnen het onderwijs en op de arbeidsmarkt) op de nieuwe generatie en de generaties erna zal desastreus zijn als we nu niet ingrijpen. In deze talk neem ik mensen mee in facts and figures en is mijn doel om impact te maken door ze te laten zien hoe groot dit probleem écht is en wat we er gezamenlijk aan kunnen doen om dit terug te dringen.

Lezing Dounia Maakor: Gotta catch them all

Wanneer diversiteit gelijk staat aan het verzamelen van Pokémon kaarten.

Diversiteit binnen een organisatie wordt helaas tot op de dag van vandaag gelinkt aan 'koppen tellen'. Het verzamelen van alle kaarten: diverse culturele en religieuze achtergronden of welke achtergrond dan ook dat niet past binnen de 'norm' van onze samenleving. Vaak willen organisaties direct over tot een concreet plan van aanpak, terwijl de belangrijkste stap van het gehele proces van diversiteit regelmatig wordt geskipt of te vluchtig doorlopen: bewustwording. Wat is diversiteit nou eigenlijk? Waarom willen we een divers team? Wat zijn de voordelen hiervan en waarom willen we dit überhaupt? En zijn we als organisatie aan de voorkant onbewust bevooroordeeld tijdens de selectie van nieuwe medewerkers? - zijn vragen die eerst moeten worden uitgepluisd en 'ontdekt' alvorens over te gaan tot het 'verzamelen van kaarten' om die vervolgens maar in een mapje te ordenen en in een kast weg te leggen. In mijn talk creëer ik in een open dialoog bewustwording en vertel ik wat de kracht van diversiteit is.

Lezing Dounia Maakor - Your Tone of Voice

Inclusieve communicatie begint met de tone of voice.

Yes! We hebben een divers team! Maar wat nu? Hoe gaan we om met inclusiviteit? Hoe communiceren we met een divers team en hoe gaan we om met de organisatie zo inclusief mogelijk maken? In deze talk vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen en hoe ik vanuit de 'Your Tone of Voice' strategie werk.

Geloof zo hard in jezelf, dat een ander geen keus heeft dan dat ook te doen!

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.