Deel dit artikel...

Internationale Vrouwendag 2024

Christel Loggers

Christel Loggers

Vrouwen poserend

Internationale Vrouwendag 2024

Internationale Vrouwendag, een dag waarop we vrouwen in het zonnetje zetten. Zo ook bij het Sprekershuys. Iedere vrouwelijke spreker heeft een inspirerend verhaal te vertellen. Benieuwd naar de verhalen van onze powervrouwen?

Dounia Maakor

Dounia Maakor

Dounia is spreker en oprichtster van “Your Tone of Voice”, een platform dat fungeert als een katalysator voor verandering. Dounia’s inzet voor de ontwikkeling van jong talent is een bewijs van haar geloof in de toekomst. Met haar expertises racisme, arbeidsmarkt, kansenongelijkheid, inclusie en diversiteit weet zij impact te maken op iedereen.

Bekijk Dounia haar sprekersprofiel!

Danielle Jiskoot

Danielle is spreker en dagvoorzitter en brengt inspirerende rolmodellen aan het licht. Ze helpt, met behulp van de queens, het conservatieve bedrijfsleven een vrolijk tintje te geven én mensen de ruimte te geven zich op een nieuwe manier te uiten. Momenteel is zij bezig met House of Inclusion, een organisatie inclusieve bedrijfsculturen creëert. Met haar ervaringen kan ze goed praten over leiderschap, people happiness, HR, inclusie, diversiteit en werkgeluk.

Bekijk Danielle haar sprekersprofiel!

Danielle Jiskoot
Pauline de Wilde

Pauline de Wilde

Pauline is een krachtige en ervaren dagvoorzitter, presentatiecoach en spreker. Ze maakt ingewikkelde thema's voor een groot publiek toegankelijk en zorgt ervoor dat de boodschap overkomt en bijblijft. Ze spreekt over de thema's Business & Management, Leiderschap & Strategie, Mens & Maatschappij, Ondernemerschap, Lifestyle & Health en Economie & Financiën.

Bekijk Pauline haar sprekersprofiel!

Victoria Koblenko

Victoria zet zich graag in voor het klimaat en de maatschappij. Ze weet complexe onderwerpen naar het publiek toe te vertalen, en moedigt je aan om een scherpe blik te werpen op Mens & Maatschappij, Leiderschap & Strategie, Gezondheid en Ondernemerschap.

Bekijk Victoria haar sprekersprofiel!

Victoria Koblenko
Amy-Jane Gielen

Amy-Jane Gielen

Amy-Jane haar doel is mensen helpen effectiever beleid te maken en deze kennis beschikbaar te stellen. Ook mengt ze zich als politicoloog met een brede maatschappelijke interesse regelmatig in het publieke debat. Met haar ervaringen kan ze goed praten over leiderschap, sales, gedragsverandering, vitaliteit, gewoontevorming, sociaal ondernemerschap en werkgeluk.

Bekijk Amy-Jane haar sprekersprofiel!

Lisa Loeb

Lisa is presentatrice, schrijfster, cabaretier, columnist, zangeres, opperfeminist en spreker. Met haar unieke mix van humor, intelligentie en maatschappelijke betrokkenheid weet Lisa Loeb elk evenement tot een groot succes te maken over thema's zoals, Creativiteit & Inspiratie, Diversiteit & Inclusie, Cabaret, Mens & Maatschappij, Ondernemerschap, Persoonlijke ontwikkeling, Lifestyle & Health en Kunst & Cultuur.

Bekijk Lisa haar sprekersprofiel!

Lisa Loeb
Kim Jansen

Kim Jansen

Kim is generatie expert en geeft presentaties, workshops en masterclasses rondom het benutten van Generatiediversiteit en het inzetten op Generatiemanagement. De thema's waar Kim over spreekt zijn Duurzaamheid & Klimaat, Leiderschap & Strategie, Mens & Maatschappij, Sport & Motivatie, Verandermanagement, Persoonlijke ontwikkeling en HRM.

Bekijk Kim haar sprekersprofiel!

Helga van Leur

Helga weet het publiek aan het denken te zetten over het klimaat en duurzaam ondernemerschap, ze moedigt de zaal aan om de planeet voor onszelf en toekomstige generaties te waarborgen. Haar expertises zijn Duurzaam ondernemerschap, Actualiteiten, Metrologie, De mediawereld, Maatschappij en Cultuur & Duurzaamheid.

Bekijk Helga haar sprekersprofiel!

Helga van Leur
Ingrid Jansen

Ingrid Jansen

Ingrid kan mensen inspireren met verhalen vanuit haar jarenlange media- en danservaring en spreekt over hoe ze van haar passie haar werk maakte, ondernemen, omgaan met tegenslagen en alle ballen tegelijk hooghouden. Haar expertises zijn Onderwijs, Leiderschap, Kunst & Cultuur, Innovatie & Trends, Ondernemen en Maatschappij.

Bekijk Ingrid haar sprekersprofiel!

Sophie-Anne Onland

Sophie-Anne werd geboren met een afwijking aan haar been. Ze deelt een persoonlijk verhaal over wat zij leerde toen zij overstapte op een nieuwe, opvallende beenprothese en het proces dit te accepteren. Nu staat ze voor het belang van body positivity door representatie en zichtbaarheid en diversiteit.

Bekijk Sophie-Anne haar sprekersprofiel!

Sophie-Anne Onland
Sophie Kuijpers

Sophie Kuijpers

Sophie richt zij zich op duurzaamheid binnen het recht en pleit ze voor meer klimaatdeskundigheid én sterke verjonging binnen de boardrooms van Nederland. Haar sessies staan in het teken van haar expertise en maatschappelijke interesse. Ze weet haar publiek altijd te inspireren op het gebied van duurzaam ondernemerschap, leiderschap en maatschappelijke vraagstukken.

Bekijk Sophie haar sprekersprofiel!

Eva de Mol

Dr. Eva is oprichtster van het eerste en grootste investeringsfonds in technologiestart-ups in Nederland, CapitalT. Ze zet zich in voor meer diversiteit in technologie en staat in de top 10 van bekende vrouwelijke ondernemers in Nederland. Ze kan goed spreken over Thema's zoals, Diversiteit & Inclusie, Business & Management, AI & ChatGPT, Leiderschap & Strategie, Ondernemerschap, Economie & Financiën en Technologie & Innovatie.

Bekijk Eva haar sprekersprofiel!

Eva de Mol

Boek nu een van onze sprekers voor jouw volgende evenement en vier samen met ons de kracht en diversiteit van vrouwen in alle sectoren. Laten we samen de toekomst vormgeven met inspiratie, leiderschap en innovatie.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 15 mei, 12:03
Deel dit artikel...