Vakgebied

Leiderschap
Strategie
Verandermanagement
Persoonlijk ontwikkeling
Maatschappij
Innovatie & Trends
Business & Management
HRM

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Sport & Motivatie
Duurzaamheid & Klimaat
Strategie
Innovatie & Trends
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling
HRM
Impact van corona

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Kim Jansen is een sociaal psycholoog van huis uit en afgestudeerd als trainer. Ze heeft jarenlang gewerkt op het snijvlak van HR, onderzoek en trainerschap. Bij medewerkersonderzoek bureau Effectory kwam alles samen. Daar heeft ze als trainer een faciliterende rol gehad in het in beweging zetten van teams naar aanleiding van de uitkomsten van het onderzoek. Met doel: betrokken en bevlogen medewerkers. Ze is in de wieg gelegd voor het staan voor groepen, met elkaar aan de slag gaan en in beweging komen. Na veel vlieguren als trainer in allerlei branches was ze toe aan een volgende uitdaging en daar is ze met een compagnon het bedrijf The Young Workforce gestart. Zij zagen namelijk dat de jongste generatie op de werkvloer een beduidend andere visie op werk heeft. Andere talenten, uitdagingen, behoeftes: The Young Workforce heeft veel organisaties en individuen geholpen in het ontsluiten en benutten van de kracht van jong talent. De focus van The Young Workforce is nu het verbinden en benutten van alle generaties op de werkvloer.

Een generatie inclusieve organisatie is een future-proof organisatie. Kim is bevlogen over dit thema en geef met veel plezier presentaties, trainingen en masterclasses. Zo draagt ze haar steentje bij om ervoor te zorgen dat elke generatie op de werkvloer tot z’n recht komt!

Lees meer
Be yourself, everyone else is already taken
2020 10 06 4
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer