1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & sociaal psycholoog

Kim Jansen

Kim Jansen is sociaal psycholoog en altijd werkzaam geweest op het snijvlak van HR, onderzoek en het trainerschap. Zij is gefascineerd geraakt door het thema Millennials. Kim heeft zich gaandeweg ontwikkeld tot generatie expert. Momenteel geeft zij presentaties, workshops en masterclasses rondom het benutten van Generatiediversiteit en het inzetten op Generatiemanagement. De thema’s waar Kim Jansen over spreekt zijn Leiderschap, Mens en Maatschappij en de Impact van corona. Haar vakgebieden zijn Leiderschap, Strategie en Persoonlijke ontwikkeling. Boek Kim Jansen als spreker bij het Sprekershuys.

...Kim Jansen

Over Kim Jansen

Kim Jansen is een sociaal psycholoog van huis uit en afgestudeerd als trainer. Ze heeft jarenlang gewerkt op het snijvlak van HR, onderzoek en trainerschap. Bij medewerkersonderzoekbureau Effectory kwam alles samen. Daar heeft ze als trainer een faciliterende rol gehad in het in beweging zetten van teams naar aanleiding van de uitkomsten van het onderzoek. Met als doel: betrokken en bevlogen medewerkers creëren.


Generations at work

Kim Jansen is in de wieg gelegd voor het staan voor groepen, met elkaar aan de slag gaan en in beweging komen. Na veel vlieguren als trainer in allerlei branches was ze toe aan een volgende uitdaging en daar is ze met haar bedrijf Generations at work gestart. Ze zag namelijk dat de jongste generatie op de werkvloer een beduidend andere visie op werk heeft. Andere talenten, uitdagingen, behoeftes: Generations at work heeft veel organisaties en individuen geholpen in het ontsluiten en benutten van de kracht van jong talent. De focus van Generations at work is nu het verbinden en benutten van alle generaties op de werkvloer.


Diensten

Een generatie-inclusieve organisatie is een future-proof organisatie. Kim is bevlogen over dit thema en geeft met veel plezier presentaties, trainingen en masterclasses. Zo draagt ze haar steentje bij om ervoor te zorgen dat elke generatie op de werkvloer tot z’n recht komt!


Boek Kim Jansen bij het Sprekershuys!

Spreker Kim Jansen is te boeken bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, innovatie & trends, mens & maatschappij en sport & motivatie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Kim Jansen boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Generatie Y, Teamontwikkeling, Strategie, Verandermanagement, Innovatie & Trends, Maatschappij, Generatievraagstukken, Teameffectiviteit, Werkgeluk

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Generatiemanagement | All inclusive

Het is een hele uitdaging om met zoveel generaties op de werkvloer samen te werken. Elke generatie heeft andere talenten, valkuilen, behoeftes. Daarnaast is er ook de dynamiek tussen de generaties. Hoe ga je hier als organisatie goed mee om? Hoe voorkom je problemen tussen generaties en zorg je voor generatie inclusiviteit? Tijdens deze sessie neemt Kim Jansen de deelnemers mee in de mogelijkheden om generatiemanagement toe te passen in de organisatie. Zij vertelt over de wijze waarop je generaties kunt versterken, verbinden en hoe je de generatiediversiteit kunt benutten teneinde een inclusieve, energieke en future-proof organisatie.


Kim maakt de vertaling naar de praktijk. Welke concrete stappen kunnen gezet worden? Welke interventies zijn mogelijk? Kim deelt voorbeelden, facts & figures, best en worst practices. De zaal wordt actief betrokken om na te denken over de eigen invulling hiervan. Hoe kunnen wij generatiemanagement binnen onze organisatie concreet inzetten? Naast inzicht worden ook praktische handvatten en tips gedeeld. Wat kun je morgen nou anders doen? Hierdoor kan men er na de sessie meteen mee aan de slag.

Lezing Generaties@work | Close the Gap

We bevinden ons met 5 generaties op de werkvloer: Babyboomers, Generatie X, Pragmaten, Generatie Y & Generatie Z. Meer dan ooit. De verschillende generaties hebben specifieke kwaliteiten, drijfveren en een eigen visie op werk. Dit is niet altijd makkelijk. De generatiekloof brengt onbegrip en strubbelingen met zich mee. De oudere generatie is resultaatgericht, gewend aan hiërarchie en heeft een hoge mate van loyaliteit. De jonge garde denkt meer in een flexibel carrièrepad. Vrijheid, persoonlijke ontwikkeling en impact staan hoog in het vaandel. Mind the Gap! De kloof kan als een last ervaren worden, maar is in feite een kans. Kim Jansen neemt ons tijdens haar presentatie mee in de wereld van de 5 generaties op de werkvloer. Met welke generaties en generatieverschillen hebben we te maken? Hoe kunnen we elkaar versterken en de verbinding aangaan? Als ik kritisch in de spiegel kijk,.. wat kan ik zelf doen om meer gebruik te maken van de andere generaties om mij heen? Van synergetische samenwerking tussen generaties krijgt iedereen namelijk energie. Close the Gap!

Managing all Generations

We werken met steeds meer generaties bij elkaar. Een trend die de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Zeker ook voor leidinggevenden. Want hoe manage je deze zeer diverse groep? Hoe haal je het beste uit iedereen? Hoe houd je iedereen duurzaam inzetbaar? Veel managers zitten regelmatig met hun handen in het haar en willen graag beter begrijpen hoe je de verschillende generaties in hun kracht zet. Kim Jansen geeft zeer concrete handvatten en zorgt voor de vertaalslag naar de praktijk. De deelnemers gaan bij zichzelf te rade welke stappen zij kunnen zetten om alle generaties op de werkvloer effectiever te managen en motiveren. En ook hoe ze synergie tussen de generaties kunnen bevorderen. “De kennis, invloed en ervaring van oud, samen met de frisse blik, innovativiteit en creativiteit zorgt voor vernieuwing en werkenergie.”

Be yourself, everyone else is already taken

Oscar Wilde

Kim Jansen over generaties op de werkvloer | Sprekers met een missie

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.