Vakgebied

Persoonlijk leiderschap
Psychologie
Talentontwikkeling
Energiemanagement
Millennials
HR

Thema's

Leiderschap
Business & Management
Bestuur, Beleid & Politiek
Webinar
Impact van corona

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.800

Biografie

Biografie

Jasper (1986) is een veelgevraagd spreker, auteur en host van de gelijknamige podcastserie Het Millennial Mysterie. Door zijn HR-achtergrond bij Shell, expertise van de millennialthematiek en het feit dat hij zelf een millennial is, weet hij als geen ander arbeidsvraagstukken rondom millennials op een eigentijdse wijze te doorgronden. Spelen thema’s als ‘leidinggeven aan millennials’, ‘binden & boeien van millennials’ en ‘hoe word je als organisatie millennialproof’ bij jullie? Dan is Jasper de spreker die je zoekt!

Na een aantal jaar in het internationale bedrijfsleven gewerkt te hebben, heeft Jasper eind 2015 besloten om mijn baan op te zeggen. Hij kampte met een lichte quarterlife crisis. Al snel werd het mij duidelijk dat niet alleen meerdere millennials last hebben van een ‘is dit alles?’ gevoel (85% twijfelt actief over werk en privé leven), ook zitten er naar schatting 100,000 millennials thuis vanwege te veel stress. Geschokt door de omvang is Jasper op zoek gegaan naar antwoorden.

Hoe kan dit? Wat kunnen we doen? Door een gebrek aan goede antwoorden is Jasper op zoek gegaan naar de sociologische, neurologische en psychologische oorzaken en oplossingen. Deze inzichten heeft hij samengebracht en beschreven in mijn boek Het Millennial Mysterie. Vanwege zijn achtergrond is hij zich gaan specialiseren in millennials op de werkvloer, mede omdat hij merkt dat daar de meeste frictie zit en onbegrip heerst.

Sinds 2018 heeft hij bij 40+ organisaties lezingen en adviestrajecten gegeven rondom het thema millennials op de werkvloer. De groepen varieerden van directieteams en HR afdelingen tot young professionalverenigingen. Deze afwisseling vind hij leuk en gaat hem goed af omdat hij zowel de behoeften als de taal van deze groepen snap en spreek. Hoewel het sub onderwerp en de tone of voice per groep dus verschilt, is de gemene deler van de feedback van mijn sessie: verhelderend, praktisch, enthousiast, interactief verbindend.

Oftewel, het is een presentatie die je van een millennial mag verwachten! Wat je verder kunt verwachten is dat mijn presentatie altijd maatwerk is. Bij de start brengen we de uitdagingen, de doelgroep en de gewenste oplossingen in kaart. Aan de hand hiervan creëert hij zijn presentatie. Indien gewenst en afhankelijk van de lengte van de presentatie, is het mogelijk om een behoeftenonderzoek rondom het thema tijdens de presentatie uit te laten voeren, die gebruikt kan worden voor interne follow-up acties.

Lees meer
Geloof niets van wat ik zeg, maar ervaar het voor jezelf
Image 9
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer