1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker en dagvoorzitter

Pernille La Lau

Pernille La Lau begeleidt al 25 jaar als media-expert en Facilitator Business Transformatie ondernemers en CEO’s uit het bedrijfsleven. Vanuit eigen kracht en met lol en energie je verhaal vertellen, is volgens haar de sleutel om een geheel te creëren dat blijft hangen en inspireren. Pernille weet haar publiek te raken en energiek te krijgen om nieuwe stappen te zetten. Ze is een bekend gezicht op televisie, met ruim 14 jaar ervaring als nieuwsanchor en presentatrice van verschillende tv-programma’s, waaronder Editie NL en Koffietijd. Pernille La Lau is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Pernille La Lau

Over Pernille La Lau

Met bijna twee decenia ervaring als newsanchor en presentatrice van tal van televisieprogramma’s, dagvoorzitter en ‘master of ceremony’ bij bedrijfs- of perspresentaties kent Pernille La Lau als geen ander de kracht van communicatie. Een goede presentatie, een verhaal met zeggingskracht laat mensen boven zichzelf uitstijgen en is in staat om daadwerkelijk verandering tot stand te brengen. Het is de kern van Inspirerend leiderschap en de basis van businesstransformatie.


Spreker en dagvoorzitter

Pernille is energiek en positief. Ze is maker en facilitator van nieuwe mogelijkheden binnen iedere situatie. Haar nieuwsgierigheid naar de échte drijfveren van mensen maakt haar een doorvrager. Ze staat sterk met beide benen op de grond en heeft een realistische visionaire blik. Het potentieel van anderen brengt ze naar voren en helpt ze om te zetten in successen. Ze staat daarnaast klimaatbewust in het leven om een duurzame toekomst te co-creëren.


MindsetShapers

Inspirerend authentiek leiderschap begint bij bewustzijn van je eigen mindset. 

Net als ademen, is het ook mogelijk je denkkracht en bewustzijn altijd scherp te krijgen. Betere primaire reflexen. Snellere energie overdracht. Effectiever inzicht in visie. Ruimte om je beslissingen goed te maken. Dat geeft jezelf maar ook een ieder met wie je samenwerkt vleugels! Als founder van MindsetShapers, weet Pernille hoe je werkt aan je leidershapskwaliteiten door te werken aan je mindset. Want waar je werkt aan je leiderschap, werk je vanzelf ook aan jouw persoonlijkheid en vice versa. En aan je visie voor je bedrijf. Het resultaat? Je persoonlijke en zakelijke leven wordt makkelijker, aangenamer, intrigerender en succesvoller: Business transformatie door authentiek leiderschap.

Boek Pernille La Lau bij het Sprekershuys!

Pernille La Lau is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentatrice, debat- en gespreksleider, interviewer en panellid. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Pernille La Lau boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Business Sparren: Transformatie en leiderschapscoaching

Leiderschap groeit door het creëren van ruimte waardoor je je eigen talenten en dat van anderen laat bloeien. Het gaat niet om de leider, het gaat om het leiderschap. Zoals Cruijff altijd al zei: je moet zijn waar de bal gaat komen, niet waar die nu is! 


Alles start met het begrijpen van je eigen Mindset. Vleugels geven aan dat leiderschap is wat wij bij MindsetShapers met pure energie doen. Een boeiend proces, waarin je je eigen talenten, barrières, en mogelijkheden onderzoekt. Om dan de nieuwe stappen te maken waarin co-creatie en visie voorop staan.


Hoe jij leiderschap invult heeft te maken met de levenswaarden die jij belangrijk vindt. Die levenswaarden worden beïnvloed door allerlei andere culturele waarden; bijvoorbeeld die van jouw bedrijf of de cultuur waarin je opgroeit. Bij MindsetShapers vind je snel de kern van jezelf en je business door middel van het 7-levels bewustzijnsmodel. Door inzicht te krijgen in dit systeem ontwikkel jij je personal mastery en ontstaat er ware transformatie. Pernille biedt deze U-learning aan voor individuen en teams.

Pernille als dagvoorzitter

Met bijna twee decenia ervaring als newsanchor en presentatrice van tal van televisieprogramma’s, dagvoorzitter en ‘master of ceremony’ bij bedrijfs- of perspresentaties kent Pernille La Lau als geen ander de kracht van communicatie. Vanuit eigen kracht en met lol en energie je verhaal vertellen, is volgens haar de sleutel om een geheel te creëren dat blijft hangen en inspireren. Pernille is energiek en positief. Ze is maker en facilitator van nieuwe mogelijkheden binnen iedere situatie. Haar nieuwsgierigheid naar de échte drijfveren van mensen maakt haar een doorvrager.


Pernille weet haar publiek te raken en energiek te krijgen om nieuwe stappen te zetten. Een goede presentatie, een verhaal met zeggingskracht laat mensen boven zichzelf uitstijgen en is in staat om daadwerkelijk verandering tot stand te brengen. Het is de kern van Inspirerend leiderschap en de basis van businesstransformatie.

Leer jezelf kennen en wordt heer en meester van je eigen bewuste systeem.
...
"In a professionally skilled and personally interested manner I was given a new, different, personal way of presenting my own company storytelling in a few hours. Not reactive, but pro-active. Pernille is a partner on your journey in doing so; Great!"
Martine Hafkamp, Managing Director/Owner van Fintessa Asset Management
...
"Pernille is a power woman, professional in presenting and positioning businesses. Her empathy sees to it that she's able to pinpoint what's needed. Though we only met for a 3 hour workshop she was of great value to me. We'll meet again soon to continue the process."
Marisa L.M. Portielje-Fopma, Co-Owner van LipoMASTER B.V.
...
"Pernille took the lead as master of ceremonies of our virtual events. Her interviews are energetic and have a pleasant personal touch. She’s fluent in English and knows how to comfort her guests, both in studio and remote, to get them the best camera appearance."
Niels Klarenbeek, Director Metstrade van RAI Amsterdam
...
"Pernille recently facilitated a Leadership Transformation Workshop, including a Personal Values Assessment, for a small group from our member firms in Europe. Every delegate found this a valuable, insightful and occasionally challenging day which enabled all of us to reappraise personal values, professional goals and relationships with our colleagues. I can highly recommend Pernille - we will most certainly be working with her again."
Chris Robinson, EMEIA Regional Market Director van Allinial Global

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.