Vakgebied

Leiderschap
Verandermanagement
Werkgeluk
Organisatiecultuur
Leiderschap
Verandermanagement

Thema's

Leiderschap
Onderwijs
Ondernemerschap
Strategie

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Arjen Banach is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer en presentator bij het Sprekershuys. Hij spreekt over de onderwerpen leiderschap, verandermanagement, werkgeluk, organisatiecultuur en ondernemerschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Spreker en dagvoorzitter Arjen Banach

Arjen Banach is veelgevraagd spreker op het gebied van verandering en innovatie, leiderschap en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. In november 2019 verscheen zijn boek 'Organisatievibe' over het creëren van een toekomstgerichte en inspirerende organisatiecultuur dat werd genomineerd voor Managementboek van het Jaar. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland. In 2020 kwam zijn boek 'Remote Leiderschap' uit waarmee hij leiders en professionals helpt om succesvol te (samen)werken op afstand.

Chief Happiness Officer

Daarnaast is Arjen Chief Happiness Officer bij een grote zorginstelling waar hij zich bezighoudt met het bouwen van een cultuur waarin veranderingen slagen en professionals optimaal kunnen presteren en betrokken zijn. Tevens is hij de host van de podcast 'Energie aan het Werk'.

'Organisatievibe'

In november 2019 verscheen zijn boek ‘Organisatievibe’ waarbij spreker Arjen Banach ingaat op de winnende principes van toekomstgerichte organisaties, om jou te helpen een volgende stap te zetten richting inspirerend werkgeverschap en innovatief ondernemerschap. Een wake-up call en call-to-action in één.

Wat maakt dat organisaties zich nu onderscheiden en succesvol zijn en wat betekent dat voor de toekomst van jouw organisatie? Er zijn twee grote uitdagingen die iedere organisatie ongeacht sector of omvang aangaan. Enerzijds de noodzaak om de manier van werken mensgerichter te organiseren.

Medewerkers centraal stellen gaat de komende jaren transformeren van onderscheidende factor naar absolute must. Daarnaast is er de noodzaak tot wendbaarheid, tot experimenteren en kúnnen veranderen.

Podcast

Met zijn podcast ‘Energie aan het Werk’ en zijn artikelen doet hij onderzoek bij de meest opvallende bedrijven in Nederland en spreekt hij de grootste dwarsdenkers en visionairs op het gebied van organisatiecultuur. Allemaal om duidelijk te maken hoe organisaties winnen in de wereld van morgen.

Lees meer
Energie is de grootste voorspeller van succes & als je doet wat je altijd deed, krijg je steeds een beetje minder.
Arjen Banach inhuren als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer