Vakgebied

Media
Kunst & Cultuur
Marketing & Communicatie
Wetenschap & technologie
Duurzaamheid & Sociaal Ondernemerschap
Kunst & Cultuur

Thema's

Onderwijs
Wetenschap
Lifestyle & Health
Communicatie & Media
Kunst & cultuur
Sales & Klantgerichtheid
Bestuur, Beleid & Politiek
Webinar

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Daan Nieber is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider bij het Sprekershuys. Hij is expert in de thema’s onderwijs, duurzaamheid, burgerschap, media en gezondheidszorg. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Dagvoorzitter Daan Nieber

Nieuwsgierig. Als dagvoorzitter Daan Nieber iets is, dan is dat het. Want of het nu gaat om misleidende marketing in de voedingsindustrie of om een persoonlijke en traumatische adoptiegeschiedenis; nieuwsgierigheid is het allerbelangrijkste om het verhaal achter mensen, actuele onderwerpen of producten bloot te leggen. En dat doet hij altijd met voldoende humor, want het leven is al zwaar genoeg.

Presentator Daan Nieber

Als presentator van Editie NL is Daan breed geïnteresseerd, hij weet overal wel iets vanaf. Dit heeft hij ook laten zien in De Slimste Mens, waar hij glansrijk de finale behaalde. Na Editie NL te hebben verlaten is Daan nu een van de gezichten van de KRO-NCRV en toegevoegd aan het team van de Keuringsdienst van Waarde.


Daan Nieber is al vanaf zijn studententijd bezig met presenteren en debatteren. Na zijn studie Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Maastricht te hebben afgerond werkte hij twee jaar bij een communicatie- en adviesbureau. Hij leidde daar debatten en maakte korte opdrachtfilms. Daan werkte destijds bij IDTV en AT5 als programmamaker.
Waarom Daan boeken?

Daan Nieber is als presentator en dagvoorzitter erg nieuwsgierig, scherp en een tikkeltje bijdehand. Maar wel zonder de inhoud uit het oog te verliezen. Ook zware onderwerpen gaat hij niet uit de weg.

Lees meer
Daan Nieber inhuren als dagvoorzitter bij het Sprekershuys
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer