1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & interviewer

Daan Nieber

Daan Nieber is bekend van diverse TV-programma's. Hij is als presentator en dagvoorzitter nieuwsgierig, scherp en een tikkeltje scherpzinnig, maar wel zonder de inhoud uit het oog te verliezen. Zijn stijl van presenteren en ook het leiden van bijeenkomsten kenmerkt zich door enthousiasme, een zeer gedegen voorbereiding, een duidelijk vooraf met de klant vastgesteld doel en - niet onbelangrijk - humor. Ook zware onderwerpen gaat hij niet uit de weg. Daan is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Daan Nieber

Over Daan Nieber

Daan Nieber is bekend van diverse tv-programma's. Hij is als presentator en dagvoorzitter nieuwsgierig, scherp en een tikkeltje scherpzinnig, maar wel zonder de inhoud uit het oog te verliezen. Zijn stijl van presenteren en ook het leiden van bijeenkomsten kenmerkt zich door enthousiasme, een zeer gedegen voorbereiding, een duidelijk vooraf met de klant vastgesteld doel en - niet onbelangrijk - humor. Ook zware onderwerpen gaat hij niet uit de weg.


Dagvoorzitter

Nieuwsgierig. Als dagvoorzitter Daan Nieber iets is, dan is dat het. Nieuwsgierigheid is het allerbelangrijkste om het verhaal achter mensen, actuele onderwerpen of producten bloot te leggen. En dat doet hij altijd met voldoende humor, want het leven is al zwaar genoeg.


Presentator

Als presentator is Daan breed geïnteresseerd, hij weet overal wel iets vanaf. Dit heeft hij ook laten zien in De Slimste Mens, waar hij glansrijk de finale behaalde. Na Editie NL te hebben verlaten werd Daan één van de gezichten van de KRO-NCRV en toegevoegd aan het team van de Keuringsdienst van Waarde. In 2021 maakt Daan de overstap naar RTL, waar hij nu vaste presentator is bij RTL Boulevard.

Daan Nieber is al vanaf zijn studententijd bezig met presenteren en debatteren. Na zijn studie Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Maastricht te hebben afgerond werkte hij twee jaar bij een communicatie- en adviesbureau. Hij leidde daar debatten en maakte korte opdrachtfilms. Vervolgens werkte hij als presentator en programmamaker voor verschillende productiehuizen en omroepen.


Boek Daan Nieber bij het Sprekershuys!

Daan Nieber is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider en is expert op het gebied van media, kunst & cultuur, ondernemerschap, wetenschap en marketing & communicatie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Daan Nieber boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Wetenschap & technologie, Duurzaam ondernemerschap, Media, Kunst & Cultuur

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Daan Nieber Dagvoorzitterschap

Daan is extreem breed geïnteresseerd en daardoor breed inzetbaar. Dankzij zijn journalistieke achtergrond is hij in staat een onderwerp zich snel eigen te maken en mensen direct aan te spreken op hun betrokkenheid dan wel verantwoordelijk ten opzichte van het thema of onderwerp. Zijn stijl van presenteren en ook het leiden van bijeenkomsten kenmerkt zich door enthousiasme, een zeer gedegen voorbereiding, een duidelijk vooraf met de klant vastgesteld doel en - niet onbelangrijk - humor. Want humor is het beste wapen om mensen bij de les te houden en standaard praatjes voor de bühne door te prikken.

Daan Nieber over het ontroerende verhaal van Raul uit Eindelijk Thuis- RTL LATE NIGHT

Editie NL - Nieuw gezicht: Daan Nieber

...
Daan Nieber heeft het fantastisch gedaan dankzij hem is ons symposium zeker soepel en goed verlopen. Wij vonden het heel fijn om samen met hem te werken. Hij was erg enthousiast en begreep het onderwerp goed en stelde uiterst goede vragen.
Kim Bergen - Helicon Conservation Support BV

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.