1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Pauline de Wilde

Pauline de Wilde is een ervaren, krachtige spreker en dagvoorzitter. Ze weet haar economische achtergrond perfect te combineren met haar persoonlijke flair. Hierdoor krijgt het evenement, congres of seminar altijd de sfeer die het nodig heeft. Zij maakt ingewikkelde thema’s voor een groot publiek toegankelijk en zorgt ervoor dat de boodschap overkomt en bijblijft. In haar online programma LEF leert ze je presenteren met zelfvertrouwen. Pauline is te boeken als dagvoorzitter en spreker bij het Sprekershuys.

...Pauline de Wilde

Over Pauline de Wilde

Thema’s die vaak aan de orde komen wanneer Pauline de Wilde als dagvoorzitter optreedt, zijn: innovatie, duurzaamheid, ondernemen, mentale weerbaarheid, verandermanagement en leiderschap. Ze weet als geen ander de juiste sfeer te creëren en interactie te krijgen tussen het publiek en de sprekers. Dit wordt door veel CEO’s en decisionmakers als zeer prettig ervaren.


Wat Pauline vaak terugkrijgt van haar opdrachtgevers is dat ze altijd goed voorbereid en flexibel is, zeker als het gaat om last-minute veranderingen, dat ze meedenkt in het voor traject en beschikt over een grote dosis mensenkennis. Hierdoor weet de opdrachtgever dat de juiste toon gezet wordt en zij het evenement die persoonlijke en vrouwelijk touch kan geven waardoor het beter beklijft. Dit schept vertrouwen waardoor ze altijd meerdere malen met een opdrachtgever werkt.


Televisiecarrière

Pauline haar televisiecarrière begint eind jaren ‘90 in Seattle USA. Hier maakt zij de stap van afgestudeerde econome (UVA) naar actrice, om vervolgens in Nederland deze carrière switch voort te zetten. Als tv-presentatrice is ze vooral bekend van de zakelijke RTLZ programma’s Ondernemerszaken, Duurzaam Ondernemen en Lokaal Duurzaam én van de RTL4 reisprogramma’s Snowmagazine en ViaVacance. Bij het programma Ondernemerszaken praatte zij met ondernemers over uiteenlopende onderwerpen; van veiligheid, ICT, Social Media en E-facturatie tot het schrijven van een businessplan voor je nieuwe bedrijf.


Dagvoorzitter en motivator

Bij het begeleiden van evenementen in het bedrijfsleven komen haar economische achtergrond en presentatie-ervaringen perfect samen. Spelen met haar publiek zodat de boodschap beklijft, is iets dat zij dan ook erg graag doet. Door haar achtergrond en ervaring is Pauline als dagvoorzitter breed inzetbaar en weet zij altijd de juiste snaar te raken, of dat nu tijdens het congres van de Topsector Logistiek is, het 3 daagse Global Entrepreneurship Summit, waar ze voor Ministerie van Buitenlandse zaken 3 dagen GES TV presenteert of het jaarcongres voor Bouwend Nederland, waar ze ervoor zorgt dat ook dit publiek in beweging komt.


De evenementen en seminars die Pauline begeleidt zijn heel divers. Of Pauline nu het zeer interactieve event van Google presenteert, de nieuwe business-strategie voor 2020 introduceert bij het Management Team van Eneco, of de Weddingplanners van Nederland motiveert, elke keer weer weet zij de juiste snaar te raken en zorgt zij ervoor dat haar publiek vol energie de zaal uitgaat!


Spreker

Waar haal jij het LEF vandaan? LEF: “De moed om iets te doen wat je normaliter niet 1,2,3 zou doen”. Juist nu is het handig om over wat LEF te beschikken, zodat je in de positieve flow blijft. Bewegen, 1 stap zetten en een resultaat boeken, zorgt ervoor dat je deze periode goed doorkomt. En dat doen we SAMEN. Pauline laat de zaal altijd in beweging komen en garandeert dat de dag erna anders is dan vandaag. Daarnaast heeft zij een nieuwe lezing genaamd 'Pauline's LEF Boost'.


Boek Pauline de Wilde bij het Sprekershuys!

Pauline de Wilde is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentatrice, debatleider, panellid en gespreksleider en is expert op het gebied van ondernemerschap, doorzetten en het maken van keuzes. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en sprekers Pauline de Wilde boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

ICT, Keuzes maken, Netwerken, Strategie, Ondernemen, Social Media

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3750

Sessies

Pauline de Wilde Dagvoorzitterschap

De evenementen en seminars die Pauline begeleidt zijn heel divers. Of Pauline nu het zeer interactieve event van Google presenteert, de nieuwe business strategie voor 2020 introduceert bij het Management Team van Eneco of de Weddingplanners van Nederland motiveert, elke keer weer weet zij de juiste snaar te raken en zorgt zij ervoor dat haar publiek vol energie de zaal uitgaat! Als dagvoorzitter maakt ze inhoudelijke thema’s voor een breed publiek toegankelijk en weet ze exact de sfeer neer te zetten die de opdrachtgever wenst. Ze brengt de centrale boodschap van het event met flair over en is altijd tot in de puntjes voorbereid. Ook als presentatrice is zij geliefd. Haar professionele maar plezierige attitude zorgt ervoor dat gesprekken op het podium bijzonder vlot verlopen en snel de diepte in duiken. Dit stellen haar toehoorders – van het management tot de mensen op de werkvloer – doorgaans erg op prijs. Het gevolg is dat steeds meer organisaties haar boeken om een event in goede banen te leiden.

Pauline de Wilde LEF Boost

Naast dagvoorzitter heeft Pauline een mooie interactieve lezing over LEF. Voor Pauline staat LEF voor: “Feel the fear and do it Anyway”. Iedereen kent het gevoel dat je wel wil, dat je kriebels in je buik hebt en denkt, ik weet dat ik dit moet doen maar serieus HOE DAN? Niet weten wat het eindresultaat is, maakt het zo spannend en uiteindelijk oh zo leuk. Het mooie van LEF tonen is dat elke keer dat je het LEF hebt om een volgende stap te zetten, hoe klein of groot ook, boek je een resultaat. Wellicht niet het gewenste resultaat, maar wel een resultaat van waaruit je de volgende stap kan zetten. Dit zorgde ervoor dat Pauline als kersverse afgestudeerde econome het LEF had om in Seattle USA een theater: “A Contemporary Theatre” binnen te stappen en haar droom waar te maken ….. ze werd actrice in the States. Dit soort persoonlijke verhalen in combinatie met inhoudelijke kennis zorgen ervoor dat uw publiek zich na de lezing gestimuleerd voelt om ook in actie te komen.

Onderwerpen waarvoor Pauline ook in te zetten is zijn onder andere netwerken (laat je netwerk voor je werken), het ondernemerschap, Spotlighting your talents (leer hoe je in je kracht gezet kan worden en wat je kerncompetenties zijn) en als keynote ‘Feel the Fear and Do it Anyway’, over het maken van keuzes, doorzetten en doen waar je van houdt!

Pauline de Wilde lezing: Het LEF om jezelf te laten zien

In de interactieve, praktische keynote ‘Het LEF om jezelf te laten zien’ daagt Pauline deelnemers uit om die liefde, die energie en die focus weer te voelen. Dankzij persoonlijke anekdotes, effectieve oefeningen en interactie, zorgt Pauline dat het vuurtje om hun ware zelf te zijn, weer wordt aangewakkerd. Dat klinkt misschien wat zweverig en abstract, maar niks is minder waar. Pauline is heel praktisch. Wat ze doet moet rendement hebben en ergens over gaan. Je goed in je vel voelen, klinkt voor sommigen misschien ‘soft’, maar in de praktijk zorgt die softe kwaliteit wel voor keiharde resultaten. Medewerkers die zin in hun baan hebben, in verbinding staan met zichzelf en hun collega’s en zich kunnen focussen op hun werk, zijn simpelweg een stuk effectiever. En niet te vergeten: gelukkiger.


Waarom deze lezing?

 • Energieke presentatie met humor en warmte
 • Direct toepasbare, praktische handvatten
 • Persoonlijke connectie met het publiek
 • Ervaren en toegankelijke vrouwelijke spreker
 • Het vonkje om de organisatie in vuur en vlam te zetten


Voor wie is deze lezing?

 • Medewerkers die geconfronteerd worden met verandering
 • Teams die hun samenwerking willen verbeteren
 • Mensen die meer voldoening willen halen uit hun werk en leven
 • Ondernemers die in de schijnwerpers willen staan
 • Iedereen die het LEF wil hebben om hun ware potentieel te realiseren


Wat leer je van deze lezing?

 • Eindelijk de regie van je leven (terug)pakken
 • Je beperkende gedachten en overtuigingen herkennen
 • Jezelf laten zien en horen
 • Meer zelfvertrouwen en focus
 • Meer plezier hebben in je werk en je leven
De verandering ben jezelf
...
"Het was een feestje om weer met onze dagvoorzitter Pauline de Wilde tijdens de Leveranciersdag van SPAR Holding op het podium te staan. Feilloos vertaalde Pauline op het podium van Papendal de overeenkomsten in de ups & downs van Topsport en de markt waarin SPAR opereert. Met als gevolg een zeer gemotiveerde zaal van SPAR Leveranciers, Topsporters en SPAR commercianten en marketeers! Pauline’s eigen input LEF tonen en voor jezelf staan, wat zij in de presentatie lardeerde was de cream on the cake en maakte mij een hele trotse SPAR CEO. Pauline dank je hebt ons opnieuw verrast met je bevlogenheid."
John van der Ent | CEO SPAR Holding
...
Voor ons online jaarevent VNSG Focus Online hebben wij Pauline gevraagd onze moderator te zijn voor een interview met de bestuursvoorzitter van onze vereniging en de managing director van SAP Nederland. Haar professionele en kundige manier van optreden maar ook haar flair hebben er mede voor gezorgd dat het een waardevol interview is geworden. Pauline schakelt makkelijk binnen het gesprek en weet binnen de gestelde tijd de onderwerpen te managen. Ook achter de schermen is het fijn communiceren met Pauline en konden wij op korte termijn snel tot actie komen.
Viola van den Akker | Events & Operations, VNSG Magazine
...
"Met Pauline samenwerken is een feestje. Onwijs knap hoe ze in korte tijd vertrouwen op bouwt en met haar heerlijke glimlach en positieve benadering samen met jou aan de slag gaat. Tegelijkertijd ook scherp en fijne opbouwende feedback. Ik super veel geleerd en genoten."
Wietske van Hees | Managing Director Appica
...
We zijn erg blij dat we voor Pauline als dagvoorzitter hebben gekozen: ze is 100% professioneel en weet wat ze doet. Dat merkten we al in de voorbereidingen met haar leuke ideeën om het publiek enthousiast te maken. Ons programma in de ochtend heeft op een andere locatie plaatsgevonden dan in de middag, en Pauline wist precies hoe ze de verbinding tussen de beide delen moest maken. Dankzij haar was de rode draad de hele dag aanwezig. Nogmaals erg bedankt voor de fijne samenwerking!
Nanna Morgenroth | Leiden.nl

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.