Vakgebied

Social Media
Ondernemerschap
Strategie
Netwerken
Het maken van keuzes
Doorzetten en doen waar je van houdt
ICT

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management
Economie & Financien
Webinar

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.750

Biografie

Biografie

Thema’s die vaak aan de orde komen wanneer Pauline als dagvoorzitter optreedt, zijn: innovatie, duurzaamheid, ondernemen, mentale weerbaarheid, verandermanagement en leiderschap. Ook gaat zij graag in gesprek met haar publiek. Dit wordt door veel CEO’s en decisionmakers als zeer prettig ervaren. Onderwerpen waarvoor Pauline in te zetten is, zijn onder andere netwerken (laat je netwerk voor je werken), het ondernemerschap, Spotlighting your talents (leer hoe je in je kracht gezet kan worden en wat je kerncompetenties zijn) en als keynote ‘Feal the Fear and Do it Anyway’, over het maken van keuzes, doorzetten en doen waar je van houdt!


Televisiecarrière

Pauline haar televisiecarrière begint eind jaren ‘90 in Seattle USA. Hier maakt zij de stap van afgestudeerde econome (UVA) naar actrice, om vervolgens in Nederland deze carrière switch voort te zetten. Als tv-presentatrice is ze vooral bekend van de zakelijke RTLZ programma’s Ondernemerszaken, Duurzaam Ondernemen en Lokaal Duurzaam én van de RTL4 reisprogramma’s Snowmagazine en ViaVacance. Bij het programma Ondernemerszaken praatte zij met ondernemers over uiteenlopende onderwerpen; van veiligheid, ICT, Social Media en E-facturatie tot het schrijven van een businessplan voor je nieuwe bedrijf.


Dagvoorzitter en motivator

Bij het begeleiden van evenementen in het bedrijfsleven komen haar economische achtergrond en presentatie-ervaringen perfect samen. Spelen met haar publiek zodat de boodschap beklijft, is iets dat zij dan ook erg graag doet. “Ik hou van de inhoudelijke diepgang en het respectvol interviewen van mijn gasten enerzijds en de vrouwelijke flair en luchtigheid anderzijds." Door haar achtergrond en ervaring is Pauline als dagvoorzitter breed inzetbaar en weet zij altijd de juiste snaar te raken, of dat nu tijdens het congres van de Topsector Logistiek is, het 3 daagse Global Entrepreneurship Summit, waar ze voor Ministerie van Buitenlandse zaken 3 dagen GES TV presenteert of het jaarcongres voor Bouwend Nederland, waar ze ervoor zorgt dat ook dit publiek in beweging komt.


De evenementen en seminars die Pauline begeleidt zijn heel divers. Of Pauline nu het zeer interactieve event van Google presenteert, de nieuwe business-strategie voor 2020 introduceert bij het Management Team van Eneco, of de Weddingplanners van Nederland motiveert, elke keer weer weet zij de juiste snaar te raken en zorgt zij ervoor dat haar publiek vol energie de zaal uitgaat!


Spreker

Waar haal jij het LEF vandaan? LEF: “De moed om iets te doen wat je normaliter niet 1,2,3 zou doen”. Juist nu is het handig om over wat LEF te beschikken, zodat je in de positieve flow blijft. Bewegen, 1 stap zetten en een resultaat boeken, zorgt ervoor dat je deze periode goed doorkomt. En dat doen we SAMEN. Pauline laat de zaal altijd in beweging komen en garandeert dat de dag erna anders is dan vandaag.


LEF Boost

Daarnaast heeft zij een nieuwe lezing genaamd 'Pauline's LEF Boost'. Wat Pauline vaak terugkrijgt van haar opdrachtgevers is dat ze altijd goed voorbereid en flexibel is, zeker als het gaat om last-minute veranderingen, dat ze meedenkt in het voor traject en beschikt over een grote dosis mensenkennis. Hierdoor weet de opdrachtgever dat de juiste toon gezet wordt en zij het evenement die persoonlijke en vrouwelijk touch kan geven waardoor het beter beklijft. Dit schept vertrouwen waardoor ze altijd meerdere malen met een opdrachtgever werkt.


Boek Pauline de Wilde bij het Sprekershuys!

Pauline de Wilde is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentatrice, debatleider, panellid en gespreksleider. Zij spreekt over LEF, ondernemerschap, doorzetten en het maken van keuzes. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en sprekers Pauline de Wilde boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
De verandering ben jezelf
Spreker Pauline de Wilde
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer