Vakgebied

Social Media
Ondernemerschap
Strategie
Netwerken
Het maken van keuzes
Doorzetten en doen waar je van houdt
ICT

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management
Economie & Financiën
Webinar

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator
Debatleider
Panellid
Gespreksleider

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.995

Biografie

Biografie

Bij het presenteren of begeleiden van evenementen in het bedrijfsleven komen haar economische achtergrond en presentatie-ervaringen perfect samen. Spelen met haar publiek zodat de boodschap beklijft, is iets dat zij dan ook erg graag doet. “Ik hou van de inhoudelijke diepgang en het respectvol interviewen van mijn gasten enerzijds en de vrouwelijke flair en luchtigheid anderzijds.”

Pauline haar televisie carrière begint eind jaren ‘90 in Seattle USA. Hier maakt zij de stap van afgestudeerde econome (UVA) naar actrice, om vervolgens in Nederland deze carrière switch voort te zetten. Als tv-presentatrice is ze vooral bekend van de zakelijke RTLZ programma’s Ondernemerszaken, Duurzaam Ondernemen en Lokaal Duurzaam én van de RTL4 reisprogramma’s Snowmagazine en ViaVacance. Bij het programma Ondernemerszaken praatte zij met ondernemers over uiteenlopende onderwerpen; van veiligheid, ICT, Social Media en E-facturatie tot het schrijven van een businessplan voor je nieuwe bedrijf. Onderwerpen waar iedere ondernemer mee te maken krijgt. Naast tv-programma’s, is Pauline de afgelopen jaren actief als dagvoorzitter en motivator. De evenementen en seminars die zij begeleidt zijn heel divers. Of Pauline nu het zeer interactieve event van Google presenteert, de nieuwe business strategie voor 2020 introduceert bij het Management Team van Eneco of de Weddingplanners van Nederland motiveert, elke keer weer weet zij de juiste snaar te raken en zorgt zij ervoor dat haar publiek vol energie de zaal uitgaat! Onderwerpen waarvoor Pauline in te zetten is zijn onder andere netwerken (laat je netwerk voor je werken), het ondernemerschap, Spotlighting your talents (leer hoe je in je kracht gezet kan worden en wat je kerncompetenties zijn) en als keynote ‘Feal the Fear and Do it Anyway’, over het maken van keuzes, doorzetten en doen waar je van houdt! Daarnaast heeft zij een nieuwe lezing genaamd 'Pauline's LEF Boost'. Wat Pauline vaak terugkrijgt van haar opdrachtgevers is dat ze altijd goed voorbereid en flexibel is, zeker als het gaat om last-minute veranderingen, dat ze meedenkt in het voor traject en beschikt over een grote dosis mensenkennis. Hierdoor weet de opdrachtgever dat de juiste toon gezet wordt en zij het evenement die persoonlijke en vrouwelijk touch kan geven waardoor het beter beklijft. Dit schept vertrouwen waardoor ze altijd meerdere malen met een opdrachtgever werkt.

Lees meer
De verandering ben jezelf
Thumbnail Pauline de Wilde
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer