Vakgebied

Klantbeleving
Klantgerichtheid
Patiëntgerichtheid
Customer Experience
Klantgericht leiderschap
Klantgerichte organisaties en culturen.

Thema's

Leiderschap
Business & Management
Sales & Klantgerichtheid

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Presentator
Panellid

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Sydney heeft de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar bedrijven die vooroplopen op het gebied van klantbeleving in hun markt. Wat doen deze organisaties anders dan hun concurrenten waardoor ze keer op keer een legendarische klantbeleving bieden? Die vraag stond centraal in zijn onderzoek. Met de kennis uit dit onderzoek helpt hij tegenwoordig bedrijven bij het bouwen en behouden van een klantgerichte cultuur. Als spreker staat hij wekelijks op het podium om zijn enthousiasme en kennis over het vakgebied te delen. Sydney Brouwer is specialist en spreker op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving. Hij staat wekelijks op het podium om zijn kennis en enthousiasme over het vakgebied te delen. Ook helpt hij bedrijven bij het bouwen van een klantgerichte cultuur.

De afgelopen jaren heeft hij veel onderzoek gedaan naar organisaties die voorop lopen als het gaat om enthousiaste klanten en medewerkers. Hierdoor kan hij met veel inspirerende en praktische voorbeelden en leuke anekdotes deelnemers houvast geven over zijn publiek ook kan beginnen met het bouwen van een werkelijk klantgericht bedrijf. Dit alles wordt met humor en hoge energie gebracht. Sydney zorgt hierbij altijd voor interactie en kan ook op een positieve manier confronterend zijn.

Sydney is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen klantgerichtheid, klantbeleving en Klantgericht leiderschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
May you be proud of the work you do, the person you are and the difference you make
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer