Vakgebied

Klantbeleving
Klantgerichtheid
Patiëntgerichtheid
Customer Experience
Klantgericht leiderschap
Klantgerichte organisaties en culturen.

Thema's

Leiderschap
Business & Management
Sales & Klantgerichtheid

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Sydney Brouwer is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer en panellid bij het Sprekershuys. Hij spreekt over de onderwerpen klantbeleving, klantgerichtheid, customer experience, klantgericht leiderschap en organisatieculturen. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Sydney Brouwer

Sydney is veelgevraagd spreker over klantgerichtheid en klantbeleving. Hij onderzoekt organisaties waar het gaaf is om bij te werken en leuk is om van te kopen. Wat doen deze organisaties anders dan hun concurrenten waardoor ze keer op keer fans maken van klanten en medewerkers? Die vraag staat centraal in zijn onderzoek. Die kennis deelt hij met met anderen door middel van zijn podcast, zijn boeken Klantgericht Leiderschap en Six Star Service en zijn inspiratiesessies.

Sydney's inspiratiesessies worden gekenmerkt door hoge energie, interactie en humor. Sydney gebruikt altijd veel verhalen uit de praktijk die je aan het lachen maken én aan het denken zetten. Ook zorgt hij ervoor dat klantgerichtheid super concreet wordt, zodat iedereen er direct mee aan de slag kan.


Boek Sydney Brouwer bij het Sprekershuys!

Sydney Brouwer is te boeken als spreker, presentator en panellid en is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals leiderschap, business & management en sales & klantgerichtheid. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Sydney Brouwer boeken voor jouw evenement? Neem hiercontact met ons op!

Lees meer
May you be proud of the work you do, the person you are and the difference you make
Sydney Brouwer inhuren als spreker bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer