1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Joost van der Weijden

Joost is aanstekelijk ambitieus en verzorgt fulltime wervelende presentaties op het gebied van commercie, samenwerken, leiderschap en klantgerichtheid. Hij is in staat om jouw boodschap met impact over te brengen en iedereen in beweging te zetten. Hij presteert het beste voor groepen ondernemers en organisaties die de commerciële of klantgerichte bewustwording een boost willen geven. Zijn doelgroep is (inter)nationale verkoop- en managementteams. De interactie wordt continu gezocht, iedereen wordt tijdens de presentatie actief betrokken. Joost van der Weijden is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, panellid en performer bij het Sprekershuys.

...Joost van der Weijden

Over Joost van der Weijden

Joost is aanstekelijk ambitieus. Hij verzorgt fulltime wervelende presentaties op het gebied van commercie, samenwerken, leiderschap en klantgerichtheid. Joost is in staat om jouw boodschap met impact over te brengen en iedereen in beweging te zetten. Met Joost kies je voor een ‘Niet lullen maar poetsen-aanpak’. Zijn presentaties zitten vol praktische tips en direct toepasbare voorbeelden. Hij presteert het beste voor groepen ondernemers en organisaties die de commerciële of klantgerichte bewustwording een boost willen geven en voor (inter)nationale verkoop- en managementteams. De interactie wordt continu gezocht, iedereen wordt tijdens de presentatie actief betrokken. Ad-rem, enthousiast, vol energie en soms een tikkeltje brutaal.

Een greep uit de vele onderwerpen geeft je een beter beeld van zijn kwaliteiten. Enkele titels van door Joost verzorgde presentaties:The Future of Sales; Commercieel beter worden; Te duur! En nu?; Klantgericht denken & doen; Groei, dat kan toch anders?; Onderhandelen; Halveer uw spookkosten, verdubbel uw winst en Een succesvolle beurs.


Boek Joost van der Weijden bij het Sprekershuys!

Joost van der Weijden is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, panellid en performer en is expert op het gebied van leiderschap, samenwerken, klantgerichtheid, verkopen, onderhandelen en accountmanagement. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Joost van der Weijden boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Praktisch leidinggeven, Leiderschap, Onderhandelen, Samenwerken, Commercie, Klantgerichtheid, Accountmanagement, Verkoop

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Performer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€2500

Sessies

Dagvoorzitter Joost van de Weijden

Joost van der Weijden is in te huren als presentator bij bedrijfsevenementen. Hij besteedt veel aandacht aan de voorbereiding. Dit is immers het halve werk. Hij brengt structuur aan gedurende de dag en zorgt ervoor dat de sprekers in hun kracht komen te staan. Door zijn ervaring als spreker en de ervaring met storytelling zorgt Joost voor een vloeiende overgang tussen onderdelen. Daarnaast verzorgt hij graag interactie met het publiek. Contact maken en houden kan op diverse manieren. Eén daarvan is interactie!

Lezing Joost van der Weijden

Met Joost kies je voor een ‘Niet lullen maar poetsenaanpak’. Zijn presentaties zitten vol praktische tips en direct toepasbare voorbeelden. Hij presteert het beste voor groepen ondernemers en organisaties die de commerciële of klantgerichte bewustwording een boost willen geven en voor (inter)nationale verkoop en managementteams. De interactie wordt continu gezocht en iedereen wordt tijdens de presentatie actief betrokken. Ad rem, enthousiast, vol energie en soms een tikkeltje brutaal.

"Laat het bruisen!"

Joost van der Weijden - Presentator sales, klantgerichtheid, management

Joost van der Weijden | Promovideo (1/2)

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.