Vakgebied

Strategie
Klantvriendelijkheid
Klantgerichtheid
Zakelijke dienstverlening
Economische crisis
Strategie

Thema's

Ondernemerschap
Communicatie & Media
Sales & Klantgerichtheid
Webinar

Talen

Nederlands
Engels
Duits
Frans

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Guido Thys is geboren in Antwerpen. Na dat hij Theoretische Taalkunde, Filosofie, Didactiek, Psycholinguïstiek en Neurolinguïstiek heeft gestudeerd, richt hij het eerste telemarketingbureau van België op. Guido gaat aan de slag als senior consultant en is werkzaam voor tientallen internationale organisaties. Ook legt hij als docent Strategic Marketing Management bij de Business School Nederland de fundering voor meer dan 400 managers.

Door de jaren heen schrijft Guido honderden columns, artikelen en interviews. Daarnaast brengt hij meer dan achttien boeken uit. Ook als spreker, of zoals hij het zelf noemt: expert, is hij erg succesvol. Met meer dan 2.500 lezingen, seminars en workshops voor honderdduizenden aanwezigen, in 18 landen en 4 verschillende talen, mag Guido zich een autoriteit in de wereld van congressen, evenementen en andere bijeenkomsten noemen. Het veelgehoorde commentaar “wat hebben we gelachen, maar die Belg had nog een sterke boodschap ook” vat zijn aanpak perfect samen. De combinatie van een stevige en actuele theoretische kennis en meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer in de zakelijke dienstverlening maken hem tot een scherpe analyticus die steeds opnieuw en bliksemsnel weet waar het schoentje wringt. Zijn onstuitbare humor en razendsnelle improvisatie maken elk optreden bovendien weer tot een uitbundig maatwerkfeest. Met uitspraken als “Het aantal overlegsessies in een organisatie is een barometer voor het gebrek aan leiderschap” heeft hij zijn naam gevestigd als een controversieel denker die een debat niet uit de weg gaat.

Guido Thys is te boeken als spreker en geeft lezingen over ondernemerschap, strategie, sales en klantgerichtheid. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
“Geld stroomt niet naar hard werken, geld stroomt naar waarde”
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer