1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Guido Thys

Guido Thys heeft door de jaren heen honderden columns, artikelen en interviews geschreven en bracht hij meer dan achttien boeken uit. Ook als spreker is Guido succesvol. Door de jaren heen heeft hij meer dan 2500 lezingen en workshops gegeven. De combinatie van een stevige en actuele theoretische kennis en meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer in de zakelijke dienstverlening, maken hem tot een scherpe analyticus die steeds opnieuw en bliksemsnel weet waar het schoentje wringt. Guido Thys is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys.

...Guido Thys

Over Guido Thys

Guido Thys is geboren in Antwerpen. Na dat hij Theoretische Taalkunde, Filosofie, Didactiek, Psycholinguïstiek en Neurolinguïstiek heeft gestudeerd, richt hij het eerste telemarketingbureau van België op. Guido gaat aan de slag als senior consultant en is werkzaam voor tientallen internationale organisaties. Ook legt hij als docent Strategic Marketing Management bij de Business School Nederland de fundering voor meer dan 400 managers.


Guido als Schrijven en Spreker

Door de jaren heen schrijft Guido honderden columns, artikelen en interviews. Daarnaast brengt hij meer dan achttien boeken uit. Ook als spreker, of zoals hij het zelf noemt: expert, is hij erg succesvol. Met meer dan 2.500 lezingen, seminars en workshops voor honderdduizenden aanwezigen, in 18 landen en 4 verschillende talen, mag Guido zich een autoriteit in de wereld van congressen, evenementen en andere bijeenkomsten noemen. Het veelgehoorde commentaar “wat hebben we gelachen, maar die Belg had nog een sterke boodschap ook” vat zijn aanpak perfect samen. De combinatie van een stevige en actuele theoretische kennis en meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer in de zakelijke dienstverlening maken hem tot een scherpe analyticus die steeds opnieuw en bliksemsnel weet waar het schoentje wringt. Zijn onstuitbare humor en razendsnelle improvisatie maken elk optreden bovendien weer tot een uitbundig maatwerkfeest. Met uitspraken als “Het aantal overlegsessies in een organisatie is een barometer voor het gebrek aan leiderschap” heeft hij zijn naam gevestigd als een controversieel denker die een debat niet uit de weg gaat.

Boek Guido Thys bij het Sprekershuys!

Guido Thys is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en is expert op het gebied van strategie, klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en zakelijke dienstverlening. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Guido Thys boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Economische crisis, Klantvriendelijkheid, Strategie, Zakelijke dienstverlening, Klantgerichtheid

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Guido Thys

De combinatie van een stevige en actuele theoretische kennis en meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer in de zakelijke dienstverlening, maken hem tot een scherpe analyticus die steeds opnieuw en bliksemsnel weet waar het schoentje wringt. Zijn onstuitbare humor en razendsnelle improvisatie maken elk optreden weer tot een uitbundig maatwerkfeest. Het veelgehoorde commentaar “Wat hebben we gelachen, maar die Belg had nog een sterke boodschap ook” vat zijn werk perfect samen.

Volgens Guido Thys is hij geen spreker en moeten bedrijven ook niet opzoek zijn naar een spreker. Iemand die úw boodschap vertelt en úw doelen realiseert, iemand die dat vanuit een verrassende invalshoek doet, iemand die een gigantische rugzak vol kennis en ervaring vertaalt naar bruikbare handreikingen, iemand die kan relativeren/improviseren/inspireren... zo iemand is veel meer dan een spreker. Zo iemand is een expert. Zo iemand is Guido Thys. Een expert kan de actualiteit perfect koppelen aan de leef-, denk- en werkwereld van het publiek. Daarnaast het herkenbare combineren met verrassende, nieuwe perspectieven en de aanwezigen raken in hun passie. Daarom maakt Guido een verhaal op maat, zodat het uw verhaal wordt. Dit maakt iedere lezing van Guido uniek.

Guido als dagvoorzitter

Guido Thys biedt een volstrekt unieke mix van vier of eventueel vijf soorten inbreng:


 1. Een dynamische, frisse, bijzonder humoristische aanpak van inleiding en aankondigingen die een welkome afwisseling biedt met de ernstige onderdelen van het evenement;
 2. Een inhoudelijk waardevolle inbreng (eventueel in combinatie met een eigen keynote of afsluitende lezing), gebaseerd op dertig jaar ervaring in alle branches en met de meest uiteenlopende aspecten van organisaties;
 3. Een gegarandeerde methode om desgewenst een levendige dialoog met de zaal op gang te brengen en gaande te houden;
 4. Een strakke, deskundige leiding van het evenement, met een sterke nadruk op tijdbeheersing;
 5. Desgewenst advies bij de voorbereiding en bepalen van de meest geschikte werkvormen: de inhoud van een presentatie kan immers vaak veel beter overgebracht worden in de vorm van een interview, een debat, een forum, rollenspel, duo- of trio-presentaties, etc.
“Geld stroomt niet naar hard werken, geld stroomt naar waarde”

Guido Thys over alles wat organisaties beweegt of tegenhoudt | Sprekers met een missie

#91: Guido Thys: Disruptie is een filosofie, geen blauwdruk

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.