1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & rebelse trainer

Remco Claassen

Spreker Remco Claassen is trainer, auteur en performer die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit. Na een start als ingenieur in de informatica branche kwam hij via sales-en personal development management terecht in trainingsland. Remco zette zichzelf op de kaart toen hij mocht spreken in voorprogramma’s van grote internationale topsprekers als Tom Peters en Marshall Goldsmith. De lezingen van Remco zijn interactief, vol humor en bevatten veel momenten van persoonlijk inzicht en confrontatie. Remco is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Remco Claassen

Over Remco Claassen

Remco Claassen is een rebelse spreker, trainer en auteur. Thema's als leiderschap en effectiviteit staan centraal, maar met een knipoog. Door middel van gave humorrijke confrontaties is deze energieke en uitzonderlijke performer en trainer het beste te omschrijven als de perfecte combinatie tussen Stephen Covey en cabaretier Hans Teeuwen.


Coach en auteur

Als coach en auteur van diverse bestsellers is Remco de master op het gebied van leiderschap, effectiviteit en ontwikkeling van talent. Met zijn rebelse manier van coachen weet hij keer op keer ieder publiek tot meer dan twaalf uur lang op het puntje van zijn stoel te houden.


Spreker Remco Claassen

Spreker Remco Claassen staat binnen Focus Conferences en DenkProducties al jaren op nummer één! Door zijn markante, ietwat botte, maar bovenal humorvolle stijl weet deze best beoordeelde trainer keer op keer op een verrassende manier zijn publiek op scherp te zetten en aan te sporen tot verandering.


Grote namen als Marshall Goldsmith, Jordan Peterson, Daniel Kahneman, Antony Robbins, Dale Carnegie, Erik Scherder, Robert Cialdini en Stephen R. Covey zijn hierbij zijn grootste inspiratiebronnen.


Loopbaan Remco Claassen

De loopbaan van Remco is hét voorbeeld voor wat persoonlijk leiderschap en hard werken te weeg kan brengen. Na een oorspronkelijke start als ingenieur in de informaticabranche kwam Remco ‘bij toeval’ terecht in trainersland. Het duurde niet lang voordat zijn loopbaan een flinke vlucht nam. Remco zette zichzelf écht op de kaart toen hij mocht spreken in voorprogamma’s van grote internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters, Marshall Goldsmith en Robert Cialdini.


Inmiddels is hij uitgegroeid tot één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en communicatie. De auteur van de bestsellers ‘IK’, ‘WIJ’ en ‘Verbaal Meesterschap’ weet als geen ander hoe hij op een bijzonder toegankelijk en humorvolle manier complexe materie op een zeer praktische wijze toepasbaar moet maken.

Boek Remco Claassen bij het Sprekershuys!

Remco Claassen is te boeken als spreker en is expert op het gebied van gedragsverandering, team effectiviteit en communicatie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Remco Claassen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Gedragsverandering, Communicatie en verbaal meesterschap, Teameffectiviteit

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€7500

Sessies

Lezing Remco Claassen

Wil je gegarandeerd een indrukwekkende en interactieve sessie met inspiratie, tips en humor? Zet dan de rebelse Remco Claassen op een podium! Onderwerpen als persoonlijk leiderschap, effectiviteit en communicatie zullen passeren. Zijn manier van presenteren laat zich het beste omschrijven als simpel en subliem.

Remco zet de boel op scherp met een hoop humor. Hij zet het publiek op een verassende manier aan tot verandering. Vaak wordt hij als klapstuk ingezet om, aan het eind van een congres of event, het publiek met een lach, een traan én een rood pepertje 'im arsch' huiswaarts te werken!

Workshop van Remco Claassen

Wil jij aan de hand van een seminar kennis en ideeën uitwisselen en nieuwe inzichten opdoen met Remco Claassen? Dat kan! Remco - ex ICT'er - is per toeval en door het volgen van zijn passie op een ander pad beland. Inmiddels geeft Remco lezingen en seminars over leiderschap, effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling. In zijn seminar kan hij verschillende onderwerpen behandelen, zoals persoonlijk leiderschap, leiding geven aan anderen, introspectie en persoonlijke effectiviteit, maar ook teambuilding en teameffectiviteit. Remco geeft jouw seminar pit met een dosis humor, lichte directheid en bovenal persoonlijke benadering.

Als je geen plan maakt voor je eigen leven word je ingezet in andermans plannen!

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.