Vakgebied

Team effectiviteit
Gedragsverandering
Communicatie en verbaal meesterschap

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Creativiteit & Inspiratie
Innovatie & Trends

In te huren als

Spreker

Kracht van deze spreker

Inhoudelijk
Scherp
Humor

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 6.600

Biografie

Biografie

Remco was een ingenieur in de informaticabranche die ondanks alle goedbedoelde coaching, typologie-modellen en assessments toch op een verkeerd carrièrepad is terechtgekomen. Vervolgens heeft hij bij toeval zijn ultieme passie / talentmix ontdekt en daardoor is hij als support-act van grootheden als Stephen R. Covey, Tom Peters, Robert Cialdini en Marshall Goldsmith landelijk doorgebroken!

Hij wordt de laatste twee decennia, naast zijn diverse meerdaagse trainingsprogramma’s, met name ingezet als energiek slotspreker van congressen, personeelsdagen, missie-events en heisessies. Leiderschap en effectiviteit staan hierbij centraal, zowel persoonlijk leiderschap als leidinggeven aan anderen. Pittig, soms bot, confronterend, humorvol maar altijd wetenschappelijk onderbouwd geeft hij lol, energie en inspiratie tijdens zijn lezing. Je leert, zowel zakelijk als privé, WAT er WAAROM moet gebeuren en HOE dat WANNEER gaat lukken!.

Naast dat Remco Claassen graag op het podium staat is hij ook schrijver van verschillende boeken. Inmiddels heeft hij 'Verbaal Meesterschap' en de bestseller 'IK en WIJ' op zijn naam staan waar hij onder andere schrijft over leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en verbaal meesterschap, die een doorbraak worden genoemd in menselijk meesterschap.

Lees meer
Als je geen plan maakt voor je eigen leven word je ingezet in andermans plannen!
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer