Vakgebied

Ondernemen
Verandermanagement
Creativiteit&Inspiratie
Teambuilding
Innovatie & Trends
Business & Management

Thema's

Ondernemerschap
Business & Management
Teambuilding
Innovatie & Trends
Creativiteit & Inspiratie
Bestuur, Beleid & Politiek
Verandermanagement

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Rico Bakker is ondernemer en creatieveling in hart en nieren. Hij is spreker over onder andere creativiteit en patroon doorbrekend denken.

Toen Rico jong was, werd hij altijd gemakkelijk afgeleid. Zijn aandacht ging van hot naar her en op de middelbare school kreeg hij hiervoor de diagnose ADHD NOS. Deze beperking werd zijn grootste kwaliteit en stelt hem in staat om wendbaar en creatief te zijn!

Behalve spreker is Rico ook host van zijn eigen 'Slechte Ideeën' podcast en inspireert hij zijn luisteraars met de gekste, wildste en slechtste verhalen en ervaringen. Zijn motto luidt: "Doe maar eens gek, dan doe je al gewoon genoeg!".


Boek Rico Bakker bij het Sprekershuys!

Rico Bakker is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van business & management, teambuilding, innovatie & trends en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Rico Bakker boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Doe maar eens gek, dan doe je al gewoon genoeg!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer