1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & panellid

Wendy Kwaks

Op een zeer inspirerende wijze spreekt Wendy Kwaks over het onderwerp (persoonlijke) transformatiekracht. Ze is geboeid door het creëren van sociale innovaties en ecosystemen voor de publieke sector en laat met tal van voorbeelden zien hoe veranderkracht in een organisatie kan worden losgemaakt. Met haar creatieve projecten voor Defensie werd ze uitgeroepen tot Ambtenaar van het Jaar 2021. Ze spreekt en schrijft over wendbaarheid in publieke organisaties, bewegen in onzekerheid, sociale innovatie en hoogbegaafdheid/hoogsensitiviteit. Wendy is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Wendy Kwaks

Over Wendy Kwaks

Knelpunten in de krijgsmacht aanpakken en verandering teweegbrengen en is waar ze voor staat. Als hoog sensitief persoon weet Wendy haar zesde zintuig in te zetten om 'gewoon' te weten wat er nodig is om iemand verder te helpen. Door niet alleen de krijgsmacht te helpen, maar ook hun partners, leerde ze van veel bedrijven wat ervoor nodig is om hen wendbaarder te maken. Een belangrijke reden voor een toename in aanvragen van Wendy.


Publieke sector

Door haar jarenlange ervaring in de publieke sector, werd Wendy zich al gauw bewust van de gevolgen van negatieve beleidsvorming. Genoeg reden voor haar om naar Den Haag te verhuizen en bij te gaan dragen aan de beleidsvorming op een van de ministeries. Ze heeft gewerkt bij de Koninklijke Landmacht, Koninklijke Marechaussee en de Beleidsdirectie op het ministerie, waar ze ministers van Defensie adviseerde over verschillende beleidsdossiers. In 2014 gaf Wendy leiding aan het kabinet van de minister van Defensie, waarna ze doorgroeide naar een directeurspositie binnen de staf van de Commandant der Strijdkrachten. Daarnaast is Wendy ook bekend geworden door haar sociale innovaties in de veiligheidssector en werd ze uitgeroepen tot Ambtenaar van het Jaar 2021. 


TINK Consultancy

Na haar tijd in de overheid besloot ze haar hart te volgen haar persoonlijke transformatiereis buiten de overheid te vervolgen: ze richtte haar eigen bedrijf TINK Consultancy op. Wendy werkt nu als transformatieadviseur, schrijft boeken over persoonlijk leiderschap en interviewt veranderleiders in haar podcast 'Transformatiekracht' om te ontdekken wat hen drijft en welk leiderschap behulpzaam is om hun organisaties wendbaarder te krijgen. Zo blijft ze onderzoeken hoe anderen voor beweging in hun organisaties zorgen en hoe je door middel van samenwerking en sociale innovatie kunt bijdragen aan maatschappelijke impact.


Boek Wendy Kwaks bij het Sprekershuys!

Wendy is een inspirerende spreker over transformatiekracht, persoonlijk leiderschap, wendbaarheid, sociale innovatie, bewegen in onzekerheid en hoogbegaafdheid/hoogsensitiviteit. Wat ze onderweg leert, deelt ze graag. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Wendy Kwaks boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Bestuur, Ecosystemen, (sociale) Innovatie, Persoonlijk leiderschap, Strategie, Verandermanagement, Maatschappij, Wendbaarheid

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

€3150

Sessies

Lezing Wendy Kwaks

Op een zeer inspirerende wijze spreekt Wendy Kwaks over het onderwerp (persoonlijke) transformatiekracht. Ze is geboeid door het creëren van sociale innovaties en ecosystemen voor de publieke sector en laat met tal van voorbeelden zien hoe veranderkracht in een organisatie kan worden losgemaakt. Met haar creatieve projecten voor Defensie werd ze uitgeroepen tot Ambtenaar van het Jaar 2021. Ze spreekt en schrijft over wendbaarheid in publieke organisaties, bewegen in onzekerheid, sociale innovatie en hoogbegaafdheid/hoogsensitiviteit.

Organisatieverandering begint bij 1 persoon die verantwoordelijkheid neemt. Als je het probleem ziet, dan 'ben je ervan'.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.