1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Bas Warmerdam

Bas Warmerdam is spreker en oprichter van ConsultingKids. Hij brengt een unieke mix van kinderlijke nieuwsgierigheid en volwassen inzicht in zijn spraakmakende lezingen en workshops. Met tien jaar ervaring in meer dan zes landen, buigt Bas zich over ingewikkelde onderwerpen als leiderschap en sociale innovatie door de frisse blik van kinderen te gebruiken. Hun onbevooroordeelde blik, durf om ongebruikelijke vragen te stellen en het vermogen om met originele ideeën te komen, inspireerden hem diepgaand en gebruikt hij in zijn eigen aanpak. Bas staat bekend om zijn humoristische, inspirerende stijl, waarbij hij deelnemers actief betrekt. Bas is te boeken als spreker bij het Sprekerhuys.

...Bas Warmerdam

Over Bas Warmerdam

Bas zijn academische reis begon met een studie Biofarmaceutische Wetenschappen in Leiden en deed onderzoek naar gentherapy en comparative genetics in Londen, waarna hij zijn kennis verder verbreedde met een Executive MBA aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit. Deze studie werd verrijkt met internationale ervaringen aan de Universiteit van Hong Kong en de Universiteit van Johannesburg. Hij heeft jarenlang zijn expertise ingezet als strategie- en organisatieconsultant, zowel in Nederland als internationaal.


Tien jaar geleden kwam Bas in aanraking met het gegeven dat het wereldbeeld van kinderen zo verrassend anders is dan dat van volwassenen. Hun onbevooroordeelde blik, durf om ongebruikelijke vragen te stellen en het vermogen om met originele ideeën te komen, inspireerden hem diepgaand. Vanuit deze visie richtte hij in 2014 ConsultingKids op.ConsultingKids

Met ConsultingKids boort Bas andere manier van denken aan; geïnspireerd door de verfrissende ideeën van kinderen komt hij, samen met zijn collega’s, tot oplossingen om organisaties en onze samenleving verder helpen.


Voor opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector werken ze aan hun belangrijkste uitdagingen. Voorbeelden van recente thema’s zijn: omgevingsmanagement, governance, innoveren met stakeholders, customer experience, dijkversterking, vertaling strategie naar operatie, (internationaal) samenwerken, armoedebeleid, toekomstvisie wonen, klantcontact, positieve gezondheid, lerende organisatie, Q-koorts, visie sociaaldomein, teamdynamica, integraal gebiedsgericht werken, organisatieontwikkeling, zorgstelsel, dementie en meer.


Daarnaast laten ze bij ConsultingKids kinderen in de klassen kennismaken met beproefde strategieën uit top adviesbureaus en vooraanstaande managementboeken, maar dan op maat gemaakt voor de belevingswereld van deze kinderen. We rusten hen uit met probleemoplossende vaardigheden – tools waar veel professionals pas later in hun carrière mee in aanraking komen, maar die we stiekem wensen dat we al op jonge leeftijd hadden ontdekt!


ConsultingKids heeft de afgelopen 10 jaar samen met opdrachtgevers binnen de overheid en bedrijfsleven aan meer dan 120 complexe problemen gewerkt. Samen met organisaties en kinderen uit 6 landen waarbij meer dan 2200 verfrissende oplossingen werden bedacht en meer dan 12.000 kinderen probleemoplossende vaardigheden hebben geleerd.Bas als spreker

In keynotes put Bas uit de eindeloze hoeveelheid inspirerende voorbeelden & inzichten die hij heeft opgedaan in een breed scala aan opdrachten over de wereld met ConsultingKids en het ontdeugende broertje DisruptiveKids.

Boek Bas Warmerdam bij het Sprekershuys!

Bas Warmerdam is te boeken als spreker en workshop begeleider. Hij spreekt over onderwerpen zoals Creativiteit & Inspiratie, Diversiteit & Inclusie, Business & Management, Leiderschap & Strategie, Verandermanagement en Innovatie & Trends. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Bas Warmerdam boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Organisatiecultuur, Creatief denken, Verandermanagement, Jeugd

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€1900

Sessies

Inspiratie proeverij: dynamische Tedx-achtige keynote

Stap in een wereld waar kinderlijke inventiviteit complexe problemen oplost, met Bas Warmerdam’s lezing vol inspiratie en praktische voorbeelden over leiderschap, innovatie, samenwerking, verandermanagement en meer. Bas onthult hoe kinderen met hun zuivere vindingrijkheid en spontaniteit intuïtieve oplossingen vinden voor uitdagingen die volwassenen perplex laten. Deze lezing zit boordevol verhalen die inspireren en aanzetten tot een nieuwe kijk op problemen.


Ontvang waardevolle tips om deze vernieuwende denkwijze zelfstandig toe te passen in je dagelijks leven en werk. Het is een kans om de creatieve vonk te herontdekken en te gebruiken als een instrument voor innovatie. Laat je meevoeren naar een manier van denken die zowel verfrissend als praktisch is, ideaal voor wie de kramp wil halen uit complexe opgaven en inspiratie wil omzetten in actie.


Met juiste accenten mooie aansluiting op het hoofdthema van jullie bijeenkomst

Gebaseerd op jullie voorkeuren, stemmen we de presentatie nauwkeurig af op jullie hoofdthema. Dit doen we met inzichten uit meer dan 120 trajecten en 2200 innovatieve oplossingen die we in de afgelopen 10 jaar hebben verzameld, over een breed scala aan thema’s. Hierdoor kan Bas gemakkelijk schakelen tussen onderwerpen zoals innovatie, verandermanagement, samenwerking, werkplezier, leiderschap, kennisdeling, en meer.


Geschikt voor groepen van 5 – 500+ mensen

Interactieve workshop: denken als een kind bij complexe uitdagingen

Ontdek de grenzeloze creativiteit en denkkracht van kinderen met deze sessie van Bas waar je kennis maakt hoe complexe uitdagingen te benaderen door de ogen van een kind. Bas zal jullie inspireren met een reeks levendige voorbeelden, die aantonen hoe kinderen, met hun onbevangenheid en vindingrijkheid, verrassend eenvoudige oplossingen kunnen vinden voor problemen waar volwassenen vaak het hoofd over breken. Dit raakt aan thema’s zoals leiderschap, innovatie, samenwerking, verandermanagement en meer.


Tijdens deze interactieve sessie gaan jullie ook hands-on aan de slag met actuele kwesties uit jullie eigen werkomgeving, of het nu gaat om strategische uitdagingen knelpunten in programma’s of afdelingsissues. Je wordt uitgedaagd deze zo te vertalen, zodat zelfs de andere deelnemers, die verandert zijn in een klas vol tienjarigen, ermee aan de slag zou kunnen. En je krijgt de kans om zelf weer even kind te zijn, om zo spelenderwijs en met frisse blik innovatieve ideeën te genereren voor jullie professionele uitdagingen.


Een sessie die niet alleen leuk en leerzaam is, maar waar samenwerking en vernieuwing centraal staan. Met Bas’ unieke aanpak wordt elk probleem een kans om samen te denken, te leren en te groeien. Het haalt de kramp uit jullie meest complexe opgaven. Verfrissend anders aan de slag – klaar om de wereld door een nieuwe bril te bekijken!


Naadloze aansluiting op het hoofdthema van jullie bijeenkomst

Afgestemd op jullie wensen, richten we de workshop in op jullie centrale thema. We putten hierbij uit een schat aan ervaringen, met meer dan 120 trajecten en 2200 innovatieve oplossingen die we in de laatste 10 jaar hebben verzameld, variërend over diverse thema’s. Bas kan moeiteloos overschakelen naar inspirerende voorbeelden op gebieden als innovatie, verandermanagement, samenwerking, werkplezier, leiderschap en kennisdeling en meer. Bovendien bepalen we samen hoe de deelnemers met hun eigen praktijkvraagstukken aan de slag gaan. De richting kunnen we vrijlaten (wat ook iets moois heeft) maar ook meer sturen naar specifieke thema’s naar keuze.

Eet geen gele sneeuw
...
Bij zowel de sessies voor ons projectteam van ±10 als onze afdeling van ±100 medewerkers bracht Bas echt toffe inspiratie en energie.
Esther Lamboo - Manager Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit
...
Bas Warmerdam was meermaals spreker op onze events voor CFOs, commissarissen en CIOs in Nederland en Belgie. Hij wist hen steeds aangenaam te verrassen en anders te laten denken op een speelse manier. Ik raad Bas absoluut aan! Onze deelnemers waren steeds erg lovend over hem.
Kevin Mottard - Mede-oprichter van Network C
...
Ik zou het iedereen gunnen in onze organisatie (maar ook daarbuiten) om dit een keer mee te maken! De ideeën en de reacties van kinderen op vragen waar je als professional aan werkt, veroorzaken een goed soort kortsluiting… Heel krachtig! Blij dat ik dit mocht meemaken.
Bastiaan Du Pré - Kwartiermaker Waterschap Limburg

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.