Blog | Huysgenoten met podcasts

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Een afbeelding met vier huysgenoten van het Sprekershuys, waaronder Sander Schimmelpenninck

Deze huysgenoten bewijzen de kracht van een goede podcast

De kracht van podcasts is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Dat is niet verrassend, want een podcast kun je luisteren waar en wanneer je wilt. Het geheim zit hem in een sterk format, waardevolle inhoud en de opname-kwaliteit. In deze blog tippen we podcasts van onze huysgenoten die verhalen delen over het leven, creativiteit, succes en klantbeleving én vertellen we je waarom een podcast maken interessant is voor jouw (online) event.

Wil je ook een podcast opnemen in een professionele opnamestudio? In onze studio Studio Werkspoor kun je jouw podcast opnemen in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Neem contact met ons op of bel ons via 030-3040025 voor meer informatie.

'Zelfpodcast' van Sander Schimmelpenninck

In de Zelfspodcast nemen Sander Schimmelpenninck en zijn jeugdvriend Jaap Siewertz hun levens en de wereld door. Van hun carrières in de media en Instagrammable levens tot het gemis van het platteland en de huismussen die ze eigenlijk zijn. Mooie woordenwisselingen tussen vrienden zijn het, waarin je zeker ook de nodige scherpe vragen kunt verwachten.

Sander boeken als spreker doe je hier!

'100% Inspiratie Podcast' van Thijs Lindhout

Huysgenoot Thijs Lindhout is een van de meest gevraagde sprekers van Nederland op het gebied van geluk en succes. Hij heeft meer dan 200 experts over dit onderwerp geïnterviewd en zijn 100% Inspiratie Podcast is meer dan 2,5 miljoen keer beluisterd. Tijdens deze interviews gaat hij met zijn gasten in gesprek over geluk, succes, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en meer!

Thijs boeken als spreker doe je hier!

'Slechte Ideeën Podcast' van Rico Bakker

Huysgenoot Rico Bakker is ondernemer en creatieveling in hart en nieren. Hij is spreker over onder andere creativiteit en patroon doorbrekend denken. Ook is hij bedenker van de "Slechte ideeën" podcast. Deze podcasten gaan over creativiteit, serendipiteit en authenticiteit. Hoe komen creatievelingen op nieuwe ideeën en hoe zorgen ze dat ze ook nog worden uitgevoerd? In de podcast vertellen verschillende sprekers en ondernemers hun verhaal rondom creativiteit.

Rico boeken als spreker doe je hier!

'Over klanten gesproken' van Sydney Brouwer

Sydney Brouwer is specialist en onderzoeker op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving. Hij heeft onderzoek gedaan naar bedrijven die voorop lopen op het gebied van klantgerichtheid en hun leiders. Naast zijn werk als spreker is Sydney host van de ‘Over Klanten Gesproken’ podcast. Elke eerste dinsdag van de maand brengt hij een nieuwe aflevering uit waarin hij in gesprek gaat met een andere expert over klantgerichtheid en klantbeleving.

Sydney boeken als spreker doe je hier!

Waarom een podcast interessant is voor jouw (online) event

Een podcast geeft jouw publiek de kans om op hun eigen moment naar een inspirerende lezing te luisteren. Het kan ook een mooie toevoeging zijn aan een live sessie, om nog extra kennis en inspiratie mee te geven aan het publiek. Wil jij een podcast opnemen met één of meerdere sprekers of gasten? We denken graag met je mee bij het vinden van de juiste spreker(s) en of dagvoorzitter én het organiseren van je podcast. Klik hier voor meer informatie.