Podcast

Een podcast geeft jouw publiek de kans om op hun eigen moment naar een inspirerende lezing te luisteren. Het kan ook een mooie toevoeging zijn aan een live sessie, om nog extra kennis en inspiratie mee te geven aan het publiek.

De kracht van audio

Hoe fijn is het, wanneer een spreker zijn verhaal vastlegt op audio. Deze kennis kan gedeeld worden met werknemers, zonder dat daar een vaste tijd aan verbonden moet worden waarop mensen moeten inloggen voor een livestream. In de huidige werksituatie kunnen werktijden en werkschema’s nogal van elkaar verschillen en dan is een podcast een bijzonder handige uitvinding!

  • Datum. Wanneer moet deze podcast beschikbaar zijn? Wij zorgen ervoor dat we de benodigde techniek langsbrengen bij onze spreker. En daarna weer bij ons terugkomt. We leveren het bestand met de lezing aan, zodat deze te beluisteren is voor iedereen voor wie dit bedoeld is.
  • Thema en spreker. Waar moet deze podcast over gaan? Wat zijn de thema’s en wie is de doelgroep? In overleg komen we samen tot een motiverende, inspirerende spreker die een op maat gemaakte podcast kan aanleveren.

Wil je liever online gaan met beeld? Dat kan! Daarvoor zijn er verschillende mogelijkhedenLedenvergadering of inspiratiesessies, webinars, groot evenement met subsessies of gesprekssessies met dagvoorzitter en spreker(s). Uiteraard is er nog veel meer mogelijk en het helemaal naar eigen wens in te vullen. Neem contact op om te sparren.

Wil jij een online podcast opnemen met één of meerdere sprekers of personen?

We denken graag met je mee bij het vinden van de juiste spreker(s) en of dagvoorzitter en we helpen je met het organiseren. Neem contact op via 030 304 00 25 of mail naar info@sprekershuys.nl.

Contact