Vakgebied

Persoonlijk leiderschap
Motivatie en inspiratie
Omgaan met veranderingen
Zingeving

Thema's

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 3.540

Biografie

Biografie

Thijs Lindhout is de meeste gevraagde spreker over geluk en succes. Hij doet al tien jaar onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in het leven en op het werk. Waar veel andere inspiratiesprekers hun inzichten vooral uit boeken en onderzoeken halen, is Thijs de praktijk ingedoken. Zo heeft hij tientallen seminars over de hele wereld gevolgd en heeft hij meer dan 120 geluksexperts en ‘peak performers’ geïnterviewd. Van topsporters en BN’ers tot miljonairs en spiritueel leiders. Deze interviews zijn te beluisteren in zijn 100% Inspiratie Podcast - al jaren lang de nr. 1 podcast van Nederland in de categorie zakelijk (maandelijks 50.000 luisteraars). De beste inzichten deelt hij tijdens zijn keynotes en zijn theatershow. Al zijn shows in 2018 waren volledig uitverkocht.

Door zijn onderscheidende aanpak komt Thijs met nieuwe en verrassende inzichten. Tijdens zijn keynote benadert hij de thema’s geluk en succes vanuit verschillende invalshoeken. Hij deelt van elke invalshoek de beste inzichten en vertaalt dit naar concrete tips. Hierdoor kun je na zijn keynote direct aan de slag. Dit creëert hij door veel interactie met het publiek aan te gaan en indrukwekkende verhalen te delen.

Qua inhoud onderscheidt Thijs zich door zijn benadering vanuit de praktijk. Qua vorm onderscheidt hij zich door de hoge mate van entertainment. Reken op hilarische anekdotes, verrassende interactie en zelfs een muzikaal intermezzo.

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer