1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Thijs Lindhout

Thijs Lindhout is een van de meest gevraagde sprekers van Nederland op het gebied van geluk en succes. Hij heeft meer dan 200 experts over dit onderwerp geïnterviewd. Zijn podcast hierover is door meer dan 2,5 miljoen mensen beluisterd. Met zijn uitverkochte theatershows heeft hij heel Nederland laten kennismaken met een combinatie van inspiratie en entertainment. Hij is expert op het gebied van persoonlijk leiderschap, zingeving, omgaan met veranderingen en motivatie & inspiratie. Thijs is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Thijs Lindhout

Over Thijs Lindhout

Thijs Lindhout is de meeste gevraagde spreker over geluk en succes. Hij doet al tien jaar onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in het leven en op het werk. Waar veel andere inspiratiesprekers hun inzichten vooral uit boeken en onderzoeken halen, is Thijs de praktijk ingedoken. Zo heeft hij tientallen seminars over de hele wereld gevolgd en heeft hij meer dan 120 geluksexperts en ‘peak performers’ geïnterviewd. Van topsporters en BN’ers tot miljonairs en spiritueel leiders. Deze interviews zijn te beluisteren in zijn 100% Inspiratie Podcast - al jaren lang de nr. 1 podcast van Nederland in de categorie zakelijk (maandelijks 50.000 luisteraars). De beste inzichten deelt hij tijdens zijn keynotes en zijn theatershow. Al zijn shows in 2018 waren volledig uitverkocht.


Thijs als spreker

Door zijn onderscheidende aanpak komt Thijs met nieuwe en verrassende inzichten. Tijdens zijn keynote benadert hij de thema’s geluk en succes vanuit verschillende invalshoeken. Hij deelt van elke invalshoek de beste inzichten en vertaalt dit naar concrete tips. Hierdoor kun je na zijn keynote direct aan de slag. Dit creëert hij door veel interactie met het publiek aan te gaan en indrukwekkende verhalen te delen.


Qua inhoud onderscheidt Thijs zich door zijn benadering vanuit de praktijk. Qua vorm onderscheidt hij zich door de hoge mate van entertainment. Reken op hilarische anekdotes, verrassende interactie en zelfs een muzikaal intermezzo.


Boek Thijs Lindhout bij het Sprekershuys!

Thijs Lindhout is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van persoonlijk leiderschap, motivatie & inspiratie, omgaan met veranderingen en zingeving. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Thijs Lindhout boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Persoonlijk leiderschap, Omgaan met veranderingen, Zingeving

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€4350

Sessies

Thijs Lindhout - Drum-Inspiratie Keynote

In deze tijden is het lastig om medewerkers verbonden aan je organisatie te houden. Je kunt een inspirerende spreker boeken, maar ook dat is weer een (saaie) Zoom of Teams meeting...

Welkom bij de enige drum inspiratie keynote van Nederland! Door de inspiratie af te wisselen met live drums blijft de energie hoog. Je medewerkers leren in een min-workshop om te drummen en mogen stemmen welke medley er gespeeld wordt.

Dit stukje beloning en entertainment hebben we zo hard nodig. Tussendoor komen tips voorbij omtrent het vinden van geluk in tijden van crisis, hoe je thuiswerken weer leuk kan maken en hoe je de verbinding met je dierbaren en collega's behoudt in deze bizarre tijden.


 • Ontdek het beste van 200 (geluks)experts in één uur.
 • De enige keynote van Nederland met live drums!
 • De lezing is 100% afgestemd op deze periode: hoe kunnen we gelukkig en productief blijven in tijden van corona?
 • Je hoeft niets te regelen! De lezing wordt live gestreamed vanuit onze eigen professionele studio.
 • Maatwerk. Deze tijd vraagt om flexibel zijn. Thijs stemt zijn verhaal af op jullie vraag en organisatie.
 • Gemiddelde beoordeling: 9,2
Workshop Thijs Lindhout - Ontdek je eigen geluk

Tijdens deze workshop ga je aan de bak! Aan de hand van de beste inzichten over geluk en succes voer je opdrachten uit en maak je de vertaalslag naar je eigen leven. Zo ontdek je wat geluk voor jou is en hoe je dit sneller en makkelijker kunt ervaren. Deze workshop is behalve heel leuk ook heel waardevol. Aan de hand van humor, interactie en muziek zorgt Thijs ervoor dat de aandacht hoog blijft. Je gaat knallend van de energie naar huis. Succes gegarandeerd!

Keynote Thijs Lindhout - 8 Eigenschappen van Succes

Wat is de definitie van ‘succes’? En hoe verhoudt zich dit tot een gelukkig leven? Dat is waar de keynote ‘8 Eigenschappen van Succes’ over gaat. Als rode draad neemt Thijs je mee langs de interviews die hij heeft gedaan met succesvolle Nederlanders. Wat kunnen we leren van de succesverhalen van bijvoorbeeld Maarten van der Weijden en André Kuipers? De focus tijdens deze keynote ligt op het vinden van de juiste balans, zodat je succesvol kunt zijn zonder op te branden.

Keynote Thijs Lindhout - Geluk

Wat zijn de drie grootste misvattingen omtrent geluk? Je kunt tegenwoordig Instagram niet openen, een magazine openslaan of de Xenos binnenlopen en je vindt wijze leuzen over geluk. We willen allemaal een gelukkig leven, maar wat is dit eigenlijk? En hoe combineren we dit met een druk werkleven? In deze keynote maakt Thijs een einde aan de fabels omtrent geluk. Je ontdekt praktische tips en tools om in je werk én privé-leven meer geluk te ervaren!

Thijs Lindhout | Hoe vind je geluk? 100% inspiratie | KUKURU

INTENS 239: Waar komen emoties als verdriet, boosheid en jaloezie vandaan? - Ad Vingerhoets

...
AD
“Thijs Lindhout ontdekt de 8 eigenschappen die succesvolle mensen gemeen hebben.”
...
T-mobile zakelijk
"De beste podcast voor ondernemers: 100% Inspiratie van Thijs Lindhout.”
...
AD Amersfoort
"Thijs Lindhout: een inspirator die groots droomt.”
...
Intermediair
"Thijs Lindhout vertelt theatergangers over de maakbaarheid van het leven.”

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.