1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Jaap Bressers

Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Op 21-jarige leeftijd komt Jaap in een rolstoel terecht door een duikongeval. Zijn wereld staat op zijn kop, maar hij vecht zich terug en komt uiteindelijk zelfs sterker uit de strijd. Zijn persoonlijke verhalen linkt hij aan uitdagingen in het bedrijfsleven en inspireert daarmee zijn publiek om meer uit het leven en werk te halen. Jaap spreekt onder andere over thema’s als omgaan met verandering, toegevoegde waarde van mensen en persoonlijk leiderschap. Jaap Bressers is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Jaap Bressers

Over Jaap Bressers

Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Door pakkende persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in organisaties, weet Jaap als geen ander mensen te raken en te inspireren om meer uit hun leven en werk te halen. Door net dat kleine beetje extra te doen, kan ook jij het verschil maken. Voor jezelf, voor je collega’s en voor de klant. Thema’s als omgaan met verandering, toegevoegde waarde van mensen en persoonlijk leiderschap zijn onderwerpen waar hij vol passie over spreekt. Jaap is een spreker die net dat beetje anders is, hij geeft een presentatie die je raakt, vermaakt en inspireert!


Duikongeval

Jaap is een bevlogen student International management als hij op 21-jarige leeftijd door een duikongeval in een rolstoel terechtkomt. Zijn wereld staat op zijn kop, maar hij vecht zich terug en komt uiteindelijk zelfs sterker uit de strijd. Wie denkt dat het alleen een zwaar verhaal wordt, heeft het mis. Jaap trad jarenlang op als cabaretier in de Nederlandse theaters. Die ervaring gebruikt hij graag om de zaal op het juiste moment heerlijk te laten lachen. Humor, emotie en inspiratie: dat is Jaap Bressers.


Boek Jaap Bressers bij het Sprekershuys!

Jaap Bressers is te boeken als spreker en is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals leiderschap, mens & maatschappij, lifestyle & health, creativiteit & inspiratie en webinar. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jaap Bressers boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Persoonlijk leiderschap, Omgaan met verandering

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€3750

Sessies

Lezing Jaap Bressers

Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Door pakkende persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in organisaties, weet Jaap als geen ander mensen te raken en te inspireren om meer uit hun leven en werk te halen. Door net dat kleine beetje extra te doen, kan ook jij het verschil maken. Voor jezelf, voor je collega’s en voor de klant. Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Thema’s als omgaan met verandering, toegevoegde waarde van mensen en persoonlijk leiderschap zijn onderwerpen waar hij vol passie over spreekt. Jaap is een spreker die net dat beetje anders is, hij geeft een presentatie die je raakt, vermaakt en inspireert!

Waar een wiel is, is een weg

Humor en inspiratie: Omgaan met verandering

Jaap Bressers - Carlosmomentje

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.