Vakgebied

Leiderschap
Ondernemerschap
Acteren
Inspiratie
Motivatie
Leiderschap

Thema's

Leiderschap
Business & Management
Kunst & cultuur
Creativiteit & Inspiratie
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Spreker
Panellid

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 2.250

Biografie

Biografie

Loek Peters is opgeleid in het hoger kunstvak onderwijs. Nadat hij 17 jaar als acteur in theater, tv en film heeft gewerkt, is hij ook lezingen gaan geven. Door het jarenlange samen spelen als acteur ontwikkelde Loek de lezing; 'Maak De Ander Beter'. Het is de basis van het nieuwe samenwerken en dat laat Loek op verschillende manieren zien tijdens zijn lezing. Alle lezingen worden op maat, visie of leiderschap gemaakt zodat zij in alle organisaties toegepast kunnen worden. Hij geeft zijn lezing met met de kernzin 'Maak het de ander beter.'

Loek is niet alleen een spreker en acteur. 31 mei 2018 heeft Loek over de Mont Ventoux gefietst. Dit doet hij voor Tour de lu ALS.

In september 2018 staat Loek ook weer in het theater. Dan begint hij met een solo voorstelling naar het boek van Hugo Borst; 'Ma'.

Loek Peters (1974) is afgestudeerd in 2000 aan de toneelschool Amsterdam. Daarna werkte hij tot 2009 bij het Noord Nederlands Toneel (NNT). Hier was hij onder andere te zien in Othello, De getemde feeks, Arthuro ui en Zonnekinderen. In 2011 had hij een hoofdrol in 'Blind vertrouwen' (geregisseerd door Peter de Baas). In 2015 speelde hij bij NNT de voorstelling De Twaalf gezworenen en in 2016 speelde hij in de Troje Triologie (Toneelschuur Producties) welke geselecteerd is voor het Theater Festival 2017.

Televisie

Op televisie was hij te zien in verschillende Nederlandse dramaseries, waaronder De geheimen van Barslet, Toren C, A'dam E.V.A., Lijn 32, Voetbalmeisjes en Als de Dijken Breken. Daarbij werkte hij bij een groep acteurs in het improvisatieprogramma De vloer op. Bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn rol als Berry in de serie Penoza en door zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2014.

Films

Loek speelde in diverse films zoals Kees de Jongen, Staatsgevaarlijk, Mijn vader is een detective, Mannenharten en de telefilm De Sterkste Man van Nederland, die de Prix Europa heeft gewonnen in de Beste Televisie Fictie 2011.

Daarna kwam de film Kauwboy, deze werd op het filmfestival in Berlijn tot beste Europese Jeugdfilm van het jaar gekozen. En in 2012 speelde Loek een grote rol in de boekverfilming Achtstegroepers huilen niet. Tevens was hij te zien in de succesvolle bioscoopfilm Oorlogsgeheimen van Dennis Bots, in de kinderfilm Apestreken en in de speelfilm Bloed, Zweet en Tranen.

Voor zijn rol in Het Echte Leven van Robertjan Westdijk, de openingsfilm van Film Festival in Utrecht 2008, ontving Loek Peters een Gouden Kalf nominatie.

Loek is als spreker als een vis in het water. Je krijgt een volledig nieuwe inkijk in je huidige werkomgeving en eigen werk. De dag na de lezing kijk je met een geheel ander oog naar je werk en functioneren. Hij neemt je mee en leert je een nieuwe visie zien op het samenwerken in de toekomst. Hij confronteert, inspireert, maar geeft je ook hele duidelijke handvatten om je voor te bereiden op een nieuw leven.

Lees meer
Verbeter de wereld, begin bij een ander
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer