1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & acteur

Loek Peters

Loek Peters heeft vanuit zijn ervaringen en de manier van werken die hij als acteur hanteert op het toneel, in films en in series een werkwijze ontwikkeld voor het bedrijfsleven, die als uitgangspunt heeft de ander zo goed mogelijk zijn werk te laten doen. Tijdens zijn lezing ‘Maak de ander beter’ vertelt hij hier alles over. Deze lezing is de basis van het nieuwe samenwerken en dat laat Loek op verschillende manieren zien. Loek is nu te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys!

...Loek Peters

Over Loek Peters

Loek Peters is opgeleid in het hoger kunstvak onderwijs. Nadat hij 17 jaar als acteur in theater, tv en film heeft gewerkt, is hij ook lezingen gaan geven. Door het jarenlange spelen als acteur ontwikkelde Loek de lezing; 'Maak De Ander Beter'. Het is de basis van het nieuwe samenwerken en dat laat Loek op verschillende manieren zien. Alle lezingen worden op maat, visie of leiderschap gemaakt zodat deze in alle organisaties toegepast kunnen worden.


Theater

Loek (1974) is afgestudeerd in 2000 aan de toneelschool Amsterdam. Daarna werkte hij tot 2009 bij het Noord Nederlands Toneel (NNT). Hier was hij onder andere te zien in Othello, De getemde feeks, Arthuro ui en Zonnekinderen. In 2011 had hij een hoofdrol in 'Blind vertrouwen' (geregisseerd door Peter de Baas). In 2015 speelde hij bij NNT de voorstelling De Twaalf gezworenen en in 2016 speelde hij in de Troje Triologie. In september 2018 begon hij met een solovoorstelling naar het boek van Hugo Borst; 'Ma'.


Televisie

Op televisie was Loek te zien in verschillende Nederlandse dramaseries, waaronder De geheimen van Barslet, Toren C, A'dam E.V.A., Lijn 32, Voetbalmeisjes en Als de Dijken Breken. Daarbij werkte hij bij een groep acteurs in het improvisatieprogramma De vloer op. Bij het grote publiek werd Loek vooral bekend door zijn rol als Berry in de serie Penoza en door zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2014.


Films

Ook speelde hij in diverse films zoals Kees de Jongen, Staatsgevaarlijk, Mijn vader is een detective, Mannenharten en de telefilm De Sterkste Man van Nederland, die de Prix Europa heeft gewonnen in de Beste Televisie Fictie 2011. Daarna kwam de film Kauwboy, deze werd op het filmfestival in Berlijn tot beste Europese Jeugdfilm van het jaar gekozen. In 2012 speelde Loek een grote rol in de boekverfilming Achtstegroepers huilen niet. Tevens was hij te zien in de succesvolle bioscoopfilm Oorlogsgeheimen van Dennis Bots, in de kinderfilm Apestreken en in de speelfilm Bloed, Zweet en Tranen. Voor zijn rol in Het Echte Leven van Robert Jan Westdijk, de openingsfilm van Film Festival in Utrecht 2008, ontving Loek een Gouden Kalf nominatie.


Loek Peters is te huren als spreker en panellid en geeft lezingen over de onderwerpen leider- en ondernemerschap, acteren, business & management en kunst & cultuur. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Boek Loek Peters bij het Sprekershuys!

Loek Peters is te boeken als spreker en panellid en gespreksleider. Hij spreekt over onderwerpen zoals creativiteit en inspiratie, business & management, leiderschap & strategie, persoonlijke ontwikkeling en kunst & cultuur. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Loek Peters boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Acteren, Leiderschap, Inspiratie, Motivatie, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

€3150

Sessies

Lezing Loek Peters - Maak de ander beter

Loek is op het podium als een vis in het water. Zijn jarenlange ervaring als acteur in het theater komen hem op het sprekerspodium goed van pas. Tijdens een inspiratiesessie neemt Loek je mee naar het begin van zijn acteercarrière en zijn weg waar hij nu staat. Via zijn ervaringen op de toneelschool en met anekdotes uit z’n werk vertelt hij over samenspel, verantwoordelijkheid en spelplezier om zo uit te komen bij het ontstaan van zijn lezing: “Maak de ander beter”. Hij inspireert en confronteert medewerkers en management. Hierbij komt hij met doeltreffende handvatten voor dienend leiderschap en werknemers ondernemerschap, die direct daarna kunnen worden toegepast in jouw organisatie.

'Maak de ander beter' is een concreet, direct toepasbare manier van denken en werken. Het zet empathie om in daadkracht en zorgt dat medewerkers zelfstarters worden waarbij de saamhorigheid binnen een team sterk wordt vergroot. Een werkwijze voor dienend leiderschap en werknemer ondernemerschap die door iedereen begrepen, gecontroleerd en uitgevoerd kan worden. Let maar op dat je de dag na Loek's lezing met een geheel ander oog naar je werk en functioneren kijkt. Hij neemt je mee en leert je een nieuwe visie zien op het samenwerken in de toekomst. Hij confronteert en inspireert, maar geeft je ook hele duidelijke handvaten om je voor te bereiden op een nieuw leven.

Verbeter de wereld, begin bij een ander

LOEK PETERS gebruikt geen parfum: 'Ik ruik liever een mens' || 25 FAVORIETEN

Tatum in bed met.. Penoza's Loek Peters

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.