1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & straatkunstenaar

Frank de Ruwe - Streetart Frankey

Frank de Ruwe, ook wel bekend als Street Art Frankey, is een (straat)kunstenaar die met relatief kleine en vaak onopvallende kunstwerken het straatbeeld positief wil beïnvloeden. Frank spreekt over kunst, cultuur, ondernemerschap, creativiteit en inspiratie. In zijn lezingen duikt hij in het creëren van effectieve impact en de weg van een idee naar een merk. Frank is expert op het gebied van kunst & cultuur, creativiteit en inspiratie en duurzaamheid, ondernemerschap & MVO. Frank de Ruwe is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Frank de Ruwe - Streetart Frankey

Over Frank de Ruwe - Streetart Frankey

Frank de Ruwe is Ingenieur Industrieel Ontwerpen. Hij is de zoon van een uitvinder en was oprichter van Creative Studio Natwerk. Inmiddels is Frank fulltime kunstenaar. Bij het grote publiek staat hij ook wel bekend als Streetart Frankey, die wekelijks te zien is met een column in het Parool. Zijn werk is te zien geweest in het Stedelijk Museum Amsterdam en verschillende tentoonstellingen in Europa en de Verenigde Staten. Hij was afgelopen het jaar veelvuldig in het nieuws door de Lego-versie van volkszanger André Hazes die hij op de Dam in Amsterdam plaatste.


Zijn greatest hits zijn Jean Claude van Damme (in zijn signature ‘split’ tussen een V-vormige betonnen paal achter de OBA), zijn glas-in-lood guerrilla-ode aan Johan Cruijff in de tramhalte van lijn 14, het bronzen beeldje van Eberhard van der Laan op poptempel Paradiso en de zogenaamde ‘Saunaman’ (dampend boven de toen nog in aanbouw zijnde Noord-Zuidlijn). En hier blijft het niet bij, hij is namelijk ook presentator voor BNN en houdt twee wereldrecords.


Boek Frank de Ruwe bij het Sprekershuys!

Frank de Ruwe is te boeken als spreker bij het Sprekershuys. Hij spreekt over kunst, cultuur, ondernemerschap, creativiteit en inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Frank de Ruwe inhuren voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Kunst

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

€2000

Sessies

Frank de Ruwe Lezing: Street art

Als één van Nederlands bekendste straatkunstenaars bespreekt Frank de opkomst en het belang van deze jongste en steeds meer erkende kunstvorm.

Frank de Ruwe Lezing: De weg van idee naar merk

Aan de hand van een aantal eigen product voorbeelden bespreekt Frank sleutels die naar succes kunnen leiden.

Frank de Ruwe Lezing: Hoe creëer je effectieve impact?

Aan de hand van voorbeelden bespreekt Frank de pijlers waarop een succesvol merk kan worden gebouwd.

Om gelukkig te zijn moet je iets doen waar je gelukkig van wordt

Johan Cruijff

...
Wat kan Frank enthousiast vertellen! Iedereen zat geboeid te luisteren. Het was ook een mooi inhoudelijk verhaal, hij nam het publiek echt mee in zijn ontwikkeling. Wij weten zeker dat hij het publiek heeft geïnspireerd.
Riëtte Kromdijk | Spoorzone Zwolle

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.