1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Marian Mudder

Marian Mudder is bekend als actrice en schrijfster en is daarnaast al meer dan tien jaar actief als coach/therapeut. Ze is EFT-behandelaar en mindfulness-trainer, gespecialiseerd in angst/stressproblematiek. In haar werk als therapeut is ze in staat gebleken ingewikkelde zaken simpel en helder te verwoorden. Vanuit haar positie als ervaringsdeskundige op het gebied van angst weet ze precies wat er in het hoofd van onzekere en angstige mensen omgaat, waarom sommige dingen zo lastig zijn om af te leren. Marian Mudder is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Marian Mudder

Over Marian Mudder

Marian Mudder is actrice, schrijfster, theatermaakster, mental coach en mindfulness-trainer. Ze treedt op als dagvoorzitter en spreker en geeft trainingen en cursussen voor particulieren, bedrijven en instellingen.


Vanuit haar rol als coach en trainer leert Marian op een ontspannen, nuchtere en humorvolle manier mensen de sleutel naar een bewuster en gelukkiger en vooral meer ontspannen leven te vinden.


Ze is auteur van de bestseller “Wat ik eerder had willen weten.’ Een zelfhulpboek met alles wat ze door de jaren heen aan kennis en wijsheid heeft vergaard gecombineerd met kennis uit de praktijk als therapeut.Actrice

Marian groeide op in Rotterdam, Overschie en werkte als secretaresse en stewardess alvorens ze met acteren begon. Marian begon haar carrière onder de bezielende leiding van schrijver en toneelregisseur Koos Terpstra en heeft een aantal jaren intensief met hem samen gewerkt. Als dertiger volgde ze de toneelopleiding aan het Conservatorium in Antwerpen. Marian werd landelijk bekend door haar rollen in de tv-series Baantjer en Vrouwenvleugel. Daarnaast heeft ze in talloze televisieproducties gespeeld w.o. Medisch Centrum West, Westenwind, IC, Goede daden bij daglicht, Voetbalvrouwen, Verborgen gebreken, de Afdeling en Flikken Maastricht. Ze heeft in een groot aantal toneelproducties gespeeld en stond onder meer naast John Kraaijkamp sr. in Gouwe Handjes (2003) en speelde ze samen met Kees Hulst in Mensenkinderen (2010).Schrijfster

Haar levenslange liefde voor schrijven en haar belangstelling voor psychologie en spiritualiteit hebben haar aangezet tot het schrijven van romans. Haar werk kenmerkt zich door haar feilloze gevoel voor pijnlijke situaties, haar fascinatie voor het menselijk onvermogen en vooral haar humor. Tot nu toe heeft Marian vier romans op haar naam staan, Geluksblind, De perfecte minnares, Volgende keer bij ons en de thriller Opium.


In 2017 verscheen Sofasessies, hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet . Hierin doet Marian openhartig, persoonlijk en humoristisch verslag van haar zoektocht in therapieland. Door de vele reacties op het boek met de vraag hoe het haar gelukt was om van haar chronische stress af te komen, besloot ze om ‘Wat ik eerder had willen weten’ te schrijven wat in januari 2022 uitkwam. Het stond vijf weken in de bestseller 60.Coach/therapeut

Ongeveer 15 jaar geleden besloot Marian zich te laten omscholen tot coach/therapeute. Bovendien is ze ervaringsdeskundige op het gebied van emotionele problemen, omdat ze een groot deel van haar leven chronisch gestrest en/of depressief door het leven ging. Jarenlang had ze last van angsten en depressies. Ze werd gedreven door een verlangen naar succes, beter, groter en meer tot de stekker eruit werd getrokken door een zware crisis. Ze besloot ‘een sabbatical’ van haar hoofd te nemen en wat volgde was een diepgaand bewustwordings- en helingsproces. Ze ging van hoofd naar hart, van reactief naar proactief en werd de persoon die ze altijd had willen zijn: vriendelijk, inspirerend en vooral onbevreesd.Boek Marian Mudder bij het Sprekershuys!

Marian Mudder is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, panellid, presentatrice en gespreksleider en is expert op het gebied van stressproblematiek en persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Marian Mudder boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Zorg, Leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling, Verandermanagement, Maatschappij

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€1750

Sessies

Marian Mudder Workshop EFT - Stressvrij leven

Het eerste deel zal informatief/theoretisch zijn en het tweede deel wordt interactief en gaan mensen zelf aan de slag. Emotional Freedom Techniques, afgekort EFT, is een behandelingstechniek waarbij je zachtjes klopt op een aantal punten op je gezicht en romp, waarbij je tegelijkertijd focust op de traumatische ervaring en korte zinnetjes uitspreekt. De punten waarop je klopt zijn de eindpunten van een aantal belangrijke meridianen. In de Oosterse geneeskunst gaat men ervan uit dat ziekte en emotionele klachten een verstoring in het energiesysteem zijn. Door het kloppen op de acupunctuurpunten wordt het energiesysteem in balans gebracht en verdwijnen de klachten. De emotionele lading die vastzit aan vervelende situaties, herinneringen of trauma’s wordt ontkoppeld, waardoor ze niet meer getriggerd kunnen worden in een stress- of paniekreactie. Het is een bijzonder effectieve methode om stress aan te pakken en oude pijn op te ruimen.

Het mooie van EFT is dat je het zelf kunt leren. Ook in groepsverband. Tijdens deze workshop legt Marian de basics van EFT uit waarmee mensen meteen aan de slag kunnen.

Marian Mudder Lezing - Leer leven met onzekerheid anders heb je geen leven

In deze lezing zet Marian de anatomie van emotionele problemen uiteen, waardoor duidelijk wordt waar stress door wordt veroorzaakt. Het ligt voor de hand om je bij het omgaan met angst te concentreren op de ogenschijnlijke oorzaak van je zorgen; de vliegreis, de speech die je moet houden, je bankrekening die rood staat, je geliefde die niets van zich laat horen, een ziekte, de prestatie die geleverd moet worden. Maar we kunnen er ook anders naar kijken, namelijk naar hoe de angstige persoon over zichzelf denkt. De onrust in ons hoofd wordt voor een belangrijk deel veroorzaakt doordat we denken dat we niet goed genoeg zijn, er niet bij horen, niet mooi genoeg, niet succesvol genoeg zijn. Het moet altijd beter, en meer. Een gevoel waarin we in onze samenleving voortdurend getriggerd worden, vaak zonder ons ervan bewust te zijn. Hoe zit dat en hoe kom je er vanaf?

Marian Mudder Lezing - Van stressvol naar stressvrij

In deze lezing gaat Marian in op de beste stresshanteringsmethode die ze kent: EFT. Emotional Freedom Techniques. Ze legt uit hoe en waarom het werkt. EFT is ook goed te gebruiken als zelfhulpmiddel.

Relax. Nothing is under control.

Adi Da Samray

ANGST, ZELFLIEFDE EN ACCEPTATIE - MARIAN MUDDER

Marian Mudder is HOOGSENSITIEF - ‘Het heeft me geholpen om te weten wat het was'

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.