1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Hanna Verboom

Hanna Verboom is spreker, presentatrice, sociaal ondernemer en dagvoorzitter op evenementen. Ze inspireert het publiek graag op het gebied van vrouwelijk leiderschap, sociaal ondernemerschap, mentale gezondheid en duurzaamheid. Tijdens haar lezingen weet ze deze onderwerpen altijd te verpakken in een pakkende boodschap en geeft ze je de tools mee om op elk vlak een verschil te maken. Hanna is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Hanna Verboom

Over Hanna Verboom

Hanna Verboom is presentatrice, filmmaker en sociaal ondernemer. Als dochter van ontwikkelingswerkers bracht ze haar jeugd door in Oost-Afrika en leerde daar op jonge leeftijd hoe het delen van verhalen een grote rol speelt in het verbinden van verschillende culturen en denkwijzen. Hierdoor raakte ze gepassioneerd over het vertellen van verhalen die mensen helpen elkaar iets beter te begrijpen.


Van presentatrice tot filmmaker

Tijdens haar studies Economie en Filosofie aan de Universiteit van Amsterdam voegde Hanna zich bij toneelgroep STA. Ze vond het leuk om voor de camera te staan en begon het volgende jaar als presentator voor BNN. Tegenwoordig is ze als regisseur steeds vaker achter de camera te vinden. Zoals voor de korte film Alice (2015) die in première ging tijdens het short film circuit op het Cannes Filmfestival en daarna op meerdere filmfestivals wereldwijd werd vertoond.


Sociaal ondernemer

In 2009 richtte Hanna Get It Done op; een 'giving-network' dat zich met workshops en retraites richt op de kracht van geven en het ondersteunen van kleinschalige initiatieven. Naast het opbouwen van Get it Done en een succesvolle carrière in de media, besloot ze in 2014 het roer om te gooien en zich full-time in te zetten als sociaal ondernemer. Zo is Hanna ook founder van Cinetree, een online filmplatform met een maandelijkse selectie aan films die langer bijblijven dan dat ze duren. Inmiddels combineert ze het sociaal ondernemerschap met het maken van films en documentaires. Zij maakte de spraakmakende documentaireserie Uit de schaduw waarin zij onderzoek doet naar het stigma op psychische variaties in Nederland. Inmiddels is er ook een online platform en een festival.


Spreker en dagvoorzitter

Voor haar filmplatform Cinetree regisseerde ze meerdere Originals, waaronder Plastic Sailors over plastic vervuiling, Her Story, My Story over sterke vrouwen wereldwijd en een persoonlijke documentaire over haar bipolaire stoornis. Duurzaamheid, vrouwelijk leiderschap en mentale gezondheid ziet ze niet alleen als onderwerpen, maar belangrijke dialogen die gevoerd moeten worden zodat men inziet dat we samen sterker zijn. Dit doet ze door middel van film en haar bedrijven, maar ook als spreker en dagvoorzitter.

Boek Hanna Verboom bij het Sprekershuys!

Hanna Verboom is te boeken als spreker, dagvoorzitter en spreekt over de thema's sociaal ondernemerschap, vrouwelijk leiderschap en duurzaamheid. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Hanna Verboom boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Acteren, Regisseren, Mentale gezondheid, Afrika, Ontwikkelingswerk, Kunst & Cultuur, Storytelling, Ondernemen, Sociaal ondernemerschap

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Hanna Verboom Lezing

Hanna Verboom weet vanuit haar jarenlange ervaring als sociaal ondernemer, presentatrice en filmmaker te inspireren op gebied van sociaal ondernemerschap, vrouwelijk leiderschap en duurzaamheid. Ze vertelt verhalen die mensen raken en belicht de verschillende manieren waarop ze impact kunnen maken. Het publiek verlaat de zaal vol inspiratie en met het gevoel dat alles mogelijk is.

Hanna Verboom Dagvoorzitterschap

Hanna is een multi-talent. Naast presenteren en regisseren is ze ook sociaal ondernemer. Hanna is de ultieme dagvoorzitter, warm, vriendelijk en altijd vrolijk. Met haar aanstekelijke energie praat ze de dag aan elkaar en zorgt ze voor leuke interactie tussen spreker en publiek. Hanna heeft veel affiniteit met regisseren, ondernemerschap, sociaal ondernemerschap, duurzaamheid, storytelling en ontwikkelingswerk.

In order to discover new land one must lose sight of the shore for a while.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.