Vakgebied

Duurzaamheid
Ondernemerschap
Acteren
Regisseren
Sociaal ondernemerschap
Afrika
Storytelling
Ontwikkelingswerk
Kunst & Cultuur

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Duurzaamheid & Klimaat

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator
Panellid

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie


Hanna Verboom is geboren in België, maar groeit op in Kenia, Oeganda en Soedan. Haar ouders werkten daar als ontwikkelingswerkers. Op haar twaalfde verhuisde ze met het gezin naar Nederland. Na het VWO volgt ze de vooropleiding aan de toneelschool en het jaar erop begint ze met haar studie’s filosofie en economie. Deze studies maakt ze uiteindelijk niet af, omdat ze na het winnen van de Elite Model look volop aan de slag gaat als model en later ook als actrice.

Hanna Verboom is bekend bij het grote publiek door haar werkzaamheden als presentatrice en actrice. Ze is bekend geworden door programma's zoals Top of The Pops, Peking Express VIP, Crazy88 en Zomer in Zeeland. Daarnaast schittert Hanna Verboom diverse keren op het witte doek, onder andere in Feuten het Feestje, Achtste-groepers huilen niet en de thriller Quiz. Ook internationaal weet Hanna Verboom rollen te bemachtigen in onder andere Deuce Bigalow, European Gigol en Drifter.

Hanna Verboom is met name bekend door de succesvolle Net5 serie de Co-assistent en de serie Feuten. Als regisseur maakt ze haar debuut in 2015 tijdens het Cannes Filmfestival met de korte film Het Cadeau.

Naast haar acteer- en presentiewerkzaamheden richt Hanna Verboom in 2009 Get It Done op. Een van de eerste crowdfunding platforms in Nederland. Deze organisatie heeft al meer dan 90 projecten in het buitenland kunnen financieren, oa. een babykliniek in Afrika, maar ook projecten in de strijd tegen plastic. In 2009 start ze de stichting Cheruto Foundation, die zich inzet voor kinderen in Afrika met AIDS en in 2015 maakte ze zich sterk voor de campagne ‘A Recipe for Zero Hunger'

Hanna Verboom is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentatrice en panellid bij het Sprekershuys. Zij spreekt tijdens haar lezing over lifestyle & health, duurzaamheid & klimaat, acteren, regisseren, sociaal ondernemerschap en storytelling. Hanna is ad rem, doortastend en charmant. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessie' meer informatie vinden over de mogelijkheden die Hanna Verboom biedt.

Lees meer
In order to discover new land one must lose sight of the shore for a while
Schermafbeelding 2020 03 17 om 13 39 59
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer