Vakgebied

Duurzaamheid
Ondernemerschap
Acteren
Regisseren
Sociaal ondernemerschap
Afrika
Storytelling
Ontwikkelingswerk
Kunst & Cultuur

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Duurzaamheid & Klimaat

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator
Panellid

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Hanna Verboom is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentatrice en panellid bij het Sprekershuys. Zij spreekt tijdens haar lezing over lifestyle & health, duurzaamheid & klimaat, acteren, regisseren, sociaal ondernemerschap en storytelling. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden voor Hanna Verboom.

Spreker Hanna Verboom

Hanna Verboom heeft programma's gepresenteerd zoals Top of The Pops, speelde in de serie Boks van Talpa, deed mee aan de serie Peking Express VIP, het BNN programma Crazy88 en Zomer in Zeeland. Daarnaast schittert Hanna Verboom diverse keren op het witte doek, onder andere in Feuten het Feestje, Fone Back en de thriller Quiz. Ook internationaal bleef spreker Hanna Verboom niet onopgemerkt en speelde ze rollen in onder andere Deuce Bigalow: European Gigol en Drifter.

Hanna Verboom is met name bekend door de succesvolle Net5 serie de Co-assistent en de serie Feuten. Maar Hanna doet meer, veel meer!

Onderneemster Hanna Verboom

Hanna Verboom richtte in 2009 Get It Done op. Een van de eerste crowdfunding platforms in Nederland. Met zo’n 90 succesvolle projecten is zij momenteel bezig de strategie aan te passen om bottom up projecten te supporten. Het huidige focus project van Get It Done is een baby kliniek in Zuid Afrika én houd ze een strijd tegen het plastic.

Naast founder is zij werkzaam als CEO en momenteel bezig met een internationale uitbreiding. Als regisseur maakte ze haar debuut in 2015 tijdens het Cannes Filmfestival met de korte film Het Cadeau en haar andere regie projecten scoorde internationale hoge ogen. Hanna is adrem, spitsvondig, doortastend en charmant.

Lees meer
In order to discover new land one must lose sight of the shore for a while
Schermafbeelding 2020 03 17 om 13 39 59
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer