Vakgebied

Wat er toe doet
Actualiteiten

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Programmamaker, scenarist, columnist, dagvoorzitter en spreker/beroepsouwehoer; net als zijn karakter is Harm Edens verrassend veelzijdig: geestig, maar altijd inhoudelijk. Harm is nieuwsgierig geboren en windt nergens doekjes om. Zijn belangrijkste drijfveer: onvervalst contact maken met zijn publiek.


Harm presenteert het satirische Dit Was Het Nieuws en hij zwerft door de mooiste natuur van Gelderland voor BuitenGewoon. Hij is daarnaast presentator van The Green Quest op BNR Radio en columnist van Broadcast Magazine. Harm is een veelgevraagd dagvoorzitter en spreker. Harm is veel en actief bezig met duurzaamheid en de wereld om hem heen en is sinds 1999 ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds.


Boek Harm Edens bij het Sprekershuys!

Dagvoorzitter Harm Edens is Nederlands tekstschrijver en presentator bij verschillende bekende TV programma’s. Hij houdt zich bezig met actualiteit en duurzaamheid. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Harm Edens boeken voor jouw evenement? Neem
hier contact met ons op!

Lees meer
Echte ontmoetingen daar gaat het over in het leven
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer