1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Harm Edens

Harm Edens is presentator en dagvoorzitter, Nederlandse tekstschrijver en bekend van ‘Dit was het nieuws’. Harm is als dagvoorzitter verrassend veelzijdig: scherp, alert en inhoudelijk, maar tegelijkertijd ook inhoudelijk. Door zijn nieuwsgierigheid weet hij alle informatie naar boven te halen. Wat hij het belangrijkste vindt? Écht contact leggen met zijn publiek! Hij heeft al 15 jaar ervaring als dagvoorzitter, interviewer en gespreksleider op diverse evenementen. Harm is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Harm Edens

Over Harm Edens

Programmamaker, scenarist, columnist, dagvoorzitter en spreker/beroepsouwehoer; net als zijn karakter is Harm Edens verrassend veelzijdig: geestig, maar altijd inhoudelijk. Harm is nieuwsgierig geboren en windt nergens doekjes om. Zijn belangrijkste drijfveer: onvervalst contact maken met zijn publiek.


Harm presenteert het satirische Dit Was Het Nieuws en hij zwerft door de mooiste natuur van Gelderland voor BuitenGewoon. Hij is daarnaast presentator van The Green Quest op BNR Radio en columnist van Broadcast Magazine. Harm is een veelgevraagd dagvoorzitter en spreker. Harm is veel en actief bezig met duurzaamheid en de wereld om hem heen en is sinds 1999 ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds.


Boek Harm Edens bij het Sprekershuys!

Harm Edens is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider en is expert op het gebied van actualiteiten, leiderschap, ondernemerschap, mens & maatschappij, duurzaamheid en klimaat. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Harm Edens boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Actualiteiten

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Harm Edens Dagvoorzitterschap

Harm Edens is een Nederlandse tekstschrijver, presentator en enthousiaste dagvoorzitter! Harm is als dagvoorzitter verrassend veelzijdig: scherp, alert en inhoudelijk, maar tegelijkertijd ook inhoudelijk. Door zijn nieuwsgierigheid weet hij alle informatie naar boven te halen. Wat hij het belangrijkste vindt? Écht contact leggen met zijn publiek! Harm heeft al 15 jaar ervaring als dagvoorzitter, interviewer en gespreksleider op diverse evenementen.

Echte ontmoetingen daar gaat het over in het leven

Harm Edens bij Op1| DIT WAS HET NIEUWS

Harm Edens klaar voor De Wereld van Morgen?

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.