Entertainment

Wil je een spectaculair event? Boek dan een performer, spreker of bekende naam uit de entertainmentwereld. Een artiest, danser, acteur, illusionist of zanger die een inspirerend verhaal en onvergetelijke ervaring neerzet. Wil je een inspirerende spreker en entertainer inhuren? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee!

Themapagina Entertainment

Performances en lessen van bekende namen uit de entertainmentwereld

Een optreden waarin jouw verhaal versterkt wordt door een professional uit de entertainmentwereld, staat garant voor een onvergetelijk event. Laat je publiek inspireren, verwonderen of zelfs ontroeren door middel van zang, dans, theater, muziek of een dosis magie! Of zoek je een talent uit de entertainmentindustrie met een bijzonder verhaal en verrassende inzichten over de weg richting de top? Onze sprekers weten je te raken met hun performances en lessen.

Een entertainer inhuren betekent ook een originele invulling van jouw event. Denk aan een dynamische presentatie die ondersteund wordt met live muziek, een unieke choreografie waar de passie vanaf spat of je verhaal vertalen naar een spoken word experience. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspiratie
Joep van Deudekom en Rob Urgert in zwart pak die twee vingers opsteken bij grijze achtergrond

Entertainment met een serieuze ondertoon

''Het smakelijk serveren van de wetenschap is toch iets wat indruk op mij heeft gemaakt. In mijn ogen zijn er niet veel mensen die dit zo professioneel doch luchtig kunnen brengen als Rob en Joep!''

...Meer