1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & performer

Hans Kazan

Hans Kazan is gastspreker, inspirator, presentator en entertainer. Hij begon zijn carrière als professionele entertainer in 1973 nadat zijn optreden tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in Parijs werd bekroond. Korte tijd daarna produceerde hij zijn eigen televisieshows in Nederland. Hij heeft samengewerkt met talloze beroemdheden, zoals David Copperfield en Lionel Ritchie. Als spreker is Hans zijn primaire doel om mensen te inspireren hun dromen om te zetten in daden. Hans Kazan is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en performer bij het Sprekershuys.

...Hans Kazan

Over Hans Kazan

Hans Kazàn is een begrip als gastspreker, inspirator, dagvoorzitter, presentator en entertainer. Hij begon zijn carrière als professionele entertainer in 1973 nadat zijn optreden tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in Parijs werd bekroond. Korte tijd daarna produceerde hij zijn eigen televisieshows in Nederland. Hij heeft samengewerkt met talloze beroemdheden, zoals David Copperfield en Lionel Ritchie. Als spreker is Hans zijn primaire doel om mensen te inspireren hun dromen om te zetten in daden. Vallen, opstaan en weer verder gaan. Hoe doe je dat? Wat voor invloed heeft dit op je werk, maar ook op je privéleven? Hans vertelt authentieke verhalen met passie, enthousiasme en véél humor. Welke weg heeft hij afgelegd en welke obstakels is hij hierbij tegen gekomen? En belangrijker: hoe is hij hiermee omgegaan? Het is een verhaal met een ziel, met gevoel! Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke voordracht een wervelende belevenis wordt. Hans illustreert zijn betoog bovendien met enkele verbijsterende magische effecten die de kracht van zijn verhaal versterken. Na een lezing van Hans Kazàn verlaten bezoekers de zaal met een brede glimlach en nieuw verworven inzichten.


Boek Hans Kazan bij het Sprekershuys!

Hans Kazan is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en performer en is expert op het gebied van cabaret, verandering, entertainment en ondernemen met passie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Hans Kazan boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Entertainment, Illusie, Ondernemen, Verandering, Het creëren van succes en geluk

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Performer
 • Presentator

Tariefindicatie

€2450

Sessies

Interactieve stand-up magic show

Hans Kazan is een groot entertainer. Door zijn humor en talent voor magie kan hij elk event een draai geven met zijn stand-up magic show. Met veel humor schudt hij schijnbaar moeiteloos en in hoog tempo de meest verbijsterende acts uit zijn mouw. Hij heeft dankzij zijn tv carrière ook nog eens veel kennis en ervaring voor de camera!

Hans Kazan als dagvoorzitter

Hans heeft al diverse programma's gepresenteerd. Zijn enthousiasme, humor, scherpte en interactie worden hoog gewaardeerd. Hans laat iedere zaal achter met een positieve energie. Daarbij verdiept Hans zich uitermate goed in het onderwerp van het evenement, de organisatie en het publiek. Dit resulteert in onderbouwde interviews. Hans weet de juiste toon te zetten en kan gesprekken in goede banen leiden. Daarbij kan Hans de aanwezigen verwonderen en entertainen met leuke experimenten.

Lezing Hans Kazan

Als ondernemer en entertainer heeft Hans Kazàn grote successen op zijn naam staan, maar ook tegenslagen zijn hem niet bespaard!

Authentiek, serieus, oprecht en zonder terughoudendheid vertelt Hans over een leven vol rennen, vallen, opstaan en…weer verder gaan. Wat is de beste manier om succes en geluk in je leven te creëren? Wat moet je doen en wat moet je laten? Hoe ga je om met de onvermijdelijke tegenslag?

Wat Hans tijdens zijn leven en gedurende zijn lange carrière heeft geleerd, deelt hij graag met zijn publiek.

Hans vertelt een puur persoonlijk verhaal dat je raakt en inzicht geeft in het leven van een man die al jong succes had, later alles verloor en vervolgens sterker dan ooit terugkwam. Deze optimistische levensgenieter geeft je verrassende inzichten mee voor op je levenspad en zorgt er tevens voor dat je die weg met hernieuwde levenslust vervolgt.

En já, tot slot entertaint hij de aanwezigen nog met een korte verbluffende magic act die je niet snel zult vergeten!

Succes is krijgen wat je wilt. Geluk is waarderen wat je hebt!
...
Hans Kazan heeft samen met comedian Steven Kazan ons zakelijke evenement “De Voiceworks Partner Awards” verzorgd. Wij kijken hier heel positief op terug. Hans heeft vooraf ruim de tijd genomen om de doelen, de briefing, zijn presentatie en de opzet van het event met ons door te nemen. Als host praatte Hans ons evenement aan elkaar en introduceerde de gasten op respectvolle wijze.
Voiceworks B.V. - Miriam van de Grootevheen, Marketing Coördinator
...
Met een 9,1 overtrof Hans Kazàn de hooggespannen verwachtingen.
Aegon - Menso van Leeuwen, communicatiemanager
...
Hans heeft als gastspreker 150 werkzoekenden uit de detailhandel weten te enthousiasmeren. Een serieus, herkenbaar en inspirerend verhaal over vallen, opstaan en verder gaan. Omdat Hans beschikt over een grote dosis humor en zelfspot en bovendien zijn verhaal illustreert met enkele verbluffende acts, gingen de bezoekers niet alleen met nieuwe inzichten maar ook met een brede glimlach naar huis. Zeker een aanrader!
UWV - Helga Koops, senior adviseur werkgeversdiensten
...
The Nike technology organization recently held a European annual summit and we were looking for an inspiring speaker to kick off our session. We quickly selected Hans Kazàn from a long list of prominent speakers in the Netherlands. It was important to have a speaker that was able to deliver a strong message that was aligned to our overall theme, yet to do this in a light hearted way mixing magic with the overall theme. The feedback from the audience was extremely positive as Hans met all of our expectations.
Nike - Fred Mathijssen, senior director Nike Technology Europe

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.