1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & cabaretier

Jack Tucker

Jack Tucker is een artiest van het eerste uur. Door puur vakmanschap is Magic Jack in staat de aanwezige gasten een onvergetelijke bijeenkomst te bezorgen. De combinatie van presentatie en magie maken een evenement onvergetelijk! Noem een goochelkunst die je wilt zien en hij kan het. Naast zijn talent voor magie heeft hij ook nog een talenknobbel. Hij kan namelijk vloeiend Duits. Jack Tucker is expert op het gebied van cabaret & entertainment en creativiteit en inspiratie. Hij is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Jack Tucker

Over Jack Tucker

Jack Tucker is een veelzijdig performer en is op vrijwel alle bedrijfsfeesten, congressen en netwerkborrels uitstekend op zijn plek. Hij is een unieke spreker van deze tijd. Een combinatie van presentatie en magie maakt van uw evenement een onvergetelijke ervaring. Zo kan hij inhaken op wat de spreker gaat vertellen, waardoor de beleving vergroot wordt. Van tafelgoochelen tot een wervelende show op het podium vol magie, humor, interactie en mindgames. Jack Tucker neemt u mee op een reis naar de wereld van de goochelkunst. Magie, illusie, mentalisme, muziek en cabaret vormen de basis ingrediënten voor een bijzondere dag. Hij is een talentvolle spreker die uw publiek weet te boeien van begin tot eind. Waar de meeste goochelaars en illusionisten opperste concentratie eisen, zoekt Jack Tucker juist de intimiteit. Om samen met het publiek vanaf de zijlijn te observeren en te snuffelen aan de magie die zo ongrijpbaar lijkt.


Jeugd

Jack Tucker wordt geboren op 9 maart 1980 en woont tot zijn 15de levensjaar in Duitsland. Hierdoor spreekt Jack vloeiend Duits. Jack zijn vader is Amerikaans, dus ook Engels spreekt hij vloeiend. Vanaf zijn twintigste gaat hij zich bezighouden met magie. Dit blijkt hem zo goed af te gaan, dat hij van zijn hobby zijn beroep maakt.


Jack als spreker

Jack Tucker is uitermate geschikt als spreker en entertainer op netwerkbijeenkomsten, lezingen, congressen of evenementen. Als je anders kijkt zie je meer! Magie kan transformeren van puzzel naar metafoor! Naar uw wens kan hij trucs ontwikkelen waarmee hij een boodschap overbrengt naar uw gasten; uw missie of kernwaarden bijvoorbeeld. Een originele manier om een thema te laden, een onthulling of een volstrekt onverwachte openingsact voor een presentatie. De mogelijkheden zijn onbeperkt.


Boek Jack Tucker bij het Sprekershuys!

Jack Tucker is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van cabaret & entertainment en creativiteit & inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jack Tucker boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Entertainment, Mentalisme, Goochelen, Muziek, Illusie, Cabaret, Mindgames, Magic

In te huren als

 • Spreker
 • Performer

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Close-up Magic

Magic Jack is een artiest van het eerste uur. Onbevangen, entertainend en onderhoudend, maar bovenal veelzijdig. Jack is geen ‘klassieke’ goochelaar met hoge hoed op een podium. Hij komt juist dichtbij en zoekt interactie. Close up magic heet dat in het vakgebied en dit maakt de beleving veel leuker: je staat er immers bovenop. Zijn stijl van performen onderscheidt hem zeker van anderen: vol humor met sprankelende nieuwe magie. Comedy magic moet zeker niet verward worden met trucs die zogenaamd mislukken, de magie die Magic Jack jou presenteert bestaat juist uit sterke effecten maar dan met een knipoog . Door puur vakmanschap is Magic Jack in staat de aanwezige gasten een onvergetelijke bijeenkomst te bezorgen. Het publiek staat dan ook centraal en is onderdeel van de show! Je zult geen grote illusies zien. Het zijn juist de kleine, intieme, magische momenten die het optreden zo bijzonder maken. De specialisatie van Magic Jack is Close Up Magic. Deze vorm van entertainment is vrijwel op elk evenement in te zetten. Tevens kan Magic Jack geboekt worden voor een centrale act. Een verrassende act, wederom vol humor en magie maar nu ondersteund door muziek. Bedrijfsfeesten, beurzen, bruiloften, recepties, openingen, feesten bij jou thuis, Magic Jack kan overal ingezet worden om van een bijeenkomst een onvergetelijke ervaring te maken!

Als je anders kijkt zie je meer!

Jack Tucker at Fast Fringe

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.