Vakgebied

Muziek
Entertainment
Cabaret
Magic
Mindgames
Goochelen
Illusie
Mentalisme

Thema's

Cabaret & Entertainment
Creativiteit & Inspiratie

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Vanaf € 1.250

Biografie

Biografie

Jack Tucker is een veelzijdig performer en is op vrijwel alle bedrijfsfeesten, congressen en netwerkborrels uitstekend op zijn plek. Hij is een unieke spreker van deze tijd. Een combinatie van presentatie en magie maakt van uw evenement een onvergetelijke ervaring. Zo kan hij inhaken op wat de spreker gaat vertellen, waardoor de beleving vergroot wordt. Van tafelgoochelen tot een wervelende show op het podium vol magie, humor, interactie en mindgames. Jack Tucker neemt u mee op een reis naar de wereld van de goochelkunst. Magie, illusie, mentalisme, muziek en cabaret vormen de basis ingrediënten voor een bijzondere dag. Hij is een talentvolle spreker die uw publiek weet te boeien van begin tot eind. Waar de meeste goochelaars en illusionisten opperste concentratie eisen, zoekt Jack Tucker juist de intimiteit. Om samen met het publiek vanaf de zijlijn te observeren en te snuffelen aan de magie die zo ongrijpbaar lijkt.

Jack Tucker wordt geboren op 9 maart 1980 en woont tot zijn 15de levensjaar in Duitsland. Hierdoor spreekt Jack vloeiend Duits. Zijn vader is Amerikaans, dus ook Engels spreekt hij vloeiend. Vanaf zijn twintigste gaat hij zich bezighouden met magie. Dit blijkt hem zo goed af te gaan, dat hij van zijn hobby zijn beroep maakt.

Jack Tucker is uitermate geschikt als spreker en entertainer op netwerkbijeenkomsten, lezingen, congressen of evenementen. Als je anders kijkt zie je meer! Magie kan transformeren van puzzel naar metafoor! Naar uw wens kan hij trucs ontwikkelen waarmee hij een boodschap overbrengt naar uw gasten; uw missie of kernwaarden bijvoorbeeld. Een originele manier om een thema te laden, een onthulling of een volstrekt onverwachte openingsact voor een presentatie. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Lees meer
Als je anders kijkt zie je meer!
Jack Tucker Video Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer