Vakgebied

Communicatie
Journalistiek
Entertainment

Thema's

Communicatie & Media
Cabaret & Entertainment
Creativiteit & Inspiratie

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

De Speld LIVE


Je kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. De Speld LIVE is de liveshow van De Speld. Twee presentatoren verzorgen nieuwsflitsen, enquêtes, interviews en filmpjes. Alles geheel in de komische stijl die je gewend bent van De Speld. De show zit vol humor en is altijd op maat gemaakt. Perfect voor evenementen die nog een luchtige en vrolijke afsluiting of programmaonderdeel zoeken.


Vooraf wordt via een intake door de presentator bepaald welke thema’s aan de orde komen. Vervolgens worden de sketches en enquêtevragen op maat voor jouw evenement gemaakt door de redactie van De Speld. Een show duurt maximaal 25 minuten en is hiermee een perfecte afsluiter.


Dit programma is ook online mogelijk! Vanuit het hoofdkwartier van De

Speld zenden ze de show rechtstreeks uit. Dat gebeurt via YouTube Live of Zoom, maar ze hebben ook alle mogelijkheden om het signaal uit te zenden naar jouw videoplatform van keuze.

Lees meer
Schermafbeelding 2020 11 23 om 16 38 49
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer