1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Presentator & interviewer

Patrick Lodiers

Patrick Lodiers weet als geen ander een sfeer neer te zetten waarin je complexe zaken middels een duidelijke stelling bespreekbaar kunt maken. Als presentator/interviewer kent hij tenslotte de klappen van de zweep. Daarnaast weet Patrick ook bij stille mensen zonder microfoonervaring een mening los te krijgen, hij weet ruimte te geven voor persoonlijke verhalen en mocht het juist uit de hand lopen, dan is dat ook geen probleem; als je de Lama’s in bedwang kan houden, is geen berg te hoog. Boek Patricks concept ORDER! ORDER!! nu bij het Sprekershuys

...Patrick Lodiers

Over Patrick Lodiers

Patrick Lodiers (1971) maakte na het afronden van zijn opleiding aan de St. Lukas Filmacademie een aantal korte films, en ging daarna werken voor televisie. Lodiers begon zijn carrière bij Canal Plus Vlaanderen als regisseur en columnist. Daarna vertrok hij naar BNN waar hij verschillende programma's maakte. Hij presenteerde onder andere Je zal het maar hebben, De Lama's en Over Mijn Lijk. In 2007 zag de hele wereld Lodiers als presentator van De Grote Donorshow en werd hij voorzitter van BNN. Daarnaast is hij blijven presenteren voor de omroep. Sinds 2017 presenteert Lodiers De Nieuws BV op NPO Radio 1. Afgelopen najaar presenteerde hij op de zaterdagavond het televisieprogramma ‘Spaanders’ op NPO1.


ORDER! ORDER!!

Aan de linkerzijde verhitte hoofden, aan de rechterzijde felle blikken en in het midden Patrick Lodiers die hamer zwaaiend ‘Order! Order!!’ schreeuwt. Dat lijkt wel heel veel op het Engelse Lagerhuis! Patrick Lodiers interviewt medewerkers van je bedrijf en leidt de discussie rond een flink aantal stellingen. Deze debatten kunnen naar wens in vorm variëren; Een programma van een half uur met diverse stellingen, korte blokken over de dag verspreid of een groot debatblok van een uur, in overleg is veel mogelijk! En als je ‘Order Order’ uitnodigt, kan Patrick ook dagvoorzitter zijn. Met ‘Order! Order!!’ zorgt hij voor een programma waarin stevig gediscussieerd wordt over belangrijke thema’s die binnen je organisatie spelen. Het is een uitgelezen kans om bijvoorbeeld nieuwe plannen op een energieke manier uit te leggen en met elkaar te bespreken wat vaak bij de koffieautomaat blijft hangen.


Uw gastheer Patrick Lodiers pakt vol passie de hamer op. Hij weet als geen ander een sfeer neer te zetten waarin u complexe zaken middels een duidelijke stelling bespreekbaar kunt maken. Als presentator/interviewer kent hij tenslotte de klappen van de zweep. Daarnaast weet Patrick ook bij stille mensen zonder microfoonervaring een mening los te krijgen, hij weet ruimte te geven voor persoonlijke verhalen en mocht het juist uit de hand lopen, dan is dat ook geen probleem; als je de Lama’s in bedwang kan houden, is geen berg te hoog.

Patrick Lodiers inhuren als spreker bij het Sprekershuys!

Patrick Lodiers is te boeken als cabaretier. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Cabaretier Patrick Lodiers boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Thema's

Expertise

Entertainment, Debatteren

In te huren als

 • Presentator

Tariefindicatie

Sessies

Patrick Lodiers: ORDER! ORDER!!

Aan de linkerzijde verhitte hoofden, aan de rechterzijde felle blikken en in het midden Patrick Lodiers die hamer zwaaiend ‘Order! Order!!’ schreeuwt. Dat lijkt wel heel veel op het Engelse Lagerhuis! Patrick Lodiers interviewt medewerkers van uw bedrijf en leidt de discussie rond een flink aantal stellingen. Deze debatten kunnen naar wens in vorm variëren; Een programma van een half uur met diverse stellingen, korte blokken over de dag verspreid of een groot debatblok van een uur, in overleg is veel mogelijk! En als u ‘Order Order’ uitnodigt, kan Patrick ook dagvoorzitter zijn. Met ‘Order! Order!!’ zorgen we voor een programma waarin stevig gediscussieerd wordt over belangrijke thema’s die binnen uw organisatie spelen. Het is een uitgelezen kans om bijvoorbeeld nieuwe plannen op een energieke manier uit te leggen en met elkaar te bespreken wat vaak bij de koffieautomaat blijft hangen.

Elke stelling leidt hij in met een audio- of videofragment, een duidelijke presentatietekst of een kort interview met manager, portier, medewerker e.d. Natuurlijk zorgt hij voor een aftelklok en worden de stellingen in overeenstemming met u gemaakt. Samen met de organisatie zoekt hij de beste debatvorm. Gaan er bijvoorbeeld zes of vijftien mensen debatteren, of iedereen? En mag je je eigen mening verdedigen of word je in een voor- of tegenkamp gestopt? We adviseren je graag in de voorbereiding! En de jury? Dat kan iemand uit je eigen bedrijf zijn, maar je kunt ook aan een cabaretier denken. Wij denken met je mee.

Werkwijze
Voorafgaand aan het evenement komt Jan de Graaf (oud-samensteller van het Lagerhuis op NPORadio1 en oud-eindredacteur van Spijkers met Koppen NPORadio2) langs om met u samen te zoeken naar de goede stellingen. Idealiter spreek hij ook met iemand uit de kantine, een bewaker, een accountmanager… door breed te oriënteren, kunnen we inhoudelijke stellingen met wat luchtige afwisselen.

Oproep Patrick Lodiers: stem voor de donorwet

Patrick Lodiers showt Spaanders decor

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.