1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & ondernemer

Marian Spier

Marian Spier is ondernemer en bestuurder en heeft in de loop der jaren een divers portfolio van klanten opgebouwd. Denk bijvoorbeeld aan S4 Capital, Gemeente Amsterdam, Verenigde Naties, TED.com en verschillende ministeries. In al haar werk staat impact maken centraal. Zo startte ze in 2012 haar eigen bedrijf gespecialiseerd in het oplossen van complexe communicatievraagstukken in binnen- en buitenland. Marian geeft lezingen over de onderwerpen leiderschap, verandermanagement, communicatiestrategie, tech en ondernemerschap. Ze geeft anderen de moed om een verschil te maken, zowel op het podium als door middel van haar bedrijven. Marian Spier is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Marian Spier

Over Marian Spier

Van vrouwelijk ondernemerschap tot startups, spreker en dagvoorzitter Marian Spier is gedreven om anderen aan te moedigen en te inspireren. Dit doet ze als ondernemer, maar ook als spreker en dagvoorzitter. Van complexe materie maakt zij een pakkende boodschap, met als doel om de zaal te inspireren. Ze geeft het publiek mee dat ze het in zich hebben om een verschil te maken, en stoomt ze klaar om de changemakers van morgen te worden. 


Bestuurder, ondernemer en spreker

Marian Spier is bestuurder, ondernemer en spreker. In 2012 startte ze haar eigen bedrijf gespecialiseerd in het oplossen van complexe communicatievraagstukken in binnen- en buitenland. Daarmee bouwde ze een divers portfolio van klanten op. Denk bijvoorbeeld aan S4 Capital, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Justitie, Ministerie van Economische Zaken, de Gemeente Amsterdam, de Verenigde Naties en TED.com. Daarnaast begeleidt en traint ze vrouwelijke ondernemers uit Nederland, Polen, Hong Kong, Amerika, Algerije, het Caribisch gebied en Moldavië op het gebied van business development en communicatie.

In 2015 heeft Marian het eerste Female Startup Award Programma in Nederland opgericht. Ook is ze adviseur en bestuurslid van verschillende non-profitorganisaties, zoals het Van Gogh Museum, de VandenEnde Foundation en Rutgers.


Haar projecten zijn verschenen in verschillende media, waaronder de Harper’s Bazaar, Marie Claire, Forbes, The Guardian, NRC, Volkskrant, Glamour, Cosmopolitan, Het Parool en het FD.


In 2013, 2017 en 2019 werd Marian door Inspiring Fifty Nederland uitgeroepen tot een van de vijftig inspirerende vrouwen in de technologiesector. In 2018 won ze de EU Business Angel Award. In 2019 en 2020 werd ze door tijdschrift Opzij uitgeroepen tot een van meest invloedrijke vrouwen in het bedrijfsleven. Haar succes blijft niet onopgemerkt omdat ze in al haar werk waarde toevoegt aan anderen, en ze de ruimte geeft om zich volledig te ontplooien. Haar platform FEM-START, bijvoorbeeld, is een EdTech oplossing die de kloof op het gebied van funding voor vrouwelijke ondernemers moet dichten.


Lezingen

Van vrouwelijk ondernemerschap tot startups, Marian Spier is gedreven om anderen aan te moedigen en te inspireren. Van complexe materie maakt zij een pakkende boodschap, met als doel om de zaal te inspireren. Ze geeft het publiek mee dat ze het in zich hebben om een verschil te maken. Niet alleen als individu, maar ook als (toekomstige) ondernemer! Als dagvoorzitter zorgt ze voor gesprekken met inhoud, altijd met ruimte voor inspiratie. Ze verdiept zich graag in de materie van het desbetreffende thema en stelt kritische vragen. Marian zet het publiek aan het denken en geeft ze de handvatten om verandering teweeg te brengen. 


Boek Marian Spier bij het Sprekershuys!

Marian Spier is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, sport & motivatie en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Marian Spier boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Onderwijs, Leiderschap, Strategie, Verandermanagement, Ondernemen, Maatschappij, Technologie en ICT

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Gespreksleider

Tariefindicatie

€5000

Sessies

Lezing - Marian Spier

Marian Spier is gedreven om anderen aan te moedigen en te inspireren. Dit zie je dan ook duidelijk terug tijdens haar lezingen. Marian spreekt over onder andere vrouwelijk ondernemerschap, tech, startups, inclusiviteit en diversiteit. Een aantal mooie events waarbij Marian met liefde heeft gesproken zijn: ICRC Unconference, Evenement Esprit en UN Women.

Dagvoorzitter - Marian Spier

Als dagvoorzitter zorgt Marian ervoor dat het evenement op haar eigen manier wordt gepresenteerd. Als ondernemer probeert ze mensen aan te moedigen en te inspireren. Haar specialiteiten zijn: ondernemerschap, strategie, boardroom dynamics, inclusiviteit, diversiteit en het onderwijs.

The only way is up

Profile Marian Spier TEDx Amsterdam Women

Eregalerij: Marian Spier, TEDxAmsterdamWomen

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.