Sprekershuys logo

Vakgebied

Inspiratie&Creativiteit
Leiderschap
Ondernemen
Strategie
Verandermanagement
Persoonlijk ontwikkeling
Onderwijs
Maatschappij
Technologie & ICT
Business & Management
Communicatie & Media

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Sport & Motivatie
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Strategie
Creativiteit & Inspiratie
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 5.000

Biografie

Biografie

Marian Spier is bestuurder, ondernemer en spreker. In 2012 startte ze haar eigen bedrijf gespecialiseerd in het oplossen van complexe communicatievraagstukken in binnen- en buitenland.

Marian heeft een divers portfolio van klanten opgebouwd. Denk bijvoorbeeld aan S4 Capital, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Justitie, Ministerie van Economische Zaken, de Gemeente Amsterdam, de Verenigde Naties en TED.com. Daarnaast begeleidt en traint ze vrouwelijke ondernemers uit Nederland, Polen, Hong Kong, Amerika, Algerije, het Caribisch gebied en Moldavië op het gebied van business development en communicatie.

In 2015 heeft Marian het eerste Female Startup Award Programma in Nederland opgericht. Ook is ze adviseur en bestuurslid van verschillende non-profitorganisaties, zoals het Van Gogh Museum, de VandenEnde Foundation en Rutgers.

Haar projecten zijn verschenen in verschillende media, waaronder de Harper’s Bazaar, Marie Claire, Forbes, The Guardian, NRC, Volkskrant, Glamour, Cosmopolitan, Het Parool en het FD.

In 2013, 2017 en 2019 werd Marian door Inspiring Fifty Nederland uitgeroepen tot een van de vijftig inspirerende vrouwen in de technologiesector. In 2018 won ze de EU Business Angel Award. In 2019 en 2020 werd ze door tijdschrift Opzij uitgeroepen tot een van meest invloedrijke vrouwen in het bedrijfsleven.

In 2020 startte Marian Spier het platform FEM-START, een EdTech oplossing die de kloof op het gebied van funding voor vrouwelijke ondernemers moet dichten.


Boek Marian Spier bij het Sprekershuys!

Marian Spier is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, sport & motivatie en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Marian Spier boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
The only way is up
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer