Internationale vrouwendag 2021

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Collage vrouwelijke sprekers

Acht vrouwen in de spotlight

Ook dit jaar willen wij een aantal van onze topsprekers uitlichten op deze bijzondere dag. Al deze dames inspireren anderen met hun ervaringen, kennis en verhalen. Internationale Vrouwendag staat in het teken van de strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Elk jaar heeft deze speciale dag een thema. Vorig jaar was dit 'Vrijheid' en dit jaar is het thema 'Invloed met Impact'. Dit is een thema dat positiviteit uit dient te stralen. Het lijkt alsof mensen elkaar beoordelen en veroordelen in deze huidige tijd; we bekritiseren elkaar op sociale media. Dit gebeurt vaak zonder enige besef van het taalgebruik dat we op anderen afvuren. Verdraagzaamheid lijkt steeds verder weg te drijven terwijl juist in deze tijden saamhorigheid een waardevol goed kan zijn. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om de wereld een beetje mooier te kleuren, vooral in deze periode!

Voor al onze vrouwelijke (en mannelijke) toppers check het kopje sprekers op onze website!
#heldinnen #lekkermetdemeiden #internationalevrouwendag #internationalwomensday #sprekers #sprekershuys

Pauline de Wilde

Pauline de Wilde is een krachtige en ervaren spreker en dagvoorzitter. Ze weet haar economische achtergrond perfect te combineren met haar persoonlijke flair. Zij is een van onze absolute topsprekers. Boek Pauline hier!

Ann - Lynn Hamelink

Ann-Lynn Hamelink spreekt over onderwerpen als leiderschap, duurzaamheid en klimaat. Als economisch journalist is ze dol op alles met cijfers, maar wil ze vooral ook het verhaal achter deze cijfers leren kennen. Boek Ann-Lynn hier!

Talitha Muusse

Talitha Muusse adviseert bedrijven over duurzaamheid, generaties, leiderschap, talentontwikkeling en de samenwerking met de jongere generatie. Ook is zij de drijvende kracht achter verschillende initiatieven zoals de Energieboot, Blikverruimers en de Duurzame Jonge 100. Sinds kort presenteert Talitha elke zondagavond samen met journalist Sven Kockelmann de talkshow Op1. Boek Talitha hier!

Marian Spier

Marien Spier is ondernemer en bestuurder en Marian geeft lezingen over de onderwerpen leiderschap, verandermanagement, communicatiestrategie, tech en ondernemerschap. In 2020 startte ze het platform FEM-START, een EdTech oplossing die de kloof op het gebied van funding voor vrouwelijke ondernemers moet dichten. Boek haar hier!

Irma Sluis

Irma Sluis is tolk Nederlandse Gebarentaal en daarnaast trainer, consultant, mentor en spreker. Irma werd een nationale bekendheid door het tolken van de persconferenties over de coronacrisis naar Nederlandse Gebarentaal. Bekijk hier haar sprekersprofiel!

Marijke Roskam

Marijke Roskam is een scherpe, nuchtere en inhoudelijk sterke dagvoorzitter mét humor. Als mediatrainer helpt ze directeuren en andere professionals met het vertellen van hun verhaal. In de rol van adviseur denkt ze kritisch mee over campagnes en uitingen. Boek haar hier!

Lucia Rijker

Lucia Rijker is spreker en geeft lezingen over de onderwerpen sport & motivatie, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling, lifestyle & health en rechten voor vrouwen. Daarnaast is Lucia actrice en voormalig kickbokser en motiveert, inspireert en coacht ze met alle liefde. Boek haar hier!