1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & meervoudig kampioen (kick)boksen

Lucia Rijker

Lucia Rijker is meervoudig kampioen boksen en kickboksen. Bij het grote publiek is ze bekend van de film Million Dollar Baby en het tv-programma Dream School, waarin ze schoolverlaters coacht en inspireert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Tijdens haar lezingen deelt ze haar eigen verhaal en ervaringen en vertelt ze alles over doorzettingsvermogen en motivatie. In haar kickbokscarrière won ze vier wereldtitels. Lucia Rijker is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Lucia Rijker

Over Lucia Rijker

Lucia Frederica Rijker, oftewel ‘Lady Tyson’ deed vroeger al aan judo, maar begon op haar vijftiende met kickboksen, waarmee ze vier wereldtitels won. Na het winnen van die titels legde Lucia haar focus op boksen waarin ze nog eens twee wereldtitels behaalde. Ze is nu niet meer in de boksring te vinden. Haar laatste gevecht was dan ook in 2004.


Actrice

Naast haar bokscarrière maakte Lucia ook carrière als actrice. Ze speelde achtereenvolgens in de documentaire Shadow Boxers, de film Rollerball, de televisie series JAG en the L Word. In 2004 speelde ze de grote rol van ‘Billie the Blue Bear’ in de film Million Dollar Baby. Ook was ze te bewonderen in de documentaire 'Bittersweet' die gaat over de Australische bokser Diana Prazak en haar trainer, Lucia herself.


Dream School

In de jaren daarna was Lucia te zien in verschillende tv-programma’s zoals 71° Noord en Sterren Springen. Als trainer/coach was ze te zien in het programma Veronica's Fightmaster. Sinds 2017 is Lucia te zien als coach in het tv-programma Dream Schoo’ waarin zij schoolverlaters opnieuw probeert te inspireren om zichzelf te ontwikkelen. Ze heeft dus niet alleen een grote bokscarrière, maar ook een televisiecarrière waar je u tegen zegt.


Lucia als spreker

Lucia is een energieke spreker die, door al haar ervaringen, vol inspiratie kan vertellen over onder andere motivatie en hoe om te gaan met tegenslagen. Haar presentaties zitten vol creativiteit, spiritualiteit en tools om beter te focussen en je doelen te bereiken.


Boek Lucia Rijker bij het Sprekershuys!

Lucia Rijker is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van mens & maatschappij, sport & motivatielifestyle & health, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Lucia Rijker boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Acteren, Sport, Storytelling, Energie, Teamwork

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€4500

Sessies

Lezing Lucia Rijker

Lucia wil met haar lezing inspireren en motiveren. Ze vertelt hoe je je focus kunt leggen op wat jij wil. Het leven zit niet altijd mee, dus ook vertelt Lucia hoe om te gaan met tegenslagen en hoe jij jouw doelen kunt bereiken. In haar lezing maakt ze gebruik van haar verleden. Ze deelt haar eigen verhaal en ervaringen en kan je alles vertellen over doorzettingsvermogen en motivatie. Lucia geeft lezingen maar ook workshops en trainingen.

Nina deelt haar verhaal en dat raakt Lucia keihard | DREAM SCHOOL 2021 | NPO 3 TV

Lucia Rijker over haar plek in de International Boxing Hall of Fame

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.