Vakgebied

Energie
Teamwork
Acteren
Storytelling
Sport

Thema's

Mens & Maatschappij
Sport & Motivatie
Lifestyle & Health
Teambuilding
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 5.400

Biografie

Biografie

Lucia Rijker is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen sport & motivatie, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling, lifestyle & health en rechten voor vrouwen. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Lucia Frederica Rijker, oftewel ‘Lady Tyson’ deed vroeger al aan judo, maar begon op haar vijftiende met kickboksen, waarmee ze vier wereldtitels won. Na het winnen van die titels legde Lucia haar focus op boksen waarin ze nog eens twee wereldtitels behaalde. Ze is nu niet meer in de boksring te vinden. Haar laatste gevecht was dan ook in 2004. In datzelfde jaar speelde ze de grote rol van ‘Billie the Blue Bear’ in de film Million Dollar Baby. In de jaren daarna heeft Lucia in nog een film gespeeld en was ze te zien in verschillende tv-programma’s zoals 71° Noord, Dreamschool en Sterren Springen. Ook was ze te bewonderen in de documentaire 'Bittersweet' die gaat over de Australische bokser Diana Prazak en haar trainer, Lucia herself. Ze heeft dus niet alleen een grote bokscarrière, maar ook een televisiecarrière waar je u tegen zegt.

Lucia is een energieke spreker die, door al haar ervaringen, inspirerend kan vertellen over onder andere motivatie en hoe om te gaan met tegenslagen.

Lees meer
Lucia Rijker inhuren als spreker bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer