Vakgebied

Energie
Teamwork
Acteren
Storytelling
Sport

Thema's

Mens & Maatschappij
Sport & Motivatie
Lifestyle & Health
Teambuilding
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Spreker

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Lucia Frederica Rijker, oftewel ‘Lady Tyson’ deed vroeger al aan judo, maar begon op haar vijftiende met kickboksen, waarmee ze vier wereldtitels won. Na het winnen van die titels legde Lucia haar focus op (gewoon) boksen waarin ze nog eens twee wereldtitels behaalde. Lucia is nu niet meer in de boksring te vinden. Haar laatste gevecht was dan ook in 2004.

In datzelfde jaar speelde ze de grote rol van ‘Billie the Blue Bear’ in de film Million Dollar Baby. In de jaren daarna heeft Lucia in nog een film gespeeld en was ze te zien verschillende tv-programma’s zoals 71° Noord, Dreamschool en Sterren Springen.

Ook was ze te bewonderen in de documentaire Bittersweet die gaat over de Australische bokser Diana Prazak en haar trainster Lucia Rijker. Zo zijn er, samen met de genoemde, nog meer televisieprogramma’s waaraan Lucia aan heeft meegewerkt. Niet alleen een grote bokscarrière dus, maar ook een televisie carrière waar je u tegen zegt.

Lucia is een energieke spreker die, door al haar ervaringen, inspirerend kan vertellen over onder andere motivatie en hoe om te gaan met tegenslagen.

Lucia is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen motivatie, teamsport en rechten voor vrouwen. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Lucia Rijker inhuren als spreker bij het Sprekershuys
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer