BLOG | Internationale Dag van de Samenwerking

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Zes sprekers lachend

Huysgenoten die weten hoe belangrijk het is goed samen te werken

Internationale Dag van de Samenwerking

De eerste zaterdag van juli is het Internationale Dag van de Samenwerking, een dag die staat voor de rol van samenwerking in de economische, sociale en culturele ontwikkeling.

Beter teamwork tussen mensen en bedrijven: deze huysgenoten weten daar alles van. Of het nu in de keuken, op het veld, of binnen het onderwijs is - geen enkele groep is hetzelfde en succesvol en efficiënt coöpereren is dan ook een vak apart. Door samen te werken kan iedereen zijn ideeën, skills en creativiteit samenvoegen om tot oplossingen te komen en doelen te bereiken.

Bij het Sprekershuys werken we ook continue samen als team en met onze huysgenoten om evenementen met impact neer te zetten. Benieuwd wat onze huysgenoten te vertellen hebben over samenwerking? Wij stellen ze graag aan je voor!

Ron Blaauw

Chef-kok Ron Blaauw behoort al jaren bij de beste chefs in Nederland en weet wat het is om een team aan te sturen in hectische omstandigheden. Inmiddels is Ron culinair ondernemer en inspireert hij iedereen met een passie voor ondernemen en doorzettingsvermogen. Doelgericht samenwerken is de kern van een goede keuken en daar leert hij je alles over in zijn workshop.

Klik hier voor het sprekersprofiel van Ron Blaauw.

Ruud Gullit

Ruud Gullit is een voormalig voetballer en coach. Hij maakte deel uit van de gouden generatie die in 1988 Europees kampioen werd. Zijn ervaringen in de topsport deelt hij als spreker, waarin hij duikt in verschillende vormen van teambuilding, samenwerken en omgaan met tegenslag.

Klik hier voor het sprekersprofiel van Ruud Gullit.

Lucia Rijker

Lucia Rijker is actrice, voormalig kickbokser en motiveert, inspireert en coacht. Als spreker vertelt ze haar eigen verhaal en ervaringen en vertelt ze alles over doorzettingsvermogen en motivatie. Lucia heeft in haar carrière veel samengewerkt, bijvoorbeeld als actrice, in haar show ‘’Dreamschool’’ kun je ook een geweldige samenwerking zien in hoe zij dingen aanpakt en oplost!

Klik hier voor het sprekersprofiel van Lucia Rijker.

Kim Lammers

Kim Lammers is bekend door haar hockeycarrière, speelde 200 interlands en scoorde 124 doelpunten voor Oranje. Tijdens haar hockeycarrière beleefde zij hoogte- en dieptepunten. Dat een goede samenwerking key is om je doelen te behalen is voor haar geen geheim. Kim geeft presentaties en trainingen voor teams die gericht op teamontwikkeling en leiderschap.

Klik hier voor het sprekersprofiel van Kim lammers

Rico Bakker

Rico Bakker is de bedenker van de 'Slechte Ideeën' podcast en tevens spreker over de thema's creativiteit en wendbaarheid. In zijn sessies laat hij teams graag nadenken en samenwerken en patroondoorbrekend denken door 'slechte ideeën' op papier te zetten, die juist grote oplossingen teweeg brengen.

Klik hier voor het sprekersprofiel van Rico Bakker.

Sander Aarts

Sander Aarts is voormalig leidinggevende bij de Nederlandse Special Forces, ondernemer, spreker en auteur van de bestseller ‘Niet te breken’. Sander spreekt onder andere over (persoonlijk) leiderschap en teamwork. Hoe ga je als team om met moeilijke en snel veranderende omstandigheden? Met zijn unieke verhaal neemt Sander het publiek mee.

Klik hier voor het sprekersprofiel van Sander Aarts.