1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & auteur

Sander Aarts

Sander Aarts is voormalig leidinggevende bij de Nederlandse Special Forces, waar hij in totaal 16 jaar lang heeft gediend, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden, ondernemer, spreker en auteur van de bestseller ‘Niet te breken’ en 'De moed om te leiden'. Hij is onder andere opgeleid als marinier, commando, kikvorsman, sniper, antiterreurspecialist, medic, vrijeval-parachutist, jungle-instructeur, teamleider en duikleider. Een man met genoeg ervaring dus. Hij spreekt onder andere over (persoonlijk) leiderschap, teamwork, presteren onder druk en weerbaarheid. Sander Aarts is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Sander Aarts

Over Sander Aarts

Sander Aarts wordt beschouwd als een van de best getrainde militairen van de Nederlandse Special Forces. In totaal heeft hij 16 jaar bij de Special Forces gediend en daarbij verschillende leidinggevende functies bekleed. Sander is onder andere opgeleid als marinier, commando, kikvorsman, sniper, antiterreurspecialist, medic, vrijeval-parachutist, jungle-instructeur, teamleider en duikleider. Voor zijn diensten binnen de Special Forces en daarbuiten is Sander in 2018 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden.


Special Forces Vips

Zelf je mentale weerbaarheid verbeteren? Sander zette zijn lessen en ervaringen uit zijn tijd bij de Special Forces op papier in zijn, inmiddels bestseller boeken, 'Niet te breken' en 'Missie Minset'. Hij was ook te zien in het tv-programma Special Forces Vips, waarin hij BN'ers meeneemt in de zwaarste militaire training van de Special Forces.


Sander als spreker

Hoe bereiden teams van de Special Forces zich voor op de meest complexe missies? Hoe blijf je weerbaar onder de moeilijkste omstandigheden? Hoe gaan antiterreurteams om met snel veranderende omstandigheden? Met zijn unieke verhaal neemt Sander het publiek mee in de wereld van de Special Forces!

Boek Sander Aarts bij het Sprekershuys!

Sander Aarts is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, sport & motivatie en lifestyle & health. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Sander Aarts boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, Leiderschap, Verandermanagement, Teambuilding

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€5350

Sessies

Lezing - Succesfactoren uit de Special Forces

Hoe bereiden teams van de Special Forces zich voor op de meest complexe missies? Hoe blijf je weerbaar onder de moeilijkste omstandigheden? Hoe gaan antiterreurteams om met snel veranderende omstandigheden? Met zijn unieke verhaal neemt Sander het publiek mee in de wereld van de Special Forces!

Kies groei boven comfort.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.