1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Kim Lammers

Spreker Kim Lammers is bekend door haar hockeycarrière. Zo speelde ze 200 interlands en scoorde ze 124 doelpunten voor Oranje. Ze weet vanuit haar passie voor hockey krachtig te vertellen over doorzettingsvermogen, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Ze gelooft namelijk dat iedereen het in zich heeft om met hun talenten impact te maken en is er ook van overtuigd dat je dit niet alleen bereikt, maar door effectief samen te werken. Als spreker koppelt ze een motiverende boodschap aan haar ervaringen in de sport. Het resultaat? Een geïnspireerd publiek. Kim is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys.

...Kim Lammers

Over Kim Lammers

Kim Lammers weet als spreker hoe ze je bewust maakt van wat je in huys hebt, of dat nou jouw specifieke eigenschappen zijn of het talent binnen jouw team. Ze moedigt je aan om doelgericht te zijn en samen met anderen van je dromen werkelijkheid te maken. Haar lezingen zorgen ongetwijfeld dat je in de startblokken staat om jouw doelstellingen te bereiken.


Sportcarrière

Kim Lammers is een doorzetter. Ze maakte al sinds 2002 deel uit van het Nederlandse Hockey elftal en heeft tijdens haar carrière zowel hoogte- als dieptepunten beleefd. Vlak voor de Olympische Spelen in 2008 kreeg ze bijvoorbeeld een zware knieblessure. Ze zag dit niet als tegenslag, maar juist als een kans om het heft in eigen handen te nemen en terug te knokken. Haar doorzettingsvermogen werd beloond met een gouden plak tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012.

Naast 200 interlands gespeeld te hebben en 124 gescoorde doelpunten voor Oranje werd ze in 2006 en 2014 Wereldkampioen met het Nederlands elftal. Tijdens het WK in Den Haag werd haar doelpunt als mooiste van het toernooi bekroond. Kim Lammers inspireert anderen met haar verhaal om door te zetten, groot te dromen en daar hun werkelijkheid van te maken.


Teamontwikkeling en leiderschap

Kim kent als hockeyster het belang van teamwerk, teamontwikkeling en leiderschap om gezamenlijk doelen te bereiken. Ze is na haar hockeycarrière ook werkzaam geweest bij verschillende bedrijven en geeft naast presentaties ook trainingen voor teams gericht op teambuilding. Door middel van haar werk geeft ze teams de handvatten die zij nodig hebben voor een duidelijke missie, om heldere doelen te stellen en voor open en eerlijke communicatie binnen de groep. Kim is te beluisteren in de podcast 'Aanvoerders', waar ze in gesprek gaat over de gemene deler in een sterk team: de aanvoerder.


Boek Kim Lammers bij het Sprekershuys!

Kim Lammers is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en spreekt over de onderwerpen leiderschap, sport en motivatie, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Kim Lammers boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Coaching, Groepsdynamica, Leiderschap, Samenwerken, Omgaan met tegenslagen, Doorzettingsvermogen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€2950

Sessies

Kim Lammers Lezing

Kim is een echte teamplayer. Ze weet het beste uit zichzelf te halen, maar ook uit de mensen om haar heen. Haar missie? Mensen laten zien wat er mogelijk is. Dit doet ze door anderen te inspireren om door te zetten, hun talenten te gebruiken en samen te werken met anderen zodat dromen werkelijkheid worden. Benieuwd naar wat jij in huys hebt? Hoe je als team kunt ontwikkelen? Kim geeft je de tools die je daarvoor nodig hebt.

This is your life. Do what you love and do it often. Live your dream and share your passion!

"Ooggymnastieken" met Kim Lammers - RTL LATE NIGHT

Compilatie Presentatie 'van Brons naar Goud' Kim Lammers

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.