1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Dominique Schreinemachers

Dominique Schreinemachers is spreker en panellid. Haar achtergrond als militair vlieger, bemiddelaar, entrepeneur én haar expertise in gedragspsychologie resulteert in transformerende ervaringen. Ze deelt haar lessen en leert je op een andere manier kijken naar het leven, naar elkaar, naar je team en vooral naar jezelf. Dominique is één van de weinige vrouwelijke militair vliegers van de Luchtmacht. Haar verhalen over werken onder hoge druk in oorlogsgebieden als een van de weinige vrouwelijke luchtmachtpiloten, opgeleid door Vietnamveteranen in de VS, zijn niet alleen boeiend maar ook diep motiverend. Met haar bedrijf, de Boost Company, brengt Dominique haar rijke ervaring in leiderschapsvaardigheden, teamwork en persoonlijke groei. Dominique Schreinemachers is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Dominique Schreinemachers

Over Dominique Schreinemachers

Dominique Schreinemachers is spreker en panellid. Haar achtergrond als militair vlieger, bemiddelaar, entrepeneur én haar expertise in gedragspsychologie resulteert in transformerende ervaringen. Ze deelt haar lessen en leert je op een andere manier kijken naar het leven, naar elkaar, naar je team en vooral naar jezelf.


Ervaring

Dominique is één van de weinige vrouwelijke militair vliegers van de Luchtmacht. Haar verhalen over werken onder hoge druk in oorlogsgebieden als een van de weinige vrouwelijke luchtmachtpiloten, opgeleid door Vietnamveteranen in de VS, zijn niet alleen boeiend maar ook diep motiverend. Met haar bedrijf, de Boost Company, brengt Dominique haar rijke ervaring in leiderschapsvaardigheden, teamwork en persoonlijke groei. Dominique Schreinemachers is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.


Boek Dominique Schreinemachers bij het Sprekershuys!


Dominique Schreinemachers is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys. Zij spreekt over Leiderschap, Teambuilding, Verandermanagement, Persoonlijke Ontwikkeling en Gedragspsychologie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Dominique Schreinemachers boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Communicatie, Gedragsverandering, Samenwerken, Mentale kracht, Veiligheid

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

€4500

Sessies

Behavoriol Insights

Haar uitgebreide ervaringen dienen als inspiratie voor haar bijzondere toespraken. Ze boeit en raakt haar publiek emotioneel als ze vertelt over haar buitengewone training en inzet. Ze deelt haar lessen en leert je op een andere manier naar het leven, naar elkaar, naar je team en vooral naar jezelf kijken.

Our most powerful ally is our mindset and it’s completely under our control.

Airforce pilot Dominique

Mooiste meisje van de klas

...
Dominique is al een paar keer ‘ingevlogen’ bij verschillende sessies van onze organisatie. En of er nou medewerkers in het publiek zitten, managers of onze klanten, bij events en bij trainingen – het resultaat is iedere keer hetzelfde: impact, energie en inspiratie. Mensen zitten op het puntje van hun stoel, worden geraakt en aan het denken gezet. Zowel op menselijk, als op professioneel vlak. Met als gevolg goede inhoudelijke discussies en gesprekken nadien. Heel fijn om mee samen te werken.
Frederike Godron | Senior Adviseur Marketing & Communicatie TKP
...
Dominique heeft bij de aftrap van het nieuwe jaar een presentatie voor onze hele organisatie gegeven. Dat deed zij op zeer inspirerende wijze en met een hele fijne energie. Haar verhaal was indrukwekkend en kwam bij iedereen echt binnen. Ik heb de dagen daarna veel collega’s gesproken en die waren zonder uitzondering zeer te spreken over deze presentatie. Dominique heeft zaadjes gepland bij mijn collega’s en mijzelf, iets dat we vooraf als een doel hadden gesteld. Ook was er na afloop een breed besef hoe bijzonder en waardevol het werken bij Defensie is.
Roel Hellemons | CEO Eindhoven Airport
...
Met haar indrukwekkende inspirerende speech benadrukt Dominique de noodzaak en waarde van teamwork en motiveert zij om nét dat stapje extra te zetten voor je teamgenoten en medemens. Tijdens de Boostcamp leren de deelnemers hun kwaliteiten en valkuilen goed kennen en leren zij dat zij persoonlijk en als team veel meer kunnen dan ze aanvankelijk zouden denken. De trainers van de Boost Company kijken door hun ervaring al snel door “maskers” heen en kunnen waar nodig een spiegel voorhouden. Een bijzondere kans dus voor de deelnemers om zich zowel op persoonlijk vlak als op teamniveau verder te ontwikkelen.
Myrthe Uittenbogaard | Advocaat & Senior Coach Lawyers Academy Lowers & Loeff

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.