1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Keynote spreker

Pascal Coppens

Pascal inspireert door het nieuwe China te onthullen via associaties en beeldspraak die bijblijft. Op een enthousiaste, authentieke en constructieve manier brengt hij eenvoudig in kaart hoe te overleven in een China dat tegen 2030 de wereldleider wil zijn in innovatie. Pascal Coppens is naast Sinoloog en doorwinterde entrepreneur, een internationaal keynote spreker over Chinese innovatie. Hij is expert op het gebied van bussines & management en economie & financiën. Pascal Coppes is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Pascal Coppens

Over Pascal Coppens

Pascal Coppens reist (wanneer mogelijk) de wereld rond en deelt zijn expertise en ervaring als spreker bij The London Business School en verschillende grote organisaties. Pascal Coppens zijn verhaal gaat veel verder dan zakendoen in China. Zijn keynote neemt jou mee op een innovatie reis naar the “Day After Tomorrow” die China al heeft omarmd. Om niet stil te vallen, moet je je blijven inspireren op succesvolle bedrijven, modellen en ondernemers; en die vind je vandaag vooral in China. Ben jij er klaar voor om de zakenwereld en consument van overmorgen te ontdekken? "Open, Sesame!"


Wereldwijde marktleiders

Chinese bedrijven hebben zich in geen tijd opgewerkt tot wereldwijde marktleiders in de meeste sectoren. Ze richten nu hun pijlen op het Westen en komen met enorme middelen en toewijding. Voor onze Westerse bedrijven zal die impact van China’s globale ambities veel groter worden dan AI of Blockchain. Zijn we Chinabestendig? Om voorop te blijven, is het voor ondernemingen en managers dringend tijd om te verstaan hoe je nieuwe Chinese concurrenten en partners innoveren en denken.


Oneindigheid

Pascal wijst je de weg hoe Chinezen denken in termen van oneindigheid. Hij vertelt hoe Chinezen andere innovatie modellen hanteren om ons voorbij te steken. Hij toont aan hoe wij kunnen leren van Chinese samenwerkingen, klantgerichtheid, en digitalisatie. Pascal spreekt met enorme passie over hoe Chinese bedrijven vandaag artificiële intelligentie absorberen in hun maatschappij.


Opportuniteit

Moeten wij schrik hebben van China of is het een opportuniteit? Welke sterktes hebben wij en waar liggen onze mogelijkheden om samen te werken? Moeten wij ons zorgen maken over de opkomende Chinese macht? Wat betekent privacy en intellectuele eigendom in China? Op al die vragen geeft Pascal een verhelderend, vaak onverwacht antwoord.


Boek Pascal Coppes bij het Sprekershuys!

Pascal Coppes is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van business & management en economie & financiën. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Pascal Coppes boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Mobiliteit, Innovatie, Onderwijs, Gezondheid, Media, Digitaal, Retail, Klantgerichtheid, Veiligheid, Stad en stedenbouw

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

€6900

Sessies

Lezing Pascal Coppens

Pascal inspireert door het nieuwe China te onthullen via associaties en beeldspraak die bijblijft. Pascal Coppens reist (wanneer mogelijk) de wereld rond en deelt zijn expertise en ervaring als spreker bij The London Business School en verschillende grote organisaties. Zo kan hij ook binnen jouw organisatie zijn expertise delen. De lezing van Pascal gaat verder dan zakendoen met China. Pascel neemt je mee in zijn verhaal “The Day After Tomorrow”. Een begrip dat China al met open armen ontvangen heeft! Leer van Pascal hoe je in beweging blijft binnen jouw organisatie, succesvol te blijven of te worden en modellen die worden toegepast binnen Chinese organisaties.

Can India become the next China? Could India become the next factory of the world?

Can China catch up with US on semiconductors? - Pascal's China Lens week 36

...
Maria Collura / Senior Country Advisor at BNP Paribas Fortis
“I would like to thank you for your participation as a speaker to the International business Coaches Meeting earlier this week. Your amazing presentation has been very much appreciated!”

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.