1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko kreeg landelijke bekendheid door haar vertolking van de rol van Isabella Kortenaer in de soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Haar werk als actrice combineerde ze met de studies Politicologie en Ruslandkunde aan de Universiteit Leiden. Ze weet complexe onderwerpen zowel op het witte doek als naar het publiek toe te vertalen, en moedigt je aan om een scherpe blik te werpen op mens & maatschappij, leiderschap, gezondheid en ondernemen. Victoria Koblenko is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer en panellid bij het Sprekershuys.

...Victoria Koblenko

Over Victoria Koblenko

Victoria Koblenko geeft het publiek altijd een krachtige boodschap mee, of dat nou op het witte doek of op het podium is. Ze raakt, inspireert en geeft je een blik op hoe we samen impact kunnen maken. Victoria Koblenko is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer en panellid bij het Sprekershuys.


Achtergrond 

Op haar dertiende verhuisde zij met haar familie naar Nederland waar ze een gymnasiumopleiding volgde aan het Krimpenerwaard College. Ondanks haar aanvankelijke onbekendheid met de Nederlandse taal behaalde ze haar diploma in vijf jaar. Naast Nederlands spreekt Koblenko Russisch, Oekraïens, Engels, Frans en Duits. In combinatie met haar achtergrond in Politicologie weet ze pakkende verhalen te vertellen aan een breed publiek. Ook zet ze zich graag in voor het klimaat en de maatschappij, bijvoorbeeld door middel van haar werk als ambassadeur van NCDO en vrijwilligerswerk voor slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. 


Van Actrice tot Columnist 

Al tijdens haar middelbareschooltijd werkte ze mee aan reclamespotjes, maar we kennen haar natuurlijk allemaal van de populaire soapserie 'Goede Tijden, Slechte Tijden’. Na een succesvolle auditie bij het castingbureau Harry Klooster, kreeg Victoria vrij snel een rol in de serie en hiermee landelijke bekendheid. Daarnaast gaf de rol in GTST haar de mogelijkheid om haar studie te financieren. Tegenwoordig kennen we haar van F*ck de liefde 2 (2022), Ik Wist Het (2022) en Alles is zoals het zou moeten zijn (2020). Victoria Koblenko houdt het niet bij acteerwerk. Zo presenteerde ze het televisieprogramma Spuiten en Slikken (2014) en schreef ze als columnist vier jaar lang stukken voor Metro en Trouw. In 2020 verruilt Victoria Koblenko het televisiewerk voor een theaterproductie: samen met powervrouwen Anouk Maas en Tanja Jess staat Victoria in het voorjaar op de planken met de komedie ‘Mijn man begrijpt me niet’. Ze heeft ook een passie voor gezondheid, iets waar ze graag over deelt. In april 2023 verschijnt het boek dat ze samen met dr. Ludidi schreef over intermittent fasten. De kracht van Victoria ligt in het feit dat ze, in alles wat ze doet, een krachtige boodschap verwerkt en het publiek keer op keer weet te inspireren.  


Maatschappelijk betrokken

Victoria zet zich in voor onderwerpen die haar aan het hart gaan. Zo heeft ze zich afgelopen jaar ingezet om het leed van de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne te verlichten. Ze werkte fulltime als vrijwilliger en startte samen met haar man een GoFundMe op voor generatoren in Oekraïne. Daarmee haalde ze maar liefst 350 000 euro op! Ook was ze vaak te gast bij talkshows om de culturele en historische nuances van de oorlog in kaart te brengen. Ze is vastberaden om te helpen, en doneert de opbrengsten van haar lezingen over ‘Zelensky: public speaking en professionaliteit in PR’ volledig aan hulpacties voor Oekraïne.


Boek Victoria Koblenko bij het Sprekershuys!

Victoria Koblenko is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer en panellid. Ze is gespecialiseerd in een breed aantal thema’s zoals leiderschap, ondernemen en mens & maatschappij. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Victoria Koblenko boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Rusland, Klassieke muziek, Mode

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Panellid

Tariefindicatie

€5000

Sessies

Victoria Koblenko Presentator

Hoe Victoria presenteert? Ze is scherp, professioneel, vriendelijk en presenteert met flair. Van mode tot politiek: Victoria geeft het publiek altijd stof tot nadenken en krijgt ze op interactieve wijze mee in het verhaal.

Victoria Koblenko Dagvoorzitterschap

Vanuit haar studie Politicologie weet Victoria vragen te stellen die de diepte in gaan. Deze kennis neemt ze mee als ze op het podium staat als dagvoorzitter. Ze weet het beste uit sprekers naar boven te halen, geeft ze de ruimte om het publiek te inspireren en verbindt ze op interactieve wijze met het publiek.

Victoria Koblenko Lezing

Victoria is scherp, alert, kundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze geeft bijvoorbeeld op een duidelijke manier inzicht in de Russische politiek en wat er zich afspeelt op internationaal niveau. Victoria is maatschappelijk betrokken, open en nodigt het publiek uit om mee te denken aan complexe vraagstukken. Dit doet ze op internationaal vlak, dankzij haar kennis van de Russische, Oekraïense, Nederlandse, Engelse, Franse en Duitse taal.

Sometimes you have to do something bad to stop you from doing something worse.

DE FAVORIETE COCKTAIL VAN VICTORIA KOBLENKO? 'ALS HET MAAR EEN STEVIGE IS' - &C

VICTORIA KOBLENKO over RELATIETHERAPIE, HERSENEN HERPROGRAMMEREN en BIOHACKEN | EFFE RELATIVEREN

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.