1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Martine Hauwert

Als presentatrice werkt Martine voor TV, Radio, video en (online) events. Haar nieuwsgierigheid en de wil om verhalen te delen geeft ruimte voor nieuwe uitdagingen. Martine haar werkwijze is gebaseerd op nieuwsgierigheid, meer dan 15 jaar media-ervaring bij onder andere RTL4 en Ziggo, enthousiasme en een goede portie empathisch vermogen. Daarnaast is een goede voorbereiding belangrijk voor haar. Alleen zo kom je samen tot een goed eindresultaat. Martine is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij en onderwijs. Martine Hauwert is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Martine Hauwert

Over Martine Hauwert

Als klein meisje werd Martine Hauwert geboren in Amsterdam met een Nederlandse vader en Poolse moeder. Door haar roots werd ze naast het stadsleven ook opgevoed met veel natuur, dieren en puur eten. Vanaf haar vierde droomde Martine al van een carrière als presentatrice, zangeres en danseres en was ze stiekem in haar slaapkamer al allerlei shows aan het oefenen. Niet wetende dat later die dromen ooit ook echt uit zouden komen.

Op haar 15e, aan het begin van haar danscarrière, kreeg ze een heftige blessure en belandde ze voor een paar maanden in een rolstoel. Achteraf gezien was dit een geluk bij een ongeluk omdat ze hierdoor anders met haar lijf en gezondheid moest omgaan. Ze begon te leven als een topsporter, creëerde focus en door haar ambitie om haar dromen op dans-, zang- en presenteergebied waar te maken groeide dit des te meer.


Begin van haar carrière

Na tien jaar als professioneel danseres en zangeres te hebben gewerkt (voor artiesten als Jamai, Ruth Jacott & Edsilia Rombley en TV-programma’s als X-Factor, Idols en Symphonica in Rosso) heeft Martine in 2007 de gok genomen om naar een casting te gaan en een screentest te doen als presentatrice voor een RTL4-programma. Dat ze het toen zou worden, uit 200 kandidaten, had ze nooit verwacht en zo begon haar carriere als presentatrice. Haar droom van vroeger werd werkelijkheid en vanaf dat moment is Martine zich volledig gaan focussen op het presenteren en interviewen. Waarom? Omdat het haar passie is om verhalen te kunnen delen, een brug te slaan tussen het onderwerp en het publiek en mensen te informeren of inspireren.


Presenteren

Als presentatrice heeft Martine inmiddels verschillende RTL4-programma’s gepresenteerd waaronder 'Mijn man kan niet dansen' met Humberto Tan, 'Intuitie', 'Life is Beautiful' en drie jaar lang 'Mijn leven, mijn gezondheid'. Het meest recente programma voor RTL4 is het reisprogramma 'Ontdek Curacao'. Daarnaast was Martine dagelijks te zien als presentatrice van Telegraaf TV waar ze dagelijks het nieuws en shownieuws presenteerde. Regelmatig doet ze ook verslaggeving en interviews met experts en artiesten zoals de 'Ladies of Soul' reportages voor Ziggo, 'De Gouden Radioring' en presenteerde ze samen met Jaap Jongbloed 'Vermist' (beide voor de NPO). Sinds 2007 presenteert Martine met grote regelmaat (online) events in het land, onder andere voor Philips, KVK, Nederlandse Loterij, Pathé en Heijmans en verschillende beurzen zoals de Gezondheidsbeurs, Margriet Winterfair, Hoofdpodium van de Huishoudbeurs en concerten en festivals zoals 'Share a Perfect Day'.


Radio

Radio is iets wat Martine van kinds af aan veel luisterde en waarin muziek en mooie verhalen beide aan bod komen. Onlangs is ze een nieuwe uitdaging aangegaan en presenteert ze op New Business Radio verschillende programma's. Zo interviewt ze verschillende ondernemers over het ondernemerschap, hun missie, de leerpunten en de toekomst.


Martine als dagvoorzitter

Door haar achtergrond neemt Martine haar liefde voor de natuur en dieren, muziek, beweging, zelfontwikkeling, topsport en gezondheid dagelijks mee in haar leven. Daarnaast draagt ze graag haar steentje bij en wordt ze regelmatig ingezet voor goede doelen zoals het WNF, Vier Voeters, KWF et cetera.

Martine vindt het een eer om op deze manier en via verschillende kanalen (events, video, radio, TV en goede doelen) verhalen te delen en hiermee mensen te informeren en inspireren. Ze denkt graag van te voren met je mee om het event zo succesvol mogelijk te laten verlopen!

Boek Martine Hauwertbij het Sprekershuys!

Martine Hauwert is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, onderwijs en sport & motivatie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Martine Hauwert boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, Onderwijs, Zorg, Duurzaam ondernemerschap, Leiderschap, Wetenschap, HR, Kunst & Cultuur, HRM, Strategie, Verandermanagement, Ondernemen, Maatschappij, Technologie en ICT, Teambuilding

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€2400

Sessies

Presentatrice Martine Hauwert - Video en televisieprogramma's

Als presentatrice presenteert Martine tal van verschillende televisieprogramma's en videoprojecten. Denk aan RTL4, NPO, Ziggo, Telegraaf, AD en verschillende videoprojecten en reportages voor bedrijven en instanties. Engelstalige video's zijn hierbij ook mogelijk.

Presentatrice Martine Hauwert - Online events

Een online event vergt weer een geheel andere aanpak dan een live event. Vanwege haar TV- en videoervaring heeft Martine naast de fysieke events ook veel cameraervaring. Ze denkt graag met je mee om een zo passend mogelijk online event te creëren met veel interactie en betrokkenheid.

Engelstalige online events zijn eventueel ook mogelijk.

Dagvoorzitter Martine Hauwert - Live events

Als presentatrice en dagvoorzitter presenteert Martine sinds 2008 tal van verschillende events. Denk aan klanten als Philips, KVK, WNF, Nederlandse Loterij, KWF, Pathé, Heijmans of ondernemerschap congressen. Daarnaast interviewt ze wekelijks bij New Business Radio tal van verschillende CEO's over ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid en neemt ze haar journalistieke en mediaervaring altijd mee in ieder event wat ze presenteert. Naast de inhoudelijke events wordt Martine ook regelmatig gevraagd voor beurzen zoals de Margriet Winterfair, de Gezondheidsbeurs, hoofdpodium Huishoudbeurs en concerten en festivals zoals Share a perfect day en Blues Maastricht.

Engelstalig is eventueel ook mogelijk.

Presentatrice Martine Hauwert - Radio en podcasts

Bij New Business Radio interviewt Martine wekelijks tal van verschillende CEO's over ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid. Van ZZP-er / MKB-er tot aan multinationals. Daarnaast presenteert ze bij GoodLIFE Radio het programma 'Lekker Leven, met Martine'. Van iedere uitzending wordt meteen een podcast gemaakt die terug te luisteren is op Spotify, Apple podcasts et cetera. Daarnaast wordt ze ook regelmatig gevraagd voor het presenteren/moderaten van podcasts zoals Groeiversnellers en Hey Customer.

Engelstalig is eventueel ook mogelijk.

'Live your dream' en 'Lekker Leven'! Waarom? Omdat ik iedereen een lekker leven gun waarin je de beste versie van jezelf kunt zijn!

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.