1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Ben Woldring

Ben is internetondernemer en spreekt over startups, innovatie, ondernemerschap en creativiteit. Hij was ontzettend jong toen hij al zijn eerste eigen onderneming oprichtte. Hij was namelijk nog maar 13 jaar! Inmiddels heeft hij een succesvolle carrière opgebouwd waarin hij directeur is van de BENCOM Group. Op een onafhankelijke website vergeleek hij telefoontarieven met elkaar. Ben is expert op het gebied van ondernemerschap, business & management, communicatie & media en innovatie & trends. Hij is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Ben Woldring

Over Ben Woldring

Ben Woldring, geboren te Groningen, is een Nederlandse internetondernemer. Op 13 jarige leeftijd richtte hij zijn eerste onderneming op. Inmiddels is Ben Woldring miljonair en directeur van de BENCOM Group, een internetbedrijf met 45 mederwerkers en 9 vergelijkingssites. Hij maakte een onafhankelijke website waarop hij telefoontarieven met elkaar vergeleek. Tijdens een uitzending van het televisieprogramma Kassa kreeg Ben landelijke bekendheid en de interesse van de grote telecomaanbieders was gewekt. Vanaf zijn ouderlijk huis is hij gestart als ondernemer met zijn vader als Persenal Assistent en zijn moeder als locatie directeur.


Vergelijkingssites en prijzen

Inmiddels heeft Ben al 3 locaties negen verschillende vergelijkingssites waaronder bellen.com, internetten.nl, digitelevisie.nl, gaslicht.com, Lookingforbooking.nl en zijn nieuwste site Poliswijzer.nl. In 2003 werd Ben uitgeroepen bij Ernst & Young tot ‘’Entrepreneur of the Year’’ en in 2006 werd hij door het Amerikaanse zakenblad Business Week uitgeroepen tot ‘’Europees Ondernemer van het jaar onder de 25.’’ Steeds draait het er om duidelijkheid te creëren in verschillende markten door zo veel mogelijk transparantie te bieden op het gebied van prijs en productaanbod. Ben spreekt over start-ups, innovatie, ondernemingsschap en creativiteit.


Boek Ben Woldring bij het Sprekershuys!

Ben Woldring is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van ondernemerschap, communicatie & media, innovatie & trends, technologie & ICT en business & management. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Ben Woldring boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie, E-commerce, Start-ups

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Ben Woldring

Ben is op zijn 13e jaar zijn eigen onderneming gestart van uit school. Hij maakte een onafhankelijke website waarop hij telefoontarieven met elkaar vergeleek. Inmiddels heeft hij meerdere bedrijven. Door zijn ondernemersmentaliteit en zijn kennis weet Ben als spreker je een inspirerend verhaal te vertellen over zijn kennis en ervaring. Hij zet zijn publiek aan tot actie en vertelt hen over de technologische innovatie en mogelijkheden voor bedrijven. Ben spreekt in zijn lezingen over startups, innovatie, ondernemingsschap en creativiteit.

Trek de wereld in, want buiten daar gebeurt het

Energievergelijker Ben Woldring ziet dat de gemiddelde rekening met 4.000 euro is gestegen

Wat weet ondernemer Ben Woldring over auto's? - Quiz

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.