Vakgebied

Ondernemerschap
Digitale transformatie
Kunstmatige Intelligentie
Data gedreven verandering

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Innovatie & Trends
Spreker technologie

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator
Panellid

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Marelle van Beerschoten is een gedreven ondernemer in de digitale wereld en is bereid om het verschil te maken. Marelle is een ambitieuze en veelzijdige ondernemer. Gegrepen door de snelle ontwikkeling van technologie en gedreven om het verschil te maken met invloedrijk werk. Marelle valt op door haar open persoonlijkheid, professionele benadering en positieve energie. Als eigenaar van Digital Shapers, inspireert ze mensen om creatiever naar d Marelle van Beerschoten studeerde cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam en University College Maastricht en raakte al tijdens haar studie betrokken bij een startup. Tijdens een reis naar Silicon Valley ontstond het idee voor haar eerste bedrijf Applified. Gaandeweg veranderde de focus van mobile enterprise apps naar digitale transformatie en zo werd Digital Shapers opgericht. Met deze community van ‘born digitals’ brengt ze bedrijven in beweging om transformatie te versnellen en de verbeelde toekomst te realiseren. De afgelopen jaren is Marelle actief geweest als adviseur van StartupDelta. Ze maakt daarnaast deel uit van de Adviesraad van de Amsterdam Business School en denktank Denkwerk. Voor de laatste publiceerde ze recentelijk een rapport over Artificial Intelligence in Nederland. Ze zet zich graag in voor vrouwelijk ondernemerschap in tech en de samenwerking tussen het bedrijfsleven en universiteit om in Nederland meer digitaal leiderschap te creëren.

Marelle is te boeken als spreker, dagvoorzitter en panellid en geeft lezingen over onder andere de onderwerpen: toekomst van werken, ondernemerschap en technologie & ICT. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
The only limit to your impact is your imagination and commitment.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer