1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Marelle van Beerschoten

Spreker Marelle van Beerschoten is een gedreven en veelzijdige ondernemer in de digitale wereld. Deze ambitieuze zakenvrouw is gegrepen door de snelle ontwikkeling van technologie en gedreven om het verschil te maken met invloedrijk werk. Ze valt op door haar open persoonlijkheid, professionele benadering en positieve energie. Marelle spreekt over digitale transformatie, kunstmatige intelligentie, datagedreven verandering en (vrouwelijk) ondernemerschap. Marelle is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Marelle van Beerschoten

Over Marelle van Beerschoten

Marelle van Beerschoten is een gedreven en veelzijdige ondernemer in de digitale wereld. Deze ambitieuze zakenvrouw is gegrepen door de snelle ontwikkeling van technologie en gedreven om het verschil te maken met invloedrijk werk.


Digital Shapers

Marelle valt op door haar open persoonlijkheid, professionele benadering en positieve energie. Als eigenaar van Digital Shapers inspireert ze mensen om creatiever naar digitale veranderingen te kijken en hun mindset op dit gebied te vergroten.


Digitale Transformatie

Marelle van Beerschoten studeerde cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam en University College Maastricht en raakte al tijdens haar studie betrokken bij een startup. Tijdens een reis naar Silicon Valley ontstond het idee voor haar eerste bedrijf Applified. Gaandeweg veranderde de focus van mobile enterprise apps naar digitale transformatie en zo werd Digital Shapers opgericht. Met deze community van ‘born digitals’ brengt ze bedrijven in beweging om transformatie te versnellen en de verbeelde toekomst te realiseren.


Startup Delta en DenkWerk

De afgelopen jaren is Marelle actief geweest als adviseur van StartupDelta. Naast haar werk bij Digital Shapers maakt Marelle deel uit van de Adviesraad van de Amsterdam Business School, de Economic Development Board Drechtsteden en denktank DenkWerk.


Met haar open persoonlijkheid, professionele benadering en positieve energie zet ze zich graag in voor vrouwelijk ondernemerschap in technologie.


Boek Marelle van Beerschoten bij het Sprekershuys!

Marelle van Beerschoten is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid bij het Sprekershuys. Zij spreekt over de onderwerpen ‘toekomst van werken’, ondernemerschap & technologie, ICT, verandermanagement en trends & innovatie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Marelle van Beerschoten boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Kunstmatige Intelligentie, Datagedreven verandering, Digitale transformatie, AI, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3250

Sessies

Marelle van Beerschoten Dagvoorzitterschap

Naast dat Marelle ondernemer is, staat zij ook graag op het podium als dagvoorzitter. Ze heeft een open uitstraling en met haar enthousiasme weet ze een hele zaal te trekken. Door haar brede kennis weet ze precies de juiste vragen te stellen. Daarbij is Marelle communicatief erg sterk, heeft ze een warme en open uitstraling en weet een professionele, maar persoonlijke sfeer te creëren.

Marelle van Beerschoten Lezing

Marelle is een natuurlijke spreekster. Ze spreekt graag over digitale transformatie, kunstmatige intelligentie, datagedreven verandering en ondernemerschap. Haar aanstekelijke openheid en enthousiasme zal mensen uitdagen om meer uit zichzelf te halen en hen in beweging te brengen. Marelle heeft een brede interesse en is communicatief erg vaardig. Marelle past zich gemakkelijk aan en weet een professionele, maar fijne sfeer te creëren.

The only limit to your impact is your imagination and commitment.

HIVE LIVE - De kracht van data

Marelle van Beerschoten | Speakers Academy®

...
“Marelle van Beerschoten, Managing Partner van Digital Shapers van was bij ons klantevent voor ons 40-jarig bestaan als panellid gevraagd in de discussie rond “Wise Decision Making”. Ze heeft daar een positief kritische analyse gegeven van wat de huidige digitale generatie verwacht van leiderschap. Scherp en onconventioneel weet ze de discussie te sturen en komt regelmatig met verrassende inzichten. Echt een meerwaarde voor ons congres en een goede impact op het denken in de zaal”.
Willem Ledeboer, Partner Amrop Executive Search
...
“Marelle heeft laten zien in een kort tijdsbestek en met relatief beperkte informatie zich goed in te kunnen leven in een voor haar onbekende bedrijfscultuur. De finale bijeenkomst van de innovatieprijs van Dura Vermeer vroeg een combinatie van enthousiasme en leiderschap (sturing op tijd en op zijn tijd op inhoud). Het feit dat Marelle kan variëren in haar rol van heel sterk, duidelijk en begrenzend tot gepassioneerd en kwetsbaar, maakte dat zij zeer goed heeft kunnen inspelen op onze behoefte. Ze pakte op een heel natuurlijke wijze aandacht en tijd voor haar eigen inbreng.”
Hanneke Wisman Directeur Financien en Innovatie DuraVermeer
...
“Energiek, professioneel, kundig en gewoon leuk dat zijn de steekwoorden die voor mij het best Marelle Van Beerschoten omschrijven. Met deze ingrediënten op zak lijkt het voor Marelle dan ook een koud kunstje om het publiek te boeien en aan de hand te nemen in de wereld van digitale transitie en de gevolgen die dat voor ons allen heeft. Marelle plant een zaadje bij de toehoorders, haar lezing eindigt daarmee niet met haar afsluitende woorden maar zorgt voor discussie en stof tot nadenken. Kortom zeer geslaagd!”
Derk Schep, Director Peterson Control Union

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.